Yap, kao sto ste i 2012.Stefan Effenberg je napisao/la:Ponavljam se, kad vam uzmemo Reusa 2015., slobodno zatražite od DFL-a preimenovanje kluba u Bayern 2.Blaszczykowski je napisao/la:šta je se bayern2 ugledao na buyern pa bi haračili po bl?
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ja recimo mrzim Chelsea zbog poslovanja njegove uprave.Ako se ne varam u zadnjih 10-tak godina su potrosili preko milijardu eura na pojacanja.Wolfsburg mi je totalno antipatican prvenstveno zbog slabe tradicije i jako malim brojem navijaca no uspoređivati potrosnju Chelsea i Wolfsburga je po meni razlika nebo i zemlja.Prle je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:WOlfsburg ima u planu tri igrača koja bi bili prava pojačanja za njih u borbi da se priblize samom vrhu. SIgurno je da FIRMINO, VOLLAND i CHOUPO-MOTING neće biti jeftine igračke. Klub ce morati dovesti jos i desnog beka, pa mozda i jednog stopera, a kvalitetan CM im je pod moranje. Samo nek se trosi.![]()
![]()
A šta da se troši? Lova od LPa? Lova od prodanih igrača? Lova od silnih prodanih karata jer im je stadion pun tek 2 ili 3 utakmice u sezoni? Lova od prodanih dresova i suvenira koje razgrabljuju njihovi navijači širom Njemačke?
I onda neko sere za PSG, City, Chelsea, ovo, ono, a u ovoj ligi isto ima klub(ova) koji troše pare koje uopće ne zarađuju. Ybt koje licemjerje i dvoličnost. Sram vas bilo!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Blaszczykowski
- Kontakt:
da nadodam samo da obrane u europi već strijepe od mogućnosti da vukovi dovedu velikog čupu motinga i spoje ga sa ubojitim bas dostom. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Koga vi dovodite kao zamjenu za Lewata Chupo je extra igrač.Blaszczykowski je napisao/la:da nadodam samo da obrane u europi već strijepe od mogućnosti da vukovi dovedu velikog čupu motinga i spoje ga sa ubojitim bas dostom.
Yi i Ramos, necete dugo BGM. Padate u kvaliteti ko meteor.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako onaj lik iz Augsburga prilikom postizanja gola povalja odbranu vukova, ko cunjeve 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- gerdmuller
- Kontakt:
Morao sam vise puta pogledati video,svaki put me nasmijekraljttbvb je napisao/la:Kako onaj lik iz Augsburga prilikom postizanja gola povalja odbranu vukova, ko cunjeve
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Vukovi su visoko letili ali su još brže i pali ... U vučojoj jazbini se uvukao nemir i nervoza...
KDB jučer crvendaća popio, i to drugi žuti zbog naguravanja sa sudijom
. Belgijanac zasad nije opravdao pare koje su uložene u njega. No dobro, ima se može se, nek se lova vrti
Ogromna greška je bila puštanje Diega u januaru, preračunali su se obrvar i Allofs u ovoj situaciji ...
KDB jučer crvendaća popio, i to drugi žuti zbog naguravanja sa sudijom
Ogromna greška je bila puštanje Diega u januaru, preračunali su se obrvar i Allofs u ovoj situaciji ...
Agieren statt reagieren
- gerdmuller
- Kontakt:
Vazna pobjeda Vukova u Bremenu s kojom su se vratili u borbu za 4 poziciju.Utakmicu je obiljezio fenomenalan pogodak Arnolda.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Čudim se da ti nijedan forumski Bayo nije već uletio s objašnjenjem kako je kupovina KDB-a pun pogodak i za Wob i za BL u cjelini.Pale_Companion je napisao/la: KDB jučer crvendaća popio, i to drugi žuti zbog naguravanja sa sudijom. Belgijanac zasad nije opravdao pare koje su uložene u njega.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
- gerdmuller
- Kontakt:
Osobno smatram da je preplacen no smatram ga odlicnim igracem koji ce unaprijedit igru Wolfsburga.Blaszczykowski je napisao/la:Čudim se da ti nijedan forumski Bayo nije već uletio s objašnjenjem kako je kupovina KDB-a pun pogodak i za Wob i za BL u cjelini.Pale_Companion je napisao/la: KDB jučer crvendaća popio, i to drugi žuti zbog naguravanja sa sudijom. Belgijanac zasad nije opravdao pare koje su uložene u njega.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
bayern II krupnim koracima koraca ka ligi prvaka.
nadam se da ce imati snage da potisnu apotekarski odron i ugrabe to 4. mjesto.
ako izbore lp, vjerujem da ce volfsi uloziti stotinjak mil. evra kako bi bili konkurentni.
2-3 vrhunska pojacanja i ima da syebu salke i domuzare.
znaci, ako volfsi izbore lp, u narednoj sezoni ocekujem ekipu koja ce napasti bayin tron.
nadam se da ce imati snage da potisnu apotekarski odron i ugrabe to 4. mjesto.
ako izbore lp, vjerujem da ce volfsi uloziti stotinjak mil. evra kako bi bili konkurentni.
2-3 vrhunska pojacanja i ima da syebu salke i domuzare.
znaci, ako volfsi izbore lp, u narednoj sezoni ocekujem ekipu koja ce napasti bayin tron.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naredne tri sezone Bayerna niko nece svrgnuti sa trona, barem kada je liga u pitanju.sekerbay je napisao/la: znaci, ako volfsi izbore lp, u narednoj sezoni ocekujem ekipu koja ce napasti bayin tron.
(Napominjem, ovo je moje misljenje sto ne mora znaciti da ce biti ispravno
Vukovi su ipak malo proradili u posljednje vrijeme iako im je forma varirala.
Naredno kolo imaju tesko gostovanje kod Dortmunda ali ni Leveru nije nista bolje koji ide HSV-u kojem je svaki bod zlata vrijedan.
Inace, ja bih takodjer zelio da se oni (Vukovi) probiju na cetvrto mjesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U narednom periodu očekujem Vukove kao konkurente za titulu, ekipu za velike stvari, pravi top tim.
Jedino je pitanje, ako bi ove sezone ugrabili četvrto mjesto da li bi sigurno prošli pretkolo, jer tu ne bi bili nosioci.
A da bi žestoko uložili, to bi, samo je pitanje mogu li sve za narednu sezonu toliko dobro posložit, da već naredne sezone budu jaki za LP. Malo nekad poslije, mogu sigurno. A u BuLi naredne sezone ih očekujem još jače....
Jedino je pitanje, ako bi ove sezone ugrabili četvrto mjesto da li bi sigurno prošli pretkolo, jer tu ne bi bili nosioci.
A da bi žestoko uložili, to bi, samo je pitanje mogu li sve za narednu sezonu toliko dobro posložit, da već naredne sezone budu jaki za LP. Malo nekad poslije, mogu sigurno. A u BuLi naredne sezone ih očekujem još jače....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
to ziv insan ne moze da zna. jedno je sigurno a to je da sve sto pocne ima i svoj kraj.Omerbavarac je napisao/la:Naredne tri sezone Bayerna niko nece svrgnuti sa trona, barem kada je liga u pitanju.
zato treba uzivati u momentu tj. u predstavama koje nam servira trenutno najjaci klub na svijetu.
pa ako se pojacaju vrhunskim igracim, onda definitivno mogu.effe_sa je napisao/la:A da bi žestoko uložili, to bi, samo je pitanje mogu li sve za narednu sezonu toliko dobro posložit, da već naredne sezone budu jaki za LP.
sjeti se da je roben briljirao vec u prvoj utakmici.
sad, ne ocekuje se od njih da udju u samu zavrsnicu, ali isto tako vjerujem da nece biti topovska hrana kao sto je leverkuzen na kojem je posrnuli mancester vracao samopouzdanje.
+1effe_sa je napisao/la:A u BuLi naredne sezone ih očekujem još jače.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
JA sam najavio jos pred pocetak ove sezone renesansu u ovom klubu i imaju moje simpatije od pocetka. Ono sto ce oni uradi, bar citajuci najave je definitivni udara na vrh sto ce Bayern natjerati da jos vise ulaze. BVB je uspio dvije godine biti Bayernu konkurencija, WOlfsburg ima potencijal da bude puno duze, gledajuci finansijsku gromadu koja stoji iza njih.
Ja licno ocekujem povratak jednog od odbijeglih sinova. Sam Allofs je potvrdio da su zainteresovani za Mandzukica, no vise bi volio povratak Dzeke. U kombinaciji su Volland, Lestienne, Firmino, Jung, Morata...
Wolfsburgova prednost u odnosu na Bayern je najbolji omladinski pogon u Njemačkoj, gdje imaju 6,7 velikih kapitalaca za razvijati (Stolze, Bulbul, Muller,Cigerci, Zawada, Sprenger, Seguin...)
Procjene: 60 mil eura za pojačanja. Dolazak De Bruynea i Gustava je podvig.
Dva sigurna transfer, bar prema insajderima su Jung (2,5 mil eura) i Lestienne (10 mil eura)- mislim da moze dostici nivo Hazarda.
Ja licno ocekujem povratak jednog od odbijeglih sinova. Sam Allofs je potvrdio da su zainteresovani za Mandzukica, no vise bi volio povratak Dzeke. U kombinaciji su Volland, Lestienne, Firmino, Jung, Morata...
Wolfsburgova prednost u odnosu na Bayern je najbolji omladinski pogon u Njemačkoj, gdje imaju 6,7 velikih kapitalaca za razvijati (Stolze, Bulbul, Muller,Cigerci, Zawada, Sprenger, Seguin...)
Procjene: 60 mil eura za pojačanja. Dolazak De Bruynea i Gustava je podvig.
Dva sigurna transfer, bar prema insajderima su Jung (2,5 mil eura) i Lestienne (10 mil eura)- mislim da moze dostici nivo Hazarda.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Za sada su vam dragi, ali ako se primaknu bajernu i budu im konkurencija u BL, opet ce ovi kmecati i prizivati UEFA-u, jer eto u vukove se ko i u PSG ulaze lova, oni je sami ne zaradjuju 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne, bice nam i dalje dragi jer nemaju arogantne forumase i iz dna duse mrzitelje Bayerna (cast izuzecima), osim ako se u nekom slucaju ne stvori njih 10-ak i pocnu da pljuju po Bayernu i njegovih historijskim uspjesima.kraljttbvb je napisao/la:Za sada su vam dragi, ali ako se primaknu bajernu i budu im konkurencija u BL, opet ce ovi kmecati i prizivati UEFA-u, jer eto u vukove se ko i u PSG ulaze lova, oni je sami ne zaradjuju
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas kolo kao iz snova,
uživaćemo u Bayernu,
a onda i u Wolfsburgu,
i to ni više ni manje nego u derbiju kola,
u utakmici za prevlast drugog tima u Bundesligi...
Šta mislite o tome da ih naši Vukovi u 10 dana dotuku 2 puta i to na njihovom pašnjaku.
uživaćemo u Bayernu,
a onda i u Wolfsburgu,
i to ni više ni manje nego u derbiju kola,
u utakmici za prevlast drugog tima u Bundesligi...
Šta mislite o tome da ih naši Vukovi u 10 dana dotuku 2 puta i to na njihovom pašnjaku.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Za sada su nas jednom povukli za ponos, dat cemo im ga u ruku i za 10-ak dana, da ga jos jednom povukuKlare je napisao/la:Šta mislite o tome da ih naši Vukovi u 10 dana dotuku 2 puta i to na njihovom pašnjaku.
Klare je napisao/la:Danas kolo kao iz snova,
Klare je napisao/la: uživaćemo
Bayček erste poraz, club jopet u cvajtaru a ni ovi na kojoj smo temi se neće dočepati erste geige.
Hajd' valjda će befabeu ukloniti ponos
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.