Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Fryea konačno krenuo šut.. jedna od boljih partija ove sezone 18 pts 7 skokova
.. Green i Markieff standardno dobri.. Bledsoe i Dragon rade ono što se od njih i očekuje
Ovoj ekipi samo treba dobar centar, trenutno smo najslabiji na toj poziciji.. Vratite nam Gortata 
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Joj Tuckera kralja
biće ovdje pravo zeznuto..
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je lijepo opet istinski uživati u NBA košarci.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Taman što napišem ovo pođu igrati katastrofalno 
Sa 25 razlike na 10 za minutu
Joj Ish Smith koji si ti retard sunce ti zareno
Wall na kraju cetvrtine sa 11 metara puca, a ovaj rukama u tijelo, maltene ga po bubregu opalio. 
Sa 25 razlike na 10 za minutu
Joj Ish Smith koji si ti retard sunce ti zareno
Kažem ja biće ovdje zeznuto.. kakav pad jbt.. Plumlee 4 pts...kakva mašina jbt, kakav Jefferson kakve p.cke materine 
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Pobjeda 
Zadnja izmjena: golden, dana/u 27 mar 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zajebana tekma prava. Dva puta su im jeftino dopustali da se vrate iz mrtvih i opasno ugroze pobjedu. Sreca na kraju Bledsoe zabi onu daleku tricu, inace cisto sumnjam da bi pobjedili.
**** majku kako je ovaj Bledsoe cudan frajer. Uvezo je mislim dva ili tri air balla sa distance, i onda povuce clutch tricu i prelomi utakmicu. Plus sto je imao pun **** turnovera, mora definitivno poraditi na tome.
Dragic zvijer, sta reci.
**** majku kako je ovaj Bledsoe cudan frajer. Uvezo je mislim dva ili tri air balla sa distance, i onda povuce clutch tricu i prelomi utakmicu. Plus sto je imao pun **** turnovera, mora definitivno poraditi na tome.
Dragic zvijer, sta reci.
Upravo sam to htio napisat', puno sreće smo imali.Donnie Darko je napisao/la:Zajebana tekma prava. Dva puta su im jeftino dopustali da se vrate iz mrtvih i opasno ugroze pobjedu. Sreca na kraju Bledsoe zabi onu daleku tricu, inace cisto sumnjam da bi pobjedili.
Dragic zvijer, sta reci.
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Sve sto ste rekli + treba spomenuti ucinak GG-a s klupe. Ja se ne mogu nacuditi koliki je panj ovaj Plumlee. Trebaju Sunsi trejd odraditi sa Minnesotom, neka daju ovog panja Plumleea i dovedu Dienga. 
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Ma uraditi neki trade za Pekovica. Mislim da bi ga Minnesota pustila jer bi im bolje dosao neki defanzivac u paru sa Loveom, a Sunsima bi dobro dosao jedan inside igrac.SoooE7 je napisao/la:Sve sto ste rekli + treba spomenuti ucinak GG-a s klupe. Ja se ne mogu nacuditi koliki je panj ovaj Plumlee. Trebaju Sunsi trejd odraditi sa Minnesotom, neka daju ovog panja Plumleea i dovedu Dienga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mrzim ovu vecerasnju utakmicu. Knicksi igraju uzasno sporo ove sezone, a Sunsi se u pravom smislu te rijeci pate kada igraju protiv takvih ekipa. Ne sjecam se da su ove sezone i jednu pobjedili protiv ovih 4-5 timova koji igraju najsporiju kosarku u ligi, tri poraza od Međeda, po dva od Bullsa i Netsa i jedan vec od Knicksa. 
Nekako imam bas los predosjecaj za veceras, a sto je najgore moraju dobiti Knickse i Lakerse i snazno zavrsiti mart, jer je april **** tezak.
Nekako imam bas los predosjecaj za veceras, a sto je najgore moraju dobiti Knickse i Lakerse i snazno zavrsiti mart, jer je april **** tezak.
Dragić 18 pts u 1/4 
Za sad igramo odlično, ali kao i do sad vjerovatno će uslijediti pad u 3/4
Nadam se da je sve ok sa Dragićem
Za sad igramo odlično, ali kao i do sad vjerovatno će uslijediti pad u 3/4
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Odlična pobjeda... Očekivao sam nešto bolje Knickse al' dobro
Plumlee solidan, konačno i od njeg neke koristi 
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
onda ih nisi gledao ove sezonegolden je napisao/la:Očekivao sam nešto bolje Knickse al' dobro
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
bravo golden kad si se uspio probuditi, svaka čast
ja se ošamutio i prevari me
pobjeda je najbitnija, sad čini mi se LAL
i da, ponovno smo 7.
ja se ošamutio i prevari me
pobjeda je najbitnija, sad čini mi se LAL
i da, ponovno smo 7.
#Ynwa
- Donnie Darko
- Kontakt:

Uvijek je znao
kako su uspjeli izgubiti od Lakersa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
LAL izgleda skidaju skalp ekipama koje se bore za PO. Braca i GG su odradili dobar posao sa klupe ali Dragon i Soemiki_92 je napisao/la:kako su uspjeli izgubiti od Lakersa![]()
![]()
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Strah me i zamislit šta bi mi sve pravili kada bi Mirza eksplodirao kao Goran
Osim činjenice da bi mu nabili 5 miliona glasova za all star tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.