Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 apr 2014, 17:14

Virtu4l je napisao/la:Nećemo se vrijeđati, ok?

Moj odgovor je bio na post DonCorleonea ;)
Onda se izvinjavam..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 apr 2014, 19:14

samoposmatram je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Eh Njemci glupi, kaznili ga samo novčano nakon brutalnog starta srednjim prstom.
Vjerujem da su mnogi razočarani ovako malom kaznom od 15 tisuć €.
Ako ti je 15000 eura mala kazna, naguzi se da te ****. Me love you long time. :D
Malo je za Spahu, eto zbog onog šipka ode 15 hiljada u nepovrat, a mogao je poslat meni 15 milja da idem sa zenom mjesec dana u Brazil :thumbdown: :thumbdown:

Evo momci su objasnili sve iznad, tolika se halabuka digla oko ovoga, neki bi ga cak i iz reprezentacije izbacivali :lol:
Cista ljubomora prema Emiru

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2014, 19:20

Auu kako su se novinari i pojedini forumasi razocarali sto je Spaha dobio samo neku mizernu novcanu kaznu. Mislim da je suza kanula u redakciji sportsporta. :(

Samo naprijed kapitenu. :salut:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2014, 19:25

Željooooo je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Evo spaha zbog incidenta sa srednjim prstom dobi 6 utakmica kazne :oops: :roll: :roll: :shock:
dobio je samo novčanu kaznu.. ;)
Sasvim odmjerena kazna za neprimjereno ponašanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2014, 06:01

Rios je napisao/la: I evo sad mi pade na um jedno pitanje za sve ove koji ga mrze i pljuju-sta misle,kako ce se Emira Spahica sjecati prosjecan gradjanin ove drzave za 20 god.,kao kapitena generacije koja je prva izborila plasman na SP ili nekog ko je pokazao prst tamo nekom golmanu ili sta mu vec sve stavljaju na teret?!?
Taj prst je smijurija i prenapuhano od osoba koje je povela pomalo izvjestacena kritika, O ovoj mladoj drzavi puno stvari su novi fenomeni pa narod reaguje neuko. Koliko mi smeta ono velicanje kulta licnosti Edin , Spahic, Pjanic ... i ljubljenje u pakas istih toliko mi smeta i ova nesrazmjerna i dobro ne usmjerena kritika. Tako umjesto da se diskutuje otrovni intrervju koji je momcina dala onomadne , oni ovdje prenapuhavaju neki prst koji je mrvica u svim prljavstinama koje se desavaju u fudbalu. (Naklon NBA za striktna pravila).

Sjecacemo se prije svega kao krivca za penal i tovarenje Hasagica u prvi tim na silu i po svaku cijenu cak i plasmana. Sjecacemo ga se po incidentima u klubovima u kojima je igrao. Kao jedno vrijeme daleko najboljeg odbrambenomg igraca kojeg smo imali i kojem smo zbog nekonkurencije morali trpjeti razne hirove. Ja cu se sjecat po tome sto je po talentu mogao daleko vise do samog vrha al nije . Po tome sto je prototip igraca koje su nam uvijek falili , brz okretan , pozrtvovan. Primadona ili ti supermen , mislis umire a onda nekom cudnom tehnikom zacjeljivanja ozdravi (on i onaj Busquetsiz Barce kao da su u rodu) ulazi opet u igru aplauz na otvorenoj sceni :mrgreen:

A bojim se da cemo se najvise sjecati njegovih postupaka na terenu i oko terena u Brazilu. Zivi bili pa vidjeli .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rios

Post Postao/la Rios » 03 apr 2014, 14:32

kimbo je napisao/la:
Rios je napisao/la: I evo sad mi pade na um jedno pitanje za sve ove koji ga mrze i pljuju-sta misle,kako ce se Emira Spahica sjecati prosjecan gradjanin ove drzave za 20 god.,kao kapitena generacije koja je prva izborila plasman na SP ili nekog ko je pokazao prst tamo nekom golmanu ili sta mu vec sve stavljaju na teret?!?
Taj prst je smijurija i prenapuhano od osoba koje je povela pomalo izvjestacena kritika, O ovoj mladoj drzavi puno stvari su novi fenomeni pa narod reaguje neuko. Koliko mi smeta ono velicanje kulta licnosti Edin , Spahic, Pjanic ... i ljubljenje u pakas istih toliko mi smeta i ova nesrazmjerna i dobro ne usmjerena kritika. Tako umjesto da se diskutuje otrovni intrervju koji je momcina dala onomadne , oni ovdje prenapuhavaju neki prst koji je mrvica u svim prljavstinama koje se desavaju u fudbalu. (Naklon NBA za striktna pravila).

Sjecacemo se prije svega kao krivca za penal i tovarenje Hasagica u prvi tim na silu i po svaku cijenu cak i plasmana. Sjecacemo ga se po incidentima u klubovima u kojima je igrao. Kao jedno vrijeme daleko najboljeg odbrambenomg igraca kojeg smo imali i kojem smo zbog nekonkurencije morali trpjeti razne hirove. Ja cu se sjecat po tome sto je po talentu mogao daleko vise do samog vrha al nije . Po tome sto je prototip igraca koje su nam uvijek falili , brz okretan , pozrtvovan. Primadona ili ti supermen , mislis umire a onda nekom cudnom tehnikom zacjeljivanja ozdravi (on i onaj Busquetsiz Barce kao da su u rodu) ulazi opet u igru aplauz na otvorenoj sceni :mrgreen:

A bojim se da cemo se najvise sjecati njegovih postupaka na terenu i oko terena u Brazilu. Zivi bili pa vidjeli .
Taman tako ce ga se sjecati neki prosjecni gradjanin BiH za 20 godina.. damn :nene:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2014, 20:31

Neće ga se ni sjećati, sjećat će se Edina Džeke i nikoga više. Kao što se i danas sjećamo Salihamidžića, ostali kao da nisu bitni. Spahić nikad neće imati status jednog Sergeja Barbareza
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 apr 2014, 20:48

Virtu4l je napisao/la:Neće ga se ni sjećati, sjećat će se Edina Džeke i nikoga više. Kao što se i danas sjećamo Salihamidžića, ostali kao da nisu bitni. Spahić nikad neće imati status jednog Sergeja Barbareza
Mozda se ti sjecas samo Hasana,ja Bogami pamtim i pamtit cu dok sam ziv i Bolica i Baljica,Kodru,Hibica,Konjica,Sergeja..Da ne idemo dalje,ima tu jos puno igraca..A sa Barbarezom se ne moze mjeriti niko..Iz hiljadu razloga,da sad ne sirimo..Pa ni Spahic.. ;) Ali ce se Spahe sjecati kao kapitena generacije koja je prva otisla na SP..I tu ne mozemo dodati ni mi koji ga volimo niti oduzeti vi koji ga ne volite.. :salut: Zar to nije fakat?

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 apr 2014, 20:51

U svakoj generaciji ima jedan igrac koji odskace od ostatka, sto ne znaci da se necemo i ostalih sjecati.
Samo u daleko manjoj mjeri naspram najvece zvijezde.
U ovoj generaciji Dzeko toliko prednjaci da je smijesno.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 apr 2014, 20:27

Spahix opet od prve minute :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 04 apr 2014, 21:14

Jeste im forma pala. Hoce još ostati bez Lige prvaka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 apr 2014, 21:37

Vidi sad belaja! Valjda nije šta ozbiljno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2014, 21:40

BREAKING NEWS:

Emir Spahić, kapiten BiH reprezentacije, javnosti poznatiji kao kabadahija čija nas je bahatost koštala ni manje ni više nego EURA 2012., i službeno je proglašen najnekulturnijom osobom u svemiru od strane V&CPSMU magazina (Virtual & Kompanija Pokupili Svu Mudrost Univerzuma). Drugoplasiarni Edin Džeko, imao je skoro 1000 bodova manje.

Zanimljivu izjavu smo dobili od anonimnog reprezentativca Bosne i Hercegovine: "Ne možete ni zamisliti koji nivo nekulture je dostigao Sultan Bog Allah Džibril Emir Spahić, kako nas tjera da ga tako zovemo, u suprotnom nas gađa loptama dok treniramo, a ponekad i lizne pa umoči prst u kafu, sok, vodu, bilo koje piće koje konzumiramo u tom trenutku. Strašno nešto. Na zajedničkom ručku uvijek žvače otvorenih usta i srče što glasnije može kada jede supu. Kada obavlja malu nuždu uvijek gađa ravno u centar da bi bukom dokazao ko je gazda u svlačionici. Bojim se da ovo neće moći još dugo ovako, nadam se da će selektor pronaći nekog amidžića koji može odigrati štopera, pa da se napokon možemo nadati nekom većem uspjehu sa reprezentacijom." Kao što ste i pretpostavljali, identitet nije želio otkriti, jer bi mu kapiten kako navodi, pokazao srednji prst.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 apr 2014, 21:47

Neka vrsta asistencije za Spahu ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 22:09

Ja opet čekam WhoScored, samo njihovim ocjenama vjerujem :silent:
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 apr 2014, 22:12

Donnie Darko je napisao/la:BREAKING NEWS:

Emir Spahić, kapiten BiH reprezentacije, javnosti poznatiji kao kabadahija čija nas je bahatost koštala ni manje ni više nego EURA 2012., i službeno je proglašen najnekulturnijom osobom u svemiru od strane V&CPSMU magazina (Virtual & Kompanija Pokupili Svu Mudrost Univerzuma). Drugoplasiarni Edin Džeko, imao je skoro 1000 bodova manje.

Zanimljivu izjavu smo dobili od anonimnog reprezentativca Bosne i Hercegovine: "Ne možete ni zamisliti koji nivo nekulture je dostigao Sultan Bog Allah Džibril Emir Spahić, kako nas tjera da ga tako zovemo, u suprotnom nas gađa loptama dok treniramo, a ponekad i lizne pa umoči prst u kafu, sok, vodu, bilo koje piće koje konzumiramo u tom trenutku. Strašno nešto. Na zajedničkom ručku uvijek žvače otvorenih usta i srče što glasnije može kada jede supu. Kada obavlja malu nuždu uvijek gađa ravno u centar da bi bukom dokazao ko je gazda u svlačionici. Bojim se da ovo neće moći još dugo ovako, nadam se da će selektor pronaći nekog amidžića koji može odigrati štopera, pa da se napokon možemo nadati nekom većem uspjehu sa reprezentacijom." Kao što ste i pretpostavljali, identitet nije želio otkriti, jer bi mu kapiten kako navodi, pokazao srednji prst.
:bow:
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 22:19

Znaju ovi sa WhoScored da mu je nastup na SP upitan pa su ga malo pogurali.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 apr 2014, 22:25

Zao mi ovog Bayera,kako su krenuli ostat ce bez LP a imaju finu ekipu..Ne kontam sta im se desava :think: ..Spaha nije bio los..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 apr 2014, 22:36

Spaha najvise dodira sa loptom ne samo u ekipi Bayera nego na cijeloj utakmici.
Ocjena 7,3 http://www.whoscored.com/Matches/724037 ... Leverkusen" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 04 apr 2014, 22:36

" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.