FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Siguran sam da je Pep naucio lekciju.
Ovaj Bayern mora igrat' s klasicnom napadacem, pogotovo protiv defanzivno postavljenih ekipa.
Sinoc je to izgledalo dosta jalovo, bez pravih sansi i bez pravih ideja u napadu.
Jedinstvo se branilo sa svim igracima na svojoj polovici, i mi smo se protiv takve igre dosta patili.
U Minhenu ih treba napast' bez obzira sto imamo akivan rezultat, i rijesit' pitanje prolaza na pocetku.
Ovaj Bayern mora igrat' s klasicnom napadacem, pogotovo protiv defanzivno postavljenih ekipa.
Sinoc je to izgledalo dosta jalovo, bez pravih sansi i bez pravih ideja u napadu.
Jedinstvo se branilo sa svim igracima na svojoj polovici, i mi smo se protiv takve igre dosta patili.
U Minhenu ih treba napast' bez obzira sto imamo akivan rezultat, i rijesit' pitanje prolaza na pocetku.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovi novinarski natpisi kao i napadanje Pepa i igraca Bayerna nije uopste bilo potrebno, jer takvim stvarima stvaraju sve veci motiv da u revansu proliju krv ako bude trebalo.
Ljudi odigrali protiv Bayerna 1:1 i to na domacem terenu i raduju se kao da su vec u polufinalu a nisu ni svjesni da valja proci kroz Minhensko grotlo.
PS: put do Luiza nam je sirom otvoren jer je Barca dobila suspenziju oko kupovine igraca a ista nam je bila najveci konkurent.
Ljudi odigrali protiv Bayerna 1:1 i to na domacem terenu i raduju se kao da su vec u polufinalu a nisu ni svjesni da valja proci kroz Minhensko grotlo.
PS: put do Luiza nam je sirom otvoren jer je Barca dobila suspenziju oko kupovine igraca a ista nam je bila najveci konkurent.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Po kometrima po forumima i sportskim novinarima širom Europe nismo više favoriti za odbranu trofeja.
Hvala ti Bože sad ćemo vrebati svoju šansu iz prikrajka da izbacimo jedinstvo na Alianz Areni.
Hvala ti Bože sad ćemo vrebati svoju šansu iz prikrajka da izbacimo jedinstvo na Alianz Areni.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nemamo mi sta vrebati, napascemo United kao i sinoc, Bayern se ne zna braniti a vjerujem da ce nasa ekipa ovaj put pristupiti nesto agresivnije i raspolozenije kada je napad u pitanju.Bayern@heart je napisao/la: Hvala ti Bože sad ćemo vrebati svoju šansu iz prikrajka da izbacimo jedinstvo na Alianz Areni.
Niko se ne moze braniti 90 minuta a to smo vidjeli sinoc.
Da je Mandzo bio od pocetka danas bi se pricala totalno druga prica, ali malo neizvijesnosti nije na odmet.
Inace, procurila je informacija da bi Mandzo nakon revansa protiv Uniteda mogao produziti ugovor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Manchester nema sanse da dadne vise golova od Bayerna u revansu, tako da ocekujem prolazak, da nema kornera na utakmici drugacije gola ne bi dali.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
tako ste govorili i prije tekme na OTFRANK RIBERY je napisao/la:Razlika u kvaliteti je prevelika, u revansu glat prolazak, ovaj Manchester nije ozbiljna prepreka definitivno.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mene ne brine ni odbrana ni zadnji vezni,mene brine efikasnost nasih igraca
U zadnjih nekoliko utakmica Svajni najzasluzniji za postignute golove ili je asistent ili strijelac.Robben se sinoc nafulao ko nikad u zivotu,Ribery se vraca u formu ali fale golovi,Goetze...jesam rekao Goetze??? Kroos od Arsica izbrisan gumicom,Muller od njega i ne ocekujem golove u kontinuitetu,on ce se ispravit kad tad,jedino Mandzo sto zabija a Pep sinoc krenuo bez njega damn
Ako Svajni dobije vise od jedne tekme,ovo se slobodno moze nazvati kradja Bayerna
U zadnjih nekoliko utakmica Svajni najzasluzniji za postignute golove ili je asistent ili strijelac.Robben se sinoc nafulao ko nikad u zivotu,Ribery se vraca u formu ali fale golovi,Goetze...jesam rekao Goetze??? Kroos od Arsica izbrisan gumicom,Muller od njega i ne ocekujem golove u kontinuitetu,on ce se ispravit kad tad,jedino Mandzo sto zabija a Pep sinoc krenuo bez njega damn
Ako Svajni dobije vise od jedne tekme,ovo se slobodno moze nazvati kradja Bayerna
Neur,Lahm,Alaba,Dante,Boateng,Martinez,Schweinsteiger,Muller,Robben,Ribbery,Mandžukić
da je ovaj sastav sinoć igro' ja se ne bio brinuo oko prolaza...
da je ovaj sastav sinoć igro' ja se ne bio brinuo oko prolaza...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislis oko pobjede?Besic je napisao/la: da je ovaj sastav sinoć igro' ja se ne bio brinuo oko prolaza...
Ne mora znaciti da bi ih dobili i da smo igrali u najjacem sastavu ili u nekom nasem zeljenom sastavu, jer puno toga je sinoc islo u korist domacinima, prvenstveno ti odbrambeni zadaci koji su bili na vrlo visokom nivou.
Bedem od tri defanzivna reda je poprilicno tesko probiti, mi smo to uradili jednom, nismo izgubili, sto je najvaznije i u revans ulazimo sa jos vise samopouzdanja i sa jos vise sanse za prolazak dalje.
Ja ne znam u čemu je problem priznati da ste loši. 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jesmo losi 
Znam da trolas, ali hajde mi objasni kako je to momcad losa ako ima 1-2 poraza u citavoj sezoni?nedim93 je napisao/la:Ja ne znam u čemu je problem priznati da ste loši.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anelbavarac
- Kontakt:
I tako "losi" smo izbacili arsić.nedim93 je napisao/la:Ja ne znam u čemu je problem priznati da ste loši.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 02 apr 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ako Bayern u ovom trenutku kaze da je los,onda ce se tvoj klubic morat ugasit,eto zatonedim93 je napisao/la:Ja ne znam u čemu je problem priznati da ste loši.
Gledas li veceras Celzi-a? Il ti ga je dosta za jedno 5 godina
Lillard je napisao/la:Znam da trolas, ali hajde mi objasni kako je to momcad losa ako ima 1-2 poraza u citavoj sezoni?nedim93 je napisao/la:Ja ne znam u čemu je problem priznati da ste loši.
hajde kad već tako pitaš fino. pa da fino i odgovorim. Normalno da ne mislim da su loši, ali naspram prošle sezone ne da su loši nego su očajni.
Posle poraza u Londonu rekao sam da bi prošlogodišnju Bayern Arsenala barem 5:0 nabio, ali ovaj jednostavno nije u stanju probiti postavljenu odbranu.
Igra im zasniva isključivo i isključivo preko bekova , to se već može vidjeti i uopšte nema ni pokušaja nekih lucidnih pasova kroz sredinu, nema pokušavanja nekog brzog duplog pasa.
Ma mogu do sutra pisat, naravno pišem o ekipi koja ima prefix najbolje na svijetu, i pišem o Bayernu u evropi, ono u Bundeski je sprdanje, gdje napadaju ekipu koja često ima ona 4 defanzivca u odbrani i takvim ekipama nije problem utrpat i 10 golova kad imaš toliko igrača koji su kvalitetni.
naravno kobasičari ovo shvataju kao klasičnu provokaciju
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
nedime sine jesi ti svjestan da se ekipe drugacije postavljaju protiv tebe kad je opste poznata cinjenica da si najbolji na svijetu.
Bayernu ce svake godine biti sve teze, jer ce se sve vise ekipa braniti kao United.
Da je Heynckessov Bayern bolji, to je naravno tacno.
Bayernu ce svake godine biti sve teze, jer ce se sve vise ekipa braniti kao United.
Da je Heynckessov Bayern bolji, to je naravno tacno.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam znao da ste u rodu?BadrHari je napisao/la:nedime sine
PSG dobar, opasTan, volio bih da sa njima ukrstimo koplja (jer smatram da prolaze dalje). Sazreli su za Evropu, bar tako mi se čini, nisu zeleni k'o City (kategorija poliuretanskih klubova). Mandžo vs Diego Silva, baš bi volio to da vidim. Jest Silva najbolji na svijetu al' Mandžo bi ga izdominir'o, jedini problem bi bio kako bi naš Boateng zaustavio Ibru
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- gerdmuller
- Kontakt:
Kroos odbacio mogućnost odlaska: Ja pripadam Bayernu
Veznjak Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Toni Kroos iskazao je svoju privrženost bavarskom klubu i tako navijestio da će potpisati produljenje ugovora…
Isti mu istječe na ljeto 2015. godine, a jedan od glavnih interesenata za njegovom kupnjom je Manchester United s kojim je Bayern u utorak navečer remizirao na Old Traffordu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka (1-1).
- Ja pripadam Bayern Münchenu. Ovo je prekrasan stadion (Old Trafford). Ali ja pripadam Bayernu i to je dobro – rekao je Kroos za minhenski TZ.
Da će Kroos i sljedeće sezone igrati u Bayernu još ranije je potvrdio i izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.
Veznjak Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Toni Kroos iskazao je svoju privrženost bavarskom klubu i tako navijestio da će potpisati produljenje ugovora…
Isti mu istječe na ljeto 2015. godine, a jedan od glavnih interesenata za njegovom kupnjom je Manchester United s kojim je Bayern u utorak navečer remizirao na Old Traffordu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka (1-1).
- Ja pripadam Bayern Münchenu. Ovo je prekrasan stadion (Old Trafford). Ali ja pripadam Bayernu i to je dobro – rekao je Kroos za minhenski TZ.
Da će Kroos i sljedeće sezone igrati u Bayernu još ranije je potvrdio i izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smiruje strasti jer su se navijaci digli zbog novog ispada. Sinoc ga je Pep morao zadrzati da ne bi napravio incident. Vjerujem da bi ponovo poceo bacati stvari oko sebe, jer nije imao rukavice.
Moje povjerenje je izgubio ma koliko god bio dobra igrac.
Od sad ga vise ne gotivim.
Moje povjerenje je izgubio ma koliko god bio dobra igrac.
Od sad ga vise ne gotivim.
Nemoj tako Omere jer će nam Kroos obezbjediti 1/2. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.