AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jokker
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Jokker » 30 mar 2014, 20:27

Eh sad forza Juve do pobjede :) Mada ni x nije los. :D
"It's not about money... it’s about sending a message. Everything burns!"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2014, 20:32

Admir_Sa je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:zbog cega 6min nadoknade samo da mi je znati :roll:

utakmica ko utakmica rutinska
Vjerovatno je nadoknadio zbog prvog poluvremena :wtf:
al opet ne kontam kakve veze ima prvo poluvrijeme sa drugim poluvremenom što se toga tiće :roll:
Ma puko sudija yebo mater,nema drugog objasnjenja.Lik zaboravio u prvom produziti koliko je trebao i onda produzio u drugom.I sam komentator na Areni je to rekao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2014, 20:35

Jokker je napisao/la:Eh sad forza Juve do pobjede :) Mada ni x nije los. :D
Slazem se :clap: .Ako Napoli ne dobije veceras je festa,plasman u ligu sampiona ce biti obezbjedjen :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 mar 2014, 20:43

da ti igraju protiv nekoga ko mi je naštetio najrodjenijima dobro bi razmislio za koga bi kao "navijao"
nema potpisa

Jokker
Kontakt:

Post Postao/la Jokker » 30 mar 2014, 21:38

Admir_Sa je napisao/la:
da ti igraju protiv nekoga ko mi je naštetio najrodjenijima dobro bi razmislio za koga bi kao "navijao"
Juventus osvaja skudeto svakako, Roma ga ne moze osvojiti nema sanse( zahvaljujuci onim bijednim remijima poslje onih zaredanih pobjeda s pocetka sezone).
Tako zasto da ne. Ne navijam za Juve, cak stovise ih i mrzim, ali ako ce nam oni biti karta vise za LP, zasto ne!

Iako pola tvoje poruke nisam uspio protumaciti, nadam se da si dobio odg koji si trazio :D
"It's not about money... it’s about sending a message. Everything burns!"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 mar 2014, 22:49

ekipa koja prokocka +6 i utakmicu manje na svom terenu(7 kola do kraja), plus bolji medjusobni i ne zaslužuje da igra LP, a da navijam da tamo neki juventus pobjedjuje i kao nama otvara vrata LP, ne hvala

inace šampionska igra šampiona veceras
nema potpisa

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 mar 2014, 23:14

Admir_Sa je napisao/la:ekipa koja prokocka +6 i utakmicu manje na svom terenu(7 kola do kraja), plus bolji medjusobni i ne zaslužuje da igra LP, a da navijam da tamo neki juventus pobjedjuje i kao nama otvara vrata LP, ne hvala

inace šampionska igra šampiona veceras
:mrgreen: :mrgreen:

Mrsko mi pisati bilo šta pametno na ovu duhovitu opasku :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 mar 2014, 07:37

Admir_Sa je napisao/la:ekipa koja prokocka +6 i utakmicu manje na svom terenu(7 kola do kraja), plus bolji medjusobni i ne zaslužuje da igra LP, a da navijam da tamo neki juventus pobjedjuje i kao nama otvara vrata LP, ne hvala
:clap:

p.s. nadam se da ce biti +9 nakon parme.
Evil Genius II je napisao/la:ma forza napoli :thumbup:
nasa 'raja' sa juga opaopa

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 apr 2014, 22:56

Garcia vjeruje u čudo :)

Ništa nije nemoguće. Već smo ja i Ramiral o tome pisali. Serija A je takav šampionat da su svakakvi obrati mogući. Treba se samo sjetiti početka 2000-ih i ludnice u tim sezonama i zadnjim kolima.
★★★

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 apr 2014, 06:27

nije nemoguce ali cisto sumnjam.
vecerasnjom pobjedom mi bi i matematicki obezbjedili LP sto je i bio cilj ove sezone, a to je ogromna stvar za ekipu koja vec godinama ne zna za evropska takmicenja i koja je u tri godine promjenila 4 trenera. direktan plasman u LP, benatia, strootman, ninja, rezurekcija destra te afirmacija romagnolija, najava novog stadiona, sabatinijeva dominacija fudbalskom pijacom, kao i covjek koji konacno zna sta radi na klupi - to je nas scudetto ako mene pitas :zviz:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 apr 2014, 10:38

Evil Genius II je napisao/la:nije nemoguce ali cisto sumnjam.
vecerasnjom pobjedom mi bi i matematicki obezbjedili LP sto je i bio cilj ove sezone, a to je ogromna stvar za ekipu koja vec godinama ne zna za evropska takmicenja i koja je u tri godine promjenila 4 trenera. direktan plasman u LP, benatia, strootman, ninja, rezurekcija destra te afirmacija romagnolija, najava novog stadiona, sabatinijeva dominacija fudbalskom pijacom, kao i covjek koji konacno zna sta radi na klupi - to je nas scudetto ako mene pitas :zviz:
i još da se skine prokletstvo kluba gdje bi kraj bio. igras šampionsku sezonu, haman sve dobro fercera, al se nadju neki koji ne mogu izgubiti utakmice i koji ce haman rekordan broj bodova osvojiti. to se samo romi može desiti i nikome više
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 apr 2014, 11:00

shvatam tvoju mrznju ali ljudi su zasluzili ovo gdje su sad jer oni su prije dvije, tri sezone poceli raditi to sto mi radimo ove. doduse, njima je konkurencija bio slabi milan odnosno napoli pa su usput uzeli dvije titule, dok je nama konkurencija za ovu ligu super jaki juventus ali to mozemo zahvaliti samo upravi (iz ociglednih razloga), nikakvom prokletstvu. i ove sezone da smo se ranije rijesili borriella, a doveli napadaca kako treba imali bi nekoga ko bi dostojno zamjenio gervinha i tottija u onom nizu nerijesenih rezultata koji ce nas na kraju i kostati titule.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 apr 2014, 12:17

Zasluzili zasluzili svakako.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Da je DDR ovo uradio,dobio bi 10 tekmi suspenzije.
slika
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 apr 2014, 12:57

Naravno da su zaslužili, koliko god vi videa sastavljali. Nećemo se vraćati na staru raspravu za koju znamo gdje vodi.

I ovako velike slike stavljaj u spoiler.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 apr 2014, 13:06

ovo sto sam napisao gore se odnosilo na organizacijski dio sporta (stadion, transferi, ugovori i sponzorstva) koji direktno utice na performans neke ekipe, a upravo je taj dio nas kocio sve ove sezone. i ne znam zasto je toliko tesko priznati kako nije mala stvar iz druge lige doci u prvu i uzeti 2 scudetta zaredom. nemoj mi denno samo reci da vjerujes kako je za to zasluzna iskljucivo njihova prljava igra tj sudjenje!? pusti se bajki, budimo realni majku mu.

elem, kao sto il moderatore rece necemo o tome jer je prezvakana tema, a i haman da imamo totalno razlicita misljenja tako da rasprava ne vodi nicemu.

veceras je utakmica, 18:30 (arenasport 4). igracemo bez ninje (bio je suspendovan to kolo kada smo igrali sa parmom) tako da cemo opet gledati taddeia u veznom redu. parma je bez cassana i pallette i ne vidim stvarno kako mogu iscupati bod(ove).

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 apr 2014, 13:38

Svako ima svoje misljenje i kao sto kazes nema potrebe da se raspravljamo slika
embrace the chaos

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 apr 2014, 14:13

Denno, ova slika je teže s*anje. Pogledaj klip pa ćeš vidjeti kako se to desilo i da čovjek nije imao nikakvu namjeru. Nije mogao znati gdje mu je glava uopšte a kamoli da ga udari nogom nad kojom nije imao kontrolu zbog pada.
★★★

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 02 apr 2014, 14:50

Pola ovih situacija gore je i Romi suđeno, penal van šeasnasterca, golovi iz offsidea, nesvirani penali...

Na svakoj utakmici iz gore postavljanog klipa je i Juventus oštećen, sve ima da se pogleda. Počevši od crvenog Immobileu gdje bi Torinu igrao 60 minuta sa igračem manje, rukom Estigaribie za čist penal protiv Chieva, prvi offside protiv Verone ne postoji, drugi je (minimalan) odmah kompenziran Tonijevim offsideom, penal na Llorenteu protiv Torina u drugoj tekmi, penalčina i crveni Vargasu na Pogbi protiv Viole, poništeni golovi protiv Genoe i Catanie itd itd.

Offside Llorente protiv Napolija ne postoji pogledaj sliku iz drugog ugla, na ovoj gore se ne vidi igrač koji je iza Llorentea. Ali sve i da jeste, takav minimalac nije problem kad se u njemu nađe Destro ili Gervinho, zar ne? :roll:

Tekma protiv Rome u Torinu, ja nevjerujem da imaš obraza to spominjati i citirati. Podsjećam te da je 2-0 bilo kod prvog crvenog. Čisti crveni kartoni (oba) nisu imali uticaj na krajnji rezultat, tekma je de fakto bila rješena. Bez obzira kartoni ne mogu biti očigledniji.

U modi je praviti se budala, valjda.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 apr 2014, 14:53

Evil Genius II je napisao/la:shvatam tvoju mrznju ali ljudi su zasluzili ovo gdje su sad jer oni su prije dvije, tri sezone poceli raditi to sto mi radimo ove. doduse, njima je konkurencija bio slabi milan odnosno napoli pa su usput uzeli dvije titule, dok je nama konkurencija za ovu ligu super jaki juventus ali to mozemo zahvaliti samo upravi (iz ociglednih razloga), nikakvom prokletstvu. i ove sezone da smo se ranije rijesili borriella, a doveli napadaca kako treba imali bi nekoga ko bi dostojno zamjenio gervinha i tottija u onom nizu nerijesenih rezultata koji ce nas na kraju i kostati titule.
ovo sto oni igraju drugi dio sezone je jedna obica **** i sekunde ne predstavlja realnu bodovnu razliku izmedju prvog i drugog. ovako ce osvojiti titulu kako više nikad nece(najviše zahvaljujuci pojedincima) i baš tada kada roma ima ovakvu sezonu, cisto prokletstvo. u prvoj trecini sezone su igrali dobro, ali i imali srece sa sudjenjem, u ovoj drugom djelu individualni potezi+sreca su napravili/odrzali razliku. u ligi protiv fiorentine neki majmun 5min prije kraja pogadja precku sa zicera, a 5 dana kasnije im zabijaju gol za 1-1 u ebenoj ligi uefa, milan nama zabije nekakva dva polu gola, a njima promaše boga oca i izgube, progledaju im kroz prste pred kraj tekme sa torinom...

mi smo titulu izgubili protiv lazia, a definitivno protiv intera

i svako normalan i objektivan ce reci da je ovih -11 previše za ono sto je roma pruzila ove sezone
nema potpisa

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 02 apr 2014, 14:56

I Roma je je imala sreće itekako u prvom djelu sezone. Sjećam se tekme protiv Intera i stative Guarina, pa Udinesea, ne sjećam se ko je promašio priliku itd. Sve su te tekme i još drugih mogle otići u drugom pravcu.

Bezvezni izgovori.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.