Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

imperator10
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la imperator10 » 02 apr 2014, 12:44

Koliko ja znam, na transfermarkt može svaki user promijeniti podatke igračima. Tako da..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 apr 2014, 13:39

imperator10 je napisao/la:Koliko ja znam, na transfermarkt može svaki user promijeniti podatke igračima. Tako da..
Pa hajde vrati mu ti menadjersku agenciju kad je tako....
Cekamo!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 02 apr 2014, 16:41

Nisam registrovan ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 16:44

Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 02 apr 2014, 19:21

Virtu4l je napisao/la:Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno ;)
Aha, onda je prije bilo tako. Znam da je jedan bosanski menadzer napravio bio da je menadzer onom jednom igracu Lyona koji je vrijedio 10 miliona eura, pa sam tom logikom isao. Znam jos jedan slucaj gdje je jednom momku napravljeno da je igrao standardno u kadetskoj Bundesligi, davao golove, a u stvari trenirao u Bosni. Nebitno. :)

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 02 apr 2014, 20:32

imperator10 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno ;)
Aha, onda je prije bilo tako. Znam da je jedan bosanski menadzer napravio bio da je menadzer onom jednom igracu Lyona koji je vrijedio 10 miliona eura, pa sam tom logikom isao. Znam jos jedan slucaj gdje je jednom momku napravljeno da je igrao standardno u kadetskoj Bundesligi, davao golove, a u stvari trenirao u Bosni. Nebitno. :)
Mislis na wikipediju a ne na transfermarkt.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 02 apr 2014, 20:41

Ne moze se to raditi na TM..
Nije to naravno relevantan izvor i nikad se ne zna za koliko ce tko biti prodan, ali od svih procjena na svjietu, jednostavno nema nista preciznije od TM-a tako da se ipak TM uzima kao neki nesluzbeni izvor vrijednosti igraca..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2014, 20:45

slika

Podsjecal jos ikoga ovaj kloc na Benzemu?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 apr 2014, 21:42

Prije na van Persia.
Keep walking.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 02 apr 2014, 21:52

Benzema jeste zabio 17 golova u primeri, ali je zato sven susic asistirao 4 puta u HNL-u.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2014, 22:40

Donnie Darko je napisao/la:slika

Podsjecal jos ikoga ovaj kloc na Benzemu?
Samo mu fali grozna brada i jos gora frizura.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 apr 2014, 23:04

Close enough :bih:
slika

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 02 apr 2014, 23:45

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:
Mislis na wikipediju a ne na transfermarkt.
Ja,ja,na Wikipediji piše ko ti je agent. Na Wikipediji isto piše statistika u kadetskoj bundesligi. :crazy:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 apr 2014, 00:28

Ko manipulise ovom statistikom iznad? Prije neki dan je imao 90 % za "nikad vise", a sada kobajagi 85 %, NEMOGUCE :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 apr 2014, 00:30

Pa jel moguće da ova tema o Tinki Binki još postoji? :D :lol: :clap:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2014, 02:05

Ovu tematiku treba prebacit pod temu najvece ublehe i podvale u repci ! Tesko mogu da natjeram sebe da zadrzim samorespekt i navijam za repku u kojoj igra ili je na klupi TIn Sven Susic.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 apr 2014, 02:24

kimbo je napisao/la:Ovu tematiku treba prebacit pod temu najvece ublehe i podvale u repci ! Tesko mogu da natjeram sebe da zadrzim samorespekt i navijam za repku u kojoj igra ili je na klupi TIn Sven Susic.
Imali smo mnogo slabijih igraca u reprezentaciji.
Tino je solidan igrac koji jos moze napredovati jer je mlad i kao sto je slucaj sa drugim igracima u slicnoj poziciji ne treba ga otpisivati. Ali propaganda na ovom forumu i na drugim forumima je od njega napravila invalida koji jedva da zna hodati. Ljudi to stvarno misle. To mi samo pokazuje da ima mnogo osoba koje nisu sposobne sami donositi zakljucke vec se vode necim sto je neko negdje napisao... Nismo mi uzalud regija (mislim na cijelu ex-yu) koju politicari i mediji lako manipulisu, sto je ponekad bas lako primjetiti.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2014, 06:09

calcio je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ovu tematiku treba prebacit pod temu najvece ublehe i podvale u repci ! Tesko mogu da natjeram sebe da zadrzim samorespekt i navijam za repku u kojoj igra ili je na klupi TIn Sven Susic.
Imali smo mnogo slabijih igraca u reprezentaciji.
Tino je solidan igrac koji jos moze napredovati jer je mlad i kao sto je slucaj sa drugim igracima u slicnoj poziciji ne treba ga otpisivati. Ali propaganda na ovom forumu i na drugim forumima je od njega napravila invalida koji jedva da zna hodati. Ljudi to stvarno misle. To mi samo pokazuje da ima mnogo osoba koje nisu sposobne sami donositi zakljucke vec se vode necim sto je neko negdje napisao... Nismo mi uzalud regija (mislim na cijelu ex-yu) koju politicari i mediji lako manipulisu, sto je ponekad bas lako primjetiti.
Apsolutno ne . Druze nabrajas samo neke floskule.

Sad cu ti reci svoj zakljucak sam donio nakon 20 min gledanja istog. Cim mu vidis pokrete , sporost , tromost, okret, jedna noga , nema suta, nema igre glavom , los defanzivno, malo trci .... momak nema NISTA osim za oko lijepe pas igre kada stoji u mjestu i kada mu protivnik (nivo PL BH) da dovoljno vremena i prostora da se nasteli. Odma ti je jasno da ovaj tip nikad nece postati niz brzi ni spretniji ..barem ne za neki nivo ... HNL je njemu vjerovatno vrh .. ni u Turskoj ga nece htjeti ... to ti je surova istina. Vjeruj mi da je svaki Bosnjo gladan novih igraca i pokusava da vdi kvalitet ako ima ikakvog traga od istog .. al kod ovog igraca :nene: :nene: .. a gura ga amidza na otvorenj sceni i bezobrazno .. ako ga pozove srozat ce nam ekipni duh za 40% u Brazilu.

To je to sto raju iritira do ludila. Mislili smo da je repka svetinja kako nama navijacima tako i treneru i i igracima. Al eto izgleda neki privatni interesi i sujeta pojedinaca je jaca. Al neka osjetit ce se to u narednim tekmama na tribinama. Ispa skoro da je bolje bilo da se nismo plasirali.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 apr 2014, 14:29

Navijati cu ja srcem za repku ali ce me uzasno nervirati igranje ili sam poziv Tini . Nekako baca mrlju na cijeli uspjeh reprezentacije zajedno sa Susicem . Ovo mu stvarno nije trebalo i kad je vec mislio ovako ubaciti bratica mozda se ranije trebao bar potruditi da od njega napravi kvalitetnijeg igraca a ne trositi medijski prostor uvjeravajuci nas da je zadnji vezni kako bi u izjavi na dan utakmice sa Egiptom to opovrgnuo . ;)

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 03 apr 2014, 14:55

Pape,nemoj pozvati ovog kloca u reprezentaciju :oops:
StarMo nije skutorija...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kobayashi i 19 gostiju.