Ne možete ni vi, šta ćemo sad?JosipBukal je napisao/la:Nije valjda da ne možete na svom terenu dati gol
Hajd ba, odlepršajte sa teme. :taps:
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne možete ni vi, šta ćemo sad?JosipBukal je napisao/la:Nije valjda da ne možete na svom terenu dati gol
BudaletinaRosas7 je napisao/la:zlatniljiljan89 je napisao/la:e jbg ne mozete svinjski da dobijete cc
kompleksas
Samo sanjaj , cao i kupamorovski je napisao/la:I njih cemo rutinski izbacit na ikseve, ko i dječake sa šugavice.. Opusti se ko na šlaufu i prati nas u kupuzlatniljiljan89 je napisao/la:e jbg ne mozete svinjski da dobijete cc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opusti se i prati dječačemukitmovac je napisao/la:Samo sanjaj , cao i kupamorovski je napisao/la:I njih cemo rutinski izbacit na ikseve, ko i dječake sa šugavice.. Opusti se ko na šlaufu i prati nas u kupuzlatniljiljan89 je napisao/la:e jbg ne mozete svinjski da dobijete cc
Budi normalan.. Pa đurbuzović poslije prve utakmice, malo mu falilo da izjavi BARSELONA SU ZA NAS.. Al jbgArhitekt je napisao/la:Kakvu mi debilsku ekipu imamo, pa Zeljo je institucija za nas ma sta i mi i oni pricali
Krokodil je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvi smo (mislim na NAS navijače). Pa jel vas stid šta pričate?![]()
amorovski je napisao/la:Haalo.. Ubijemo ljude igrom, opusteno.. Golovi ce doc.. Ima jos ovoliko da se igra jbt
nukleusmember je napisao/la:sljedecha utakmica protiv rudara nam je utakmica sezone,halalio bih kup samo da uzmu u prijedoru,**** kup na kraju krajeva,al' ako ne uzmu nek' robert odmah iz prijedora krene ka medjumurju
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.