Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

crvenocrni
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la crvenocrni » 02 apr 2014, 14:12

džakailibu je napisao/la:najgori problem sto se ova priča podržava i na javnom servisu u pljuvačkom novinarstvu nedima hasića + baho najavljuje istog tog nedima na nekom otvorenom stolu ili sta ti ja znam kao novinara koji je pokazao hrabrost da kaze sta se desava oko reprezentacije. a ovaj lupi (od mnogih gluposti koje je naveo bez dokaza) kako je spahic kriv za naš neodlazak ne ep.
Ma ti novinari i njihovo misljenje me interesuju k'o lanjski snijeg. Dok god budu ovako selektivno radili i krivili samo jednu stranu mene ne interesuju. Kad budu postavljali pitanja i selektoru za njegovu odgovornost kao i za pozivanje bratica i bratovih pulena onda mozda budem zelio cuti sta kazu ovako jednostran rad me uopste ne zanima ;)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 apr 2014, 14:20

crvenocrni je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:najgori problem sto se ova priča podržava i na javnom servisu u pljuvačkom novinarstvu nedima hasića + baho najavljuje istog tog nedima na nekom otvorenom stolu ili sta ti ja znam kao novinara koji je pokazao hrabrost da kaze sta se desava oko reprezentacije. a ovaj lupi (od mnogih gluposti koje je naveo bez dokaza) kako je spahic kriv za naš neodlazak ne ep.
Ma ti novinari i njihovo misljenje me interesuju k'o lanjski snijeg. Dok god budu ovako selektivno radili i krivili samo jednu stranu mene ne interesuju. Kad budu postavljali pitanja i selektoru za njegovu odgovornost kao i za pozivanje bratica i bratovih pulena onda mozda budem zelio cuti sta kazu ovako jednostran rad me uopste ne zanima ;)
jasno je to , ali ovakav pristup i dovodi da su ljudi koji kao vole repku nesretni sto im je kapiten reprezentacije dobio samo novcanu kaznu i da kao papagaji ponavljaju da je on krivac za neodlazak na ep. sami sebi kopamo najdublje jame.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 apr 2014, 14:39

Takvi smo ti mi nazalost. Zato nam i jest stanje u drzavi ovakvo kakvo je. Ne moze toga ni repka biti postedjena. Od svakakvih malverzacija u NS-u i trenerskom kadru (tu mislim na sve selekcije) pa do svakakvog ponasanja odredjenih igraca unutar reprezentacije. Pogledati samo stanje u PL-u i dovoljno je. Ali u ostalom da ne idemo u off dalje.

Naravno ne pravdam ponasanje Spahica ali brate ne treba ga ni ovoliko pljuvati jer nije zasluzio.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 14:47

Kolika hampa se podigla zbog ovog ja sam mislio dobit ce jedno 5 tekmi zabrane igranja,kad ono hop-samo simbolicna novcana kazna :) I to njemci perfektni tako presudise.. :police: Potez nije lijep nimalo,ali brate o tome se pricalo ko da je uradio ne znam ti sta..Slicne stvari se desavaju sirom svijeta na sportskim terenima..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 14:50

Rios je napisao/la:Kolika hampa se podigla zbog ovog ja sam mislio dobit ce jedno 5 tekmi zabrane igranja,kad ono hop-samo simbolicna novcana kazna :) I to njemci perfektni tako presudise.. :police: Potez nije lijep nimalo,ali brate o tome se pricalo ko da je uradio ne znam ti sta..Slicne stvari se desavaju sirom svijeta na sportskim terenima..

Kada nekog mrziš, onda sve njegovo pokušavaš preuveličati.
Isti slučaj ovdje sa kapitenom, meni samo nije jasno kako takvi uopšte mogu podržavati repku mrzeći njihovu glavnu violinu, baš im je veselo. :wtf:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 apr 2014, 14:55

Titova-Juga je napisao/la:
Rios je napisao/la:Kolika hampa se podigla zbog ovog ja sam mislio dobit ce jedno 5 tekmi zabrane igranja,kad ono hop-samo simbolicna novcana kazna :) I to njemci perfektni tako presudise.. :police: Potez nije lijep nimalo,ali brate o tome se pricalo ko da je uradio ne znam ti sta..Slicne stvari se desavaju sirom svijeta na sportskim terenima..

Isti slučaj ovdje sa kapitenom, meni samo nije jasno kako takvi uopšte mogu podržavati repku mrzeći njihovu glavnu violinu, baš im je veselo. :wtf:
nije dovoljno sto je samo navijanje za bih mazohizam :).
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 apr 2014, 14:56

samo da podržim ovih par zadnjih postova od strane džakalibua, crvenocrnog, titove juge i ako sam nekoga zaboravio nek oprosti.

:clap:

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 14:59

Ma ovdje je to postala pljuvacina teska kapitena..Strasno..Kritika neka normalna je ok i pozeljna,ali pljuvanje..
Nego sad nesto vrtim film i sjetih se par nekih situacija-Totti,ikona Rome i kapiten,raspali Balotelija s ledja namjerno..Nesto nisam vidio da su ga navijaci pljuvali..Hazard udari onog malog,Suarez redovno pravi teska sranja ( cijeli svijet svrsava sad na njega ),Terry karao onom curu,Giggs karao bratovu zenu,Keane prizna da je namjerno slomio nogu onom nekom..I onda uporedis ovaj Spahin prst sa svim tim.. :hmmmmm: Al eto,kod nas se uvijek pretjerivalo sa svim..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 15:07

Rios je napisao/la:

Ma ovdje je to postala pljuvacina teska kapitena..Strasno..Kritika neka normalna je ok i pozeljna,ali pljuvanje..
Nego sad nesto vrtim film i sjetih se par nekih situacija-Totti,ikona Rome i kapiten,raspali Balotelija s ledja namjerno..Nesto nisam vidio da su ga navijaci pljuvali..Hazard udari onog malog,Suarez redovno pravi teska sranja ( cijeli svijet svrsava sad na njega ),Terry karao onom curu,Giggs karao bratovu zenu,Keane prizna da je namjerno slomio nogu onom nekom..I onda uporedis ovaj Spahin prst sa svim tim.. :hmmmmm: Al eto,kod nas se uvijek pretjerivalo sa svim..

Upravo o tome ti pričam. Ta mržnja je toliko duboka da im svaki potez Kapitena ide na neku stvar, neki bi ga čak i linčovali. Zanimljivo je to da su isti, (barem sam ja primjetio) većinom ovi što svršavaju na Papeta. Recimo ja lično mislim da zaslužujemo boljeg izbornika i da postojeći ima pregršt mana ali ne pada mi na pamet da cijeli dan sjedim pred kompom i kritikujem sve što ima ikakve veze sa njim. Također imam dojam da ih 90% koji ga kritikuju nikada nisu igrali lopte, jer ne vidim drugi razlog zašto bi pisali o Spahićevim greškama na terenu koje su nas koštale nekih utakmica i sl. KO RADI - TAJ GRIJEŠI. Spaha je naš najsrčaniji igrač, u duele ulazi bez imalo rezerve, za repku je igrao i igrat će krvav i povrijeđen samo da joj pomogne jer je njegova ljubav prema istoj nemjerljiva.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2014, 15:17

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Primijetio sam da fakat prezires kapitena, smijem li pitati zasto ?

ne trolam, ozbiljno pitam..
Mnogo je razloga, ali biću kratak, zato što nije kapiten kakvog jedna ozbiljna reprezentacija treba da ima. Previše loših stvari se dešava oko njega, a za dosta toga je direktan krivac. Bahatost, arogancija, pristup siledžije, na terenu i što je najgore - van njega. Kapiten treba biti primjer drugima u svakom pogledu, a Emir nije dobar primjer nikome.
Mnogo je razloga, ali biću kratak, zato što nije selektor kakvog jedna ozbiljna reprezentacija treba da ima. Previše loših stvari se dešava oko njega, a za dosta toga je direktan krivac. Bahatost, arogancija, pristup siledžije, na terenu i što je najgore - van njega. Selektor treba biti primjer drugima u svakom pogledu, a Safet nije dobar primjer nikome.

Ne bih ga znao ni ja vala bolje opisati :roll: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 15:23

Titova-Juga je napisao/la: Upravo o tome ti pričam. Ta mržnja je toliko duboka da im svaki potez Kapitena ide na neku stvar, neki bi ga čak i linčovali. Zanimljivo je to da su isti, (barem sam ja primjetio) većinom ovi što svršavaju na Papeta. Recimo ja lično mislim da zaslužujemo boljeg izbornika i da postojeći ima pregršt mana ali ne pada mi na pamet da cijeli dan sjedim pred kompom i kritikujem sve što ima ikakve veze sa njim. Također imam dojam da ih 90% koji ga kritikuju nikada nisu igrali lopte, jer ne vidim drugi razlog zašto bi pisali o Spahićevim greškama na terenu koje su nas koštale nekih utakmica i sl. KO RADI - TAJ GRIJEŠI. Spaha je naš najsrčaniji igrač, u duele ulazi bez imalo rezerve, za repku je igrao i igrat će krvav i povrijeđen samo da joj pomogne jer je njegova ljubav prema istoj nemjerljiva.
A recimo nisam procitao nigdje u posljednje vrijeme da je Spaha nakon utakmice sa Belgijom u gostima aerodrom u Sarajevu napustio u kolicima jer nije mogao da hoda,ali je stisnuo zube i zaigrao u Zenici,da je neposredno nakon operacije sinusa igrao za repku,krv potekla zbog toga iz nosa ali je odbio da izadje,protiv SiCG na Kosevu utakmicu zavrsio zamotane glave..Itd..
I evo sad mi pade na um jedno pitanje za sve ove koji ga mrze i pljuju-sta misle,kako ce se Emira Spahica sjecati prosjecan gradjanin ove drzave za 20 god.,kao kapitena generacije koja je prva izborila plasman na SP ili nekog ko je pokazao prst tamo nekom golmanu ili sta mu vec sve stavljaju na teret?!?

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 15:23

Možeš ti i puno bolje ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 apr 2014, 15:28

pricajte vi sta hocete, spaha je nasa legenda i pravi kapiten :salut:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 apr 2014, 15:32

Fino je konacno neke pametnije komentare na ovom forumu procitati. Ima nade za nas ipak.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 02 apr 2014, 15:35

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Fino je konacno neke pametnije komentare na ovom forumu procitati. Ima nade za nas ipak.
dobro si majke mi,valjda nisu još iz škole došli :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 15:44

Rios je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: Upravo o tome ti pričam. Ta mržnja je toliko duboka da im svaki potez Kapitena ide na neku stvar, neki bi ga čak i linčovali. Zanimljivo je to da su isti, (barem sam ja primjetio) većinom ovi što svršavaju na Papeta. Recimo ja lično mislim da zaslužujemo boljeg izbornika i da postojeći ima pregršt mana ali ne pada mi na pamet da cijeli dan sjedim pred kompom i kritikujem sve što ima ikakve veze sa njim. Također imam dojam da ih 90% koji ga kritikuju nikada nisu igrali lopte, jer ne vidim drugi razlog zašto bi pisali o Spahićevim greškama na terenu koje su nas koštale nekih utakmica i sl. KO RADI - TAJ GRIJEŠI. Spaha je naš najsrčaniji igrač, u duele ulazi bez imalo rezerve, za repku je igrao i igrat će krvav i povrijeđen samo da joj pomogne jer je njegova ljubav prema istoj nemjerljiva.
A recimo nisam procitao nigdje u posljednje vrijeme da je Spaha nakon utakmice sa Belgijom u gostima aerodrom u Sarajevu napustio u kolicima jer nije mogao da hoda,ali je stisnuo zube i zaigrao u Zenici,da je neposredno nakon operacije sinusa igrao za repku,krv potekla zbog toga iz nosa ali je odbio da izadje,protiv SiCG na Kosevu utakmicu zavrsio zamotane glave..Itd..
I evo sad mi pade na um jedno pitanje za sve ove koji ga mrze i pljuju-sta misle,kako ce se Emira Spahica sjecati prosjecan gradjanin ove drzave za 20 god.,kao kapitena generacije koja je prva izborila plasman na SP ili nekog ko je pokazao prst tamo nekom golmanu ili sta mu vec sve stavljaju na teret?!?
:salut: :bih:

Smrt nacionalizmu !!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 apr 2014, 16:46

Virtu4l je napisao/la:Možeš ti i puno bolje ;)
:lol:

Na onakav post, gledaj odgovora..koja ubleha od insana, Boze sacuvaj..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 16:50

Nećemo se vrijeđati, ok?

Moj odgovor je bio na post DonCorleonea ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 apr 2014, 16:56

Rios je napisao/la:A recimo nisam procitao nigdje u posljednje vrijeme da je Spaha nakon utakmice sa Belgijom u gostima aerodrom u Sarajevu napustio u kolicima jer nije mogao da hoda,ali je stisnuo zube i zaigrao u Zenici,da je neposredno nakon operacije sinusa igrao za repku,krv potekla zbog toga iz nosa ali je odbio da izadje,protiv SiCG na Kosevu utakmicu zavrsio zamotane glave..Itd..
Ma bolan sta ocekivati od naroda kojem je vjerski kler uzor, izvor znanja i morala!!!!
Nije u igri Spahic u igri je odbrana grobara naseg fudbala, pa pogledaj da ni Dzeko vise ne valja!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 17:04

gringobih je napisao/la:
Rios je napisao/la:A recimo nisam procitao nigdje u posljednje vrijeme da je Spaha nakon utakmice sa Belgijom u gostima aerodrom u Sarajevu napustio u kolicima jer nije mogao da hoda,ali je stisnuo zube i zaigrao u Zenici,da je neposredno nakon operacije sinusa igrao za repku,krv potekla zbog toga iz nosa ali je odbio da izadje,protiv SiCG na Kosevu utakmicu zavrsio zamotane glave..Itd..
Ma bolan sta ocekivati od naroda kojem je vjerski kler uzor, izvor znanja i morala!!!!
Nije u igri Spahic u igri je odbrana grobara naseg fudbala, pa pogledaj da ni Dzeko vise ne valja!!!
Ovo boldirano je posebna prica..I to jako tuzna prica..Na stranu sve,i poneke Dzekine slabe partije,i ono gestikuliranje koje nije bilo ok..Ali sasuti i drvlje i kamenje na momka koji zivi za BiH,naseg najveceg ambasadora,momka koji nas je vodio do SP,momka cije dresove sada klnici kupuju prije dresova Ronalda,Messija i inih drugih zvijezda..Tuga.. :|

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, forgempp, General505, lol89, RajvoSA03 i 35 gostiju.