Ma kakvih 5 miliona. Ne treba tu puno para da se uradi ono najosnovnije. Mrsko mi sad traziti klubove koji igraju kvalifikacije, a nemaju nikakve izlaze za brzu evakuaciju i slicna sranja. Pogledat samo Crnu Goru, San Marino, Gruziji itd ...azmeiljro je napisao/la:ja sam sa zvanicne stranice , naveo uslove za prvu i drugu kategoriju ...tih uslova nema , 5 miliona ne logicno velika cifra , sredis doping sobe i vc ( po meni veca investicija ) izlaz za brzu uvakuaciju =) pa vidi ledine na istoku samo se noge ufatis ( mala sala , obojis zutom bojom imaju prolazi na sjeveru gdje stoji hitna i vatrogasno ) napravis par stepenica sa sjevara da idu u teren i eto ga ) NEGO NEMA SE VOLJE U KLUBU !! koliko to nekima smetalo ali ne radi se nista !Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi glavne uslove izdvojio... Nama treba neki moderan zapad sa doping sobama, svlacionicama, salom za press konferenciju, veliki parking, izlazi za brzu evakuaciju, drugaciji ulaz na jug, wci na zna se koliko stolica ide jedan wc, itd. itd. Treba minimum 5 miliona za sve to...
Da se radilo sedam godina jedno po jedno po malo sad bi imali sasvim uslovan stadion, nego to nikoga ne zanima, tako da ..