FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 01 apr 2014, 23:53

majestic: Nisi u pravu u nekim tvrdnjama definitivno.
Spominješ npr. Rafinhu, a on je odigrao jednu sasvim solidnu utakmicu, imao je čak i predasist kod gola Bayerna.

Druga stvar, moguće je da je Pep zakazao večeras, ali rijetko će se iko ikad složit s tvojim tvrdnjama da je on loš stručnjak. Večeras je možda pogriješio što nije igrao s Mandžom od početka i što je forsirao lažnu devetku. Išao je Pep malo previše na sigurnost. Ali evidentno je da neke stvari u igri Bayerna nisu funkcionisale, kao npr kontra je bila najgora unazad godinu i više. Ma taj kontranapad kod Bayerna nije egzistirao opšte. To je pomalo neobjašnjivo.

Isto tako ti si tvrdio da će slaba tačka biti Martinez u odbrani, a čovjek je bio prilično dobar. Onaj žuti karton se dešava tu je ekipa bila cijela visoko postavljena, on je morao spašavat.

ManU je odigrao na pravi način protiv Bayerna, jeste da se branio s velikim brojem igrača, ali to je legitimno. Ono što je impresioniralo je što su gorili, ginuli na terenu i odlično trčali, pokrivali svaki dio terena. Mnogo su ograničili prostor našoj ekipi. Znači ManU je odigrao odličnu utakmicu. Ali isto tako treba napomenut da Bayern nije uspio dodati u brzinu više i podići tempo.

Boateng je npr bio jako loš, amaterska postavljanja i totalna dezorijentacija je kod njega vladala.
Muller nažalost je zabilježio jednu od najlošiji partija u LP. On treba igrat ili na krilu ili ko polušpic, u samom špicu je dosta lošiji.
Kroos nešto pokušavao, ali blijedo izdanje.
Alaba prosječan.
Ribery solidan, može on puno bolje.
Robben dobar. Schweini borben, s dosta dobre organizacije ali i nekim greškama. Neuer fantastičan i pouzdan.

Kod primljenog gola, neorganizovanost i nepokrivena stativa. Međutim hajd ono se može desiti, to se i može oprostiti. Ali slab tempo, nikakve kontre i loše kretanje bez lopte nikako ne može... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 apr 2014, 23:54

PEP je napisao/la:
Ipak mislim da te u zadnjoj vezi igrati filip i malo istureniji kros ,a rafa na beku, vidjeli smo veceras da nam je jedna pogreska dovoljna kao u slucaju one sanse welbeka i da mozemo vrlo lahko fasovati gol.
Slažem se, ne smijemo ostavljati prostora za kontre kao večeras.Ispred odbrane Lahm i Kroos moraju dirigovati u paru a ispred staviti Gotzea koji uvijek može podvaliti loptu nekom od naših krila.

Mullera bi ostavio na klupi jer nekako mi je bolji i opasniji kao joker.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 apr 2014, 23:59

Od prve minute se vidjelo da cemo imati velikih problema da dodjemo do gola. Ova igra je procitana, a i nama su falili Thiago i Gotze da podvale taj zadnji pas. Takodjer se opet pokazalo da Mandzukic jednostavno mora igrati od prve minute. Krajnji rezultat i nije toliko los, ali je ovo svakako ispod onoga sto smo ocekivali. Na AA United ce morati napasti jer im ovaj rezultat ne odgovara, a mi to moramo iskoristiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 apr 2014, 00:04

Šrek 88, ti imaš obraz doć ovdje i pisat'. Tanji si karakter od Mamića, ne'a govora al' svakom svačije. Iskreno, ne znam ni sam na šta je ličilo ovo noćas, al' sve u svemu nije loše. Moyes ima veću i razrađeniju vaginu od Lise Ann, jbt. Šrek kojem ni Cristian Bale nije ravan je proveo više vremena na svojoj polovici nego golman De Gea. Tomica Miler me razočar'o večeras al' naravno ne pamtimo loše trenutke, dao je on Bayernu puno toga, al' ko će dočekat' njegovu mirovinu. Falio je Tiago, i to mnogo, šteta za Švajnija zaista, kako je samo sudac nasjeo. Ako ništa revanš će za Jedinstvo bit' jedna od historijskih tekmi, ko zna kad će oni opet u LP.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2014, 00:08

Centre forward je napisao/la:Šrek 88, ti imaš obraz doć ovdje i pisat'. Tanji si karakter od Mamića, ne'a govora al' svakom svačije.
Zasto nebih imao? :? Nit` koga vrijedjam nit` koga provociram, za razliku od tebe koji sve to radis + govoris nekome za obraz, kulturu uopste ili sta si vec pokusavao da dokazes. Al` neka, dobro kazes, svakom svoje i to je to, sretno u uzvratu. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2014, 00:11

Rooney88 je napisao/la:Zasto nebih imao? :? Nit` koga vrijedjam nit` koga provociram, za razliku od tebe koji sve to radis + govoris nekome za obraz, kulturu uopste ili sta si vec pokusavao da dokazes. Al` neka, dobro kazes, svakom svoje i to je to, sretno u uzvratu. ;)
Ne pravi se lud znamo sta si napisao, prije nekoliko dana, mislis da smo to zaboravili?
Ne jedi vnago dzaba ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2014, 00:16

anelbavarac je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Zasto nebih imao? :? Nit` koga vrijedjam nit` koga provociram, za razliku od tebe koji sve to radis + govoris nekome za obraz, kulturu uopste ili sta si vec pokusavao da dokazes. Al` neka, dobro kazes, svakom svoje i to je to, sretno u uzvratu. ;)
Ne pravi se lud znamo sta si napisao, prije nekoliko dana, mislis da smo to zaboravili?
Ne jedi vnago dzaba ;)
Znaci dosli smo lagano i do toga, tom logikom ako se vodimo trebali bi velikoj vecini vas zabraniti uopste pisanje po forumu i prozivati vas na svakoj temi hejbet puta? To govoris?Sve sto sam rekao cu ponoviti vasim navijacima rado kada god dodju provocirati na temu Uniteda i bahatiti se na istoj. Posteno, moze, izbjegavajte eto temu Uniteda, Arsenala, Chelsea, EPL-a, Barce, Reala i, generalno, sve ostale i samo pisite ovdje ako vam tooooliko smeta ova sada situacija. Princip koji sada primjenjujete primjera radi na meni prvo primjenite na sebi i to je to. Dakle, tvoja politika je odoh na temu drugogo kluba i provocirati do mile volje a kada mi neko odgovori optuziti ga kako je licemjeran i bezobrazan. :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 02 apr 2014, 00:19

Dosta ljudi sad potencira da Mutd mora napasti na AA. Za ocekivati je preslikanu utakmicu od ove veceras. Bayern drzi incijativu, oni vrebaju kontre. Da vi mozete biti Moyes 7 dana, kako bi igrali u revansu. Ja bi isto kao veceras. A ne mogu zamisliti scenarij u kojem Bayern prepusta konce igra protivniku, pogotovo sad kad je Pep tu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2014, 00:19

Iako je ovaj Bayern statisticki bolji od onog proslogodisnjeg, ja sam ubijedjen da bi proslogodisnji Bayern ovu utakmicu dobio bez problema minimalno sa 2-0...

Ocekivao sam da ce vec sinoc obezbijediti plasman u 1/2 finale, no nazalost odluka ce tek pasti u Minhenu. U revansu pred golom protivnika moraju biti odlucniji i konkretniji i ne smiju komplikovati kao sto je bio slucaj sinoc.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 apr 2014, 00:23

Ej Runi, Runi, koji si ti mućki provokator, poistovjećuješ vrijeđanje sa zaebancijom(svejedno koje vrste ona bila). Ne valja ti to. Šteta što nisi vaspitan, moglo je bit' od tebe nešto imaš zehru šlifa kojoj je trebalo adekvatno usmjerenje al' zakasni se, jbg.

@kingwaza nisi zanimljiv nikako. Dobro, preletio sam, tvoje poznavanje gramatike i viđenje stvari me uvijek nasmije i oraspoloži.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2014, 00:24

Rooney88 je napisao/la:Znaci dosli smo lagano i do toga, tom logikom ako se vodimo trebali bi velikoj vecini vas zabraniti uopste pisanje po forumu i prozivati vas na svakoj temi hejbet puta? To govoris?Sve sto sam rekao cu ponoviti vasim navijacima rado kada god dodju provocirati na temu Uniteda i bahatiti se na istoj. Posteno, moze, izbjegavajte eto temu Uniteda, Arsenala, Chelsea, EPL-a, Barce, Reala i, generalno, sve ostale i samo pisite ovdje ako vam tooooliko smeta ova sada situacija. Princip koji sada primjenjujete primjera radi na meni prvo primjenite na sebi i to je to. Dakle, tvoja politika je odoh na temu drugogo kluba i provocirati do mile volje a kada mi neko odgovori optuziti ga kako je licemjeran i bezobrazan. :lol:
Da je moderacija radila svoj posao, ti vise ne bi prismrdio ovom forumu pod tim nickom.
Sve to "hejtanje", i "trollanje" za koje optuzujes naviajce Bayerna, su smijesni u usporedbi sta si ti napisao.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2014, 00:26

Centre forward je napisao/la:Ej Runi, Runi, koji si ti mućki provokator, poistovjećuješ vrijeđanje sa zaebancijom(svejedno koje vrste ona bila). Ne valja ti to. Šteta što nisi vaspitan, moglo je bit' od tebe nešto imaš zehru šlifa kojoj je trebalo adekvatno usmjerenje al' zakasni se, jbg.
najlakse je tako, vec jednom napisah. Posaljes Klarea, Sarmu i ostatak kompanije da mlate po zivcima navijaca Uniteda, ili nekog drugog kluba kada igrate s njim, koliko god mogu i smijati se dok citas sta pisu, a kada im neko odgovori kukati moderaciji da ga/ih sankcionise i govoriti kako se oni ustvari samo sale. Pricas o provokatorima gore pomenute vrste, pogledaj u ogledalo, najlakse je prstom upirati. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 apr 2014, 00:30

Fu*in twat ...
slika

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 apr 2014, 00:35

Crveni Sweinija potpuno neopravdan jer je startao na loptu. Man UTD je dao slucajan gol iz kornera, uz Dantea ovakve greške se nece desavati. Razlika u kvaliteti je prevelika, u revansu glat prolazak, ovaj Manchester nije ozbiljna prepreka definitivno. :D

I Runi je veceras bio velika Čkapi, nije se vidio na terenu i na kraju mucki simulira. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 02 apr 2014, 00:40

puno su se ovi United-ovci digli..izvukli nekakav sretan remi i odmah poletjeli...treba to spustiti na zemlju i vratit ih na nivo na koji realno i pripadaju...ja se i dalje pitam na cemu oni temelje ovaj svoj optimizam?
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 02 apr 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2014, 00:41

FRANK RIBERY je napisao/la:Crveni Sweinija potpuno neopravdan jer je startao na loptu. Man UTD je dao slucajan gol iz kornera, uz Dantea ovakve greške se nece desavati. Razlika u kvaliteti je prevelika, u revansu glat prolazak, ovaj Manchester nije ozbiljna prepreka definitivno. :D
Jedino što je definitivno je da su razni predmeti letili po kući zbog seronja u Bayernovim dresovima. :mrgreen:
Slabo je ovo večeras bilo, totalno slabo. Niko na nivou a kamoli iznad toga, par njih čak ni približno razini na kojoj bi trebali biti.
Vom Jäger zum Gejagten

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2014, 00:42

Opravdano iskljucenje Sweinija. Remi realan ishod. Mislim tesko je kada neko prosipa silu, pa onda trazi ljeve razloge za opravdanje.
- Ed Woodward for Prime Minister !

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 02 apr 2014, 00:43

OnlyUnited je napisao/la:Opravdano iskljucenje Sweinija. Remi realan ishod. Mislim tesko je kada neko prosipa silu, pa onda trazi ljeve razloge za opravdanje.
Zašto opravdano? Jel' ga zakačio ikako?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2014, 00:45

OnlyUnited je napisao/la:Opravdano iskljucenje Sweinija.
Kako? Zar je onaj start bio uopšte prekršaj?

Zar Valencia nije bio bliže duploj žutici?
Ali nevažno, ne volim puno o suđenju...
Vom Jäger zum Gejagten

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2014, 00:45

GazijaKalesija je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Opravdano iskljucenje Sweinija. Remi realan ishod. Mislim tesko je kada neko prosipa silu, pa onda trazi ljeve razloge za opravdanje.
Zašto opravdano? Jel' ga zakačio ikako?
Naravno, ostro isao na loptu. Za zutog, a posto je drugi, opravdano iskljucenje. Sudija imao cist pogled na situaciju.
Zar Valencia nije bio bliže duploj žutici?
I to je tacno, nema kukanja, samo cinjenice..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 02 apr 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []