Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
pa dobro, tim kola se sastavlja tako kako se sastavlja...ja bih svakog igrača barem po jednom stavio, neka pojedinci imaju nekad čime da se hvale
što se tiče prošlog kola, pa tu je moglo komotno biti 4-5 igrača Slobode...Mujka je npr. zaslužio 100% ali eto, nemere tako
što se tiče prošlog kola, pa tu je moglo komotno biti 4-5 igrača Slobode...Mujka je npr. zaslužio 100% ali eto, nemere tako
Undici stelle - ACM 1899
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma zna se kako to ide, Mehidic asistirao za go i zato je on uskocio..a na stranu to sto su Oma, Jaha, Mujka pa i Redzepi, Migi , stoperi..ma skoro svi bili bolji od njega...Damir je malo zakazao u subotu , bar u odnosu na ono sto je do sad pruzao 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- nesvrstani
- Kontakt:
cujem da je fazla ponovo poceo da sastavlja ekipu sa tribina 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno na TK 20. kolo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Misli li se Savez oglasiti o Troglavu? Moj se klub nije pojavio na zadnje dvije utakmice, gospoda iz Saveza uopće ne reagira.
Napredak s njima? Hehe.
Napredak s njima? Hehe.

Hayley <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Video pregled 20. kola
" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kad pogledaš, ne znaš što je tužnije i koja je liga neregularnija.TzBulevar87 je napisao/la:Meni je tužnije ono što je dotična gospoda uradila u vezi Leotara u PL.badblueboylivno je napisao/la:Misli li se Savez oglasiti o Troglavu? Moj se klub nije pojavio na zadnje dvije utakmice, gospoda iz Saveza uopće ne reagira.
Napredak s njima? Hehe.
A tko zna što se dešava u ligi koja se igra na 49% teritorija, a koja se nikako medijski ne prati.
Hayley <3
Da je Sloboda kojim slučajem uradila to što je Leotar uradio,ne smijem ni zamisliti kakve bi sve kazne bile
SAVEZ

SAVEZ

Pobjeda je bolja od orgazma!
Joj kako se je Bratstvo smotaloGracanicaAA je napisao/la:Video pregled 20. kola

-
- Moderator
- Kontakt:
Da Ice, Zalosne golove smo Primili :/Iceplayer je napisao/la:Joj kako se je Bratstvo smotaloGracanicaAA je napisao/la:Video pregled 20. kola
Kod prvog gola onaj nije dobro ispuco i samo je namjestio onom igracu da dadne gol
Kod drugog je kriv Kadic jer je Mitrovic mislio da ce Kadic izbit glavom ali nije i to ga je zbunilo.....
od zadnja 3 gola koja smo primili kod sva 3 je jedan od glavnih krivaca bio Nezić, pametnom dostaGracanicaAA je napisao/la:Da Ice, Zalosne golove smo Primili :/Iceplayer je napisao/la:Joj kako se je Bratstvo smotaloGracanicaAA je napisao/la:Video pregled 20. kola
Kod prvog gola onaj nije dobro ispuco i samo je namjestio onom igracu da dadne gol
Kod drugog je kriv Kadic jer je Mitrovic mislio da ce Kadic izbit glavom ali nije i to ga je zbunilo.....

Undici stelle - ACM 1899
Nisu krivi igrači,
Kriv je vaš Daso jer je Mladost morala pobijedit, vidi se po reakciji golmana i kod prvog i drugog gola.
Kriv je vaš Daso jer je Mladost morala pobijedit, vidi se po reakciji golmana i kod prvog i drugog gola.
-
- Moderator
- Kontakt:
qqlele je napisao/la:Nisu krivi igrači,
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
mladost je odlicno odigrala utakmicu za razliku od bratstva,ciji su se igraci izgleda cuvali za slobodu, tako da nema govora o prodaji...
- badblueboylivno
- Kontakt:
http://nsfbih.ba/novost/10168/nk_trogla ... _ligi_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:http://nsfbih.ba/novost/10168/nk_trogla ... _ligi_fbih
Znači ko vas je dobio brišu se bodovi..?!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne, nego dosadašnji rezultati ostaju, svi do kraja 3-0 za protivnika.
Hayley <3
Niste trebali ni početi igrati proljetni dio prvenstva,ovo se očekivalo.Neka vam je sa srećom u daljem radu. :taps:
I ja mislim da im je bolje da su odustali na polusezoni, odnosno da su to najavili Savezu. U tom slučaju bi kazna bila vjerovatno izbacivanje u rang niže, dok će ovdje biti vjerovatno izbacivanje u najniži rang takmičenja.
Sa Livnjacima sam uvijek imao fer i korektan odnos, ali ne mogu opravdati to što su na ovakav način odustali od takmičenja.
Troškove putovanja i organizacije utakmica u proljetnom dijelu su imali Mladost DK (putovanje), Sloboda (putovanje, karantin), Radnički (organizacija odigrane utakmice), Jedinstvo (putovanje, nisam siguran da li su bili u karantinu), Bratstvo (organizacija neodigrane utakmice u što ulazi: isplata službenih lica i puni troškovi snimanja za svega 15 min. snimljenog materijala), GOŠK (putni troškovi).
Kad se sve sabere, Troglav je u proljetnom dijelu sezone koštao spomenute klubove ukupno od 10 do 15 hiljada KM.
Klubovi koji su u nastavku trebali odigrati utakmice sa Troglavom će bez ikakvog troška na svoj konto upisati po 3 boda i po 3 gola.
Više od Troglava ovdje krivim NS FBiH pod čijim okriljem svake godine jedna ekipa odustane od takmičenja. Omladinac, Krajišnik, Troglav...
Njih u Savezu naravno nije briga. Njihovo je da naplate kotizacije, kazne i ostale nenormalno i nemoralno visoke namete, a prvenstva su iz godine u godinu duboko u provaliji neregularnosti.
Sa Livnjacima sam uvijek imao fer i korektan odnos, ali ne mogu opravdati to što su na ovakav način odustali od takmičenja.
Troškove putovanja i organizacije utakmica u proljetnom dijelu su imali Mladost DK (putovanje), Sloboda (putovanje, karantin), Radnički (organizacija odigrane utakmice), Jedinstvo (putovanje, nisam siguran da li su bili u karantinu), Bratstvo (organizacija neodigrane utakmice u što ulazi: isplata službenih lica i puni troškovi snimanja za svega 15 min. snimljenog materijala), GOŠK (putni troškovi).
Kad se sve sabere, Troglav je u proljetnom dijelu sezone koštao spomenute klubove ukupno od 10 do 15 hiljada KM.
Klubovi koji su u nastavku trebali odigrati utakmice sa Troglavom će bez ikakvog troška na svoj konto upisati po 3 boda i po 3 gola.
Više od Troglava ovdje krivim NS FBiH pod čijim okriljem svake godine jedna ekipa odustane od takmičenja. Omladinac, Krajišnik, Troglav...
Njih u Savezu naravno nije briga. Njihovo je da naplate kotizacije, kazne i ostale nenormalno i nemoralno visoke namete, a prvenstva su iz godine u godinu duboko u provaliji neregularnosti.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Niste vi nikako trebali ni igrat ovu ligu, prošle sezone ste eto ostali zahvaljuću onim sto nisu htjeli da uđu u ovu ligu, ali ste se isto borili za opstanak, a plus nemate ni uslove, na onakvim stadionima se igraju kantonalne lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.