ne brini se, procitao sam vecinu regulacija od UEFA i svjestan sam ovog svega. Ovdje u ovoj tabeli su navede ono sto se smatra najvaznijim, ali tu ima jos sitnica. Naravno, UEFA je mnogo vise voljna da progleda kroz prste i dodjeli odredjenu kategoriju kada je rijec o ovim sitnicama ako fale, nego kada je tipa rijec o mjestima za reportere.azmeiljro je napisao/la:Naveo sam gdje cak ispunjavamo 3 pa cak i 4 tu kategorijuAnelZ je napisao/la:Ova analiza je previse opcenita. Kao prvo gledati samo na drugu kategoriju je besmisleno jer to nam ne smije biti cilj. Druga kategorija je dovljna svega za prvo i drugo pretkolo Lige Prvaka i Lige Evrope. Vec za trece pretkolo Lige Evrope i Lige Prvaka je potrebna treca kategorija, dok za play-off Lige Evrope moze i treca kategorija, za play-off Lige Prvaka je potrebna cetvrta kategorija. Za grupnu fazu bilo kojeg takmicenja je potrebna cetvrta kategorija. Zasto onda ganjati drugu kategoriju kada bi mogli igrati samo jedno pretkolo, necemo valjda da nam to bude cilj? Također, ovo su samo osnovni zahtjevi, ima ovdje jos mnogo manjih stvari koje se ne navode (tipa za osobe sa invaliditetom, gostujuce navijace, evakuacioni plan, parking mjesta, svlacionice i sl.).![]()
a evo da prilozim sliku da se lakse orjetiste po meni glavne i najskuplje projekte vec ispunjavamo nego treba mrdnut guzovima ...
Evo potpune regulacije:
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;