Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Koliko ja znam, na transfermarkt može svaki user promijeniti podatke igračima. Tako da..
Pa hajde vrati mu ti menadjersku agenciju kad je tako....imperator10 je napisao/la:Koliko ja znam, na transfermarkt može svaki user promijeniti podatke igračima. Tako da..
Cekamo!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Nisam registrovan 

Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Aha, onda je prije bilo tako. Znam da je jedan bosanski menadzer napravio bio da je menadzer onom jednom igracu Lyona koji je vrijedio 10 miliona eura, pa sam tom logikom isao. Znam jos jedan slucaj gdje je jednom momku napravljeno da je igrao standardno u kadetskoj Bundesligi, davao golove, a u stvari trenirao u Bosni. Nebitno.Virtu4l je napisao/la:Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Mislis na wikipediju a ne na transfermarkt.imperator10 je napisao/la:Aha, onda je prije bilo tako. Znam da je jedan bosanski menadzer napravio bio da je menadzer onom jednom igracu Lyona koji je vrijedio 10 miliona eura, pa sam tom logikom isao. Znam jos jedan slucaj gdje je jednom momku napravljeno da je igrao standardno u kadetskoj Bundesligi, davao golove, a u stvari trenirao u Bosni. Nebitno.Virtu4l je napisao/la:Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno
Ne moze se to raditi na TM..
Nije to naravno relevantan izvor i nikad se ne zna za koliko ce tko biti prodan, ali od svih procjena na svjietu, jednostavno nema nista preciznije od TM-a tako da se ipak TM uzima kao neki nesluzbeni izvor vrijednosti igraca..
Nije to naravno relevantan izvor i nikad se ne zna za koliko ce tko biti prodan, ali od svih procjena na svjietu, jednostavno nema nista preciznije od TM-a tako da se ipak TM uzima kao neki nesluzbeni izvor vrijednosti igraca..
- Donnie Darko
- Kontakt:

Podsjecal jos ikoga ovaj kloc na Benzemu?
Benzema jeste zabio 17 golova u primeri, ali je zato sven susic asistirao 4 puta u HNL-u.
Samo mu fali grozna brada i jos gora frizura.Donnie Darko je napisao/la:
Podsjecal jos ikoga ovaj kloc na Benzemu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Close enough

-
- Kontakt:
Ja,ja,na Wikipediji piše ko ti je agent. Na Wikipediji isto piše statistika u kadetskoj bundesligi.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Mislis na wikipediju a ne na transfermarkt.imperator10 je napisao/la:Aha, onda je prije bilo tako. Znam da je jedan bosanski menadzer napravio bio da je menadzer onom jednom igracu Lyona koji je vrijedio 10 miliona eura, pa sam tom logikom isao. Znam jos jedan slucaj gdje je jednom momku napravljeno da je igrao standardno u kadetskoj Bundesligi, davao golove, a u stvari trenirao u Bosni. Nebitno.Virtu4l je napisao/la:Ne može se to tako lako mijenjati. Agencije upravljaju svojim igračima, one ih ubacuju i izbacuju. Provjereno

- DonCorleone
- Kontakt:
Ko manipulise ovom statistikom iznad? Prije neki dan je imao 90 % za "nikad vise", a sada kobajagi 85 %, NEMOGUCE
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa jel moguće da ova tema o Tinki Binki još postoji?

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ovu tematiku treba prebacit pod temu najvece ublehe i podvale u repci ! Tesko mogu da natjeram sebe da zadrzim samorespekt i navijam za repku u kojoj igra ili je na klupi TIn Sven Susic.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imali smo mnogo slabijih igraca u reprezentaciji.kimbo je napisao/la:Ovu tematiku treba prebacit pod temu najvece ublehe i podvale u repci ! Tesko mogu da natjeram sebe da zadrzim samorespekt i navijam za repku u kojoj igra ili je na klupi TIn Sven Susic.
Tino je solidan igrac koji jos moze napredovati jer je mlad i kao sto je slucaj sa drugim igracima u slicnoj poziciji ne treba ga otpisivati. Ali propaganda na ovom forumu i na drugim forumima je od njega napravila invalida koji jedva da zna hodati. Ljudi to stvarno misle. To mi samo pokazuje da ima mnogo osoba koje nisu sposobne sami donositi zakljucke vec se vode necim sto je neko negdje napisao... Nismo mi uzalud regija (mislim na cijelu ex-yu) koju politicari i mediji lako manipulisu, sto je ponekad bas lako primjetiti.
Apsolutno ne . Druze nabrajas samo neke floskule.calcio je napisao/la:Imali smo mnogo slabijih igraca u reprezentaciji.kimbo je napisao/la:Ovu tematiku treba prebacit pod temu najvece ublehe i podvale u repci ! Tesko mogu da natjeram sebe da zadrzim samorespekt i navijam za repku u kojoj igra ili je na klupi TIn Sven Susic.
Tino je solidan igrac koji jos moze napredovati jer je mlad i kao sto je slucaj sa drugim igracima u slicnoj poziciji ne treba ga otpisivati. Ali propaganda na ovom forumu i na drugim forumima je od njega napravila invalida koji jedva da zna hodati. Ljudi to stvarno misle. To mi samo pokazuje da ima mnogo osoba koje nisu sposobne sami donositi zakljucke vec se vode necim sto je neko negdje napisao... Nismo mi uzalud regija (mislim na cijelu ex-yu) koju politicari i mediji lako manipulisu, sto je ponekad bas lako primjetiti.
Sad cu ti reci svoj zakljucak sam donio nakon 20 min gledanja istog. Cim mu vidis pokrete , sporost , tromost, okret, jedna noga , nema suta, nema igre glavom , los defanzivno, malo trci .... momak nema NISTA osim za oko lijepe pas igre kada stoji u mjestu i kada mu protivnik (nivo PL BH) da dovoljno vremena i prostora da se nasteli. Odma ti je jasno da ovaj tip nikad nece postati niz brzi ni spretniji ..barem ne za neki nivo ... HNL je njemu vjerovatno vrh .. ni u Turskoj ga nece htjeti ... to ti je surova istina. Vjeruj mi da je svaki Bosnjo gladan novih igraca i pokusava da vdi kvalitet ako ima ikakvog traga od istog .. al kod ovog igraca

To je to sto raju iritira do ludila. Mislili smo da je repka svetinja kako nama navijacima tako i treneru i i igracima. Al eto izgleda neki privatni interesi i sujeta pojedinaca je jaca. Al neka osjetit ce se to u narednim tekmama na tribinama. Ispa skoro da je bolje bilo da se nismo plasirali.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- donniedarko
- Kontakt:
Navijati cu ja srcem za repku ali ce me uzasno nervirati igranje ili sam poziv Tini . Nekako baca mrlju na cijeli uspjeh reprezentacije zajedno sa Susicem . Ovo mu stvarno nije trebalo i kad je vec mislio ovako ubaciti bratica mozda se ranije trebao bar potruditi da od njega napravi kvalitetnijeg igraca a ne trositi medijski prostor uvjeravajuci nas da je zadnji vezni kako bi u izjavi na dan utakmice sa Egiptom to opovrgnuo . 

- RockyMaivia
- Kontakt: