takmicu 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovina koja se 02.04.2014. godine od 18:30 sati igra na Olimpijskom Stadionu "Asim Ferhatović Hase" između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar, nažalost neće biti moguće gledati uživo putem TV ekrana.
Iako je FK Sarajevo prava za ovu utakmicu ponudio bez naknade, niti jedna produkcijska kuća niti TV stanica nije našla za shodno da realizuje predmetni TV prenos.
Razočarani smo činjenicom da 1/2 finale državnog fudbalskog kupa nije interesantno domaćim TV stanicama, te se nadamo da će u budućnosti interes biti veći kako navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ali i drugih klubova, neće biti uskraćeni za mogućnost praćenja igara svojih omiljenih fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini.
tarrepl je napisao/la:Sta se desava sa A.Plakalom i S.Radovac? Nemogu da vjerujem da treniraju sa omladinskim ekipama..
Nezz sta se cudis za A. Plakala, pa lik nije mogao izboriti mjesto u Slobodi i to na pocetku priprema dok nisu sva pojacanja dovedena u Slobodu, a mislim da je on i prevazisao juniore 94 godište je , a juniori su koliko znam 95 i 96 trenutno.
KladiJonicar je napisao/la:takmicu 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovina koja se 02.04.2014. godine od 18:30 sati igra na Olimpijskom Stadionu "Asim Ferhatović Hase" između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar, nažalost neće biti moguće gledati uživo putem TV ekrana. Iako je FK Sarajevo prava za ovu utakmicu ponudio bez naknade, niti jedna produkcijska kuća niti TV stanica nije našla za shodno da realizuje predmetni TV prenos.
Razočarani smo činjenicom da 1/2 finale državnog fudbalskog kupa nije interesantno domaćim TV stanicama, te se nadamo da će u budućnosti interes biti veći kako navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ali i drugih klubova, neće biti uskraćeni za mogućnost praćenja igara svojih omiljenih fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini.
KladiJonicar je napisao/la:takmicu 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovina koja se 02.04.2014. godine od 18:30 sati igra na Olimpijskom Stadionu "Asim Ferhatović Hase" između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar, nažalost neće biti moguće gledati uživo putem TV ekrana.
Iako je FK Sarajevo prava za ovu utakmicu ponudio bez naknade, niti jedna produkcijska kuća niti TV stanica nije našla za shodno da realizuje predmetni TV prenos.
Ma navikli su oni na radiu slusat ispraksani su
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
KladiJonicar je napisao/la:takmicu 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovina koja se 02.04.2014. godine od 18:30 sati igra na Olimpijskom Stadionu "Asim Ferhatović Hase" između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar, nažalost neće biti moguće gledati uživo putem TV ekrana.
Ma navikli su oni na radiu slusat ispraksani su
Hoćeš li ti slušat vaše polufinale na radiu ?
ovo je sramota,ali eto šta je drugo bilo za očekivat,za Zenicu me i ne čudi što neće prenosit gdje će potrošit cvaju goriva do Zenice.
Razumljivo, obzirom da u datom terminu idu kuharski dvoboji, koji su od neprocjenjive drzavne vaznosti! :zvijezde:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Po meni ova današnja tekma je među top 3 najvažnijih tekmi u ovoj sezoni. Mora se pobjediti bez primljenog gola. Ovi što žive u Sa fino auto, gradski saobračaj ili taban fijaker i put Koševa prijenos vam ne treba. Očekujem pobjedu od 2 - 0. Posjeta bi trebala biti na zavidnom nivou ako nas vrijeme posluži i zato što prijenosa nema.
Ima sigurno nesto vise sto se tice prijenosa utakmica Kupa ove godine, znam da je prethodni godina BHT bez ikakvi problema sve prenosio, sta se desilo ove....
Armala je napisao/la:Ima sigurno nesto vise sto se tice prijenosa utakmica Kupa ove godine, znam da je prethodni godina BHT bez ikakvi problema sve prenosio, sta se desilo ove....
bht veceras prenosi rukomet grcka-bosna
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!