Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
[youtube][/youtube] 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ja momu nekako vežem za tenis, tu je bio dobar, ostalo 'nakofilip13 je napisao/la: imali smo prije rata solidnog komentatora u momiru jelovcu,ostalo sve truba
postoje, ali fudbal je neprikosnoveni sport broj jedan i po njemu se sve mjeri. znaš ono, "ako se ne razumiješ u fudbal ne razumiješ se u sport ..... fudbal je baza ostalo je nadgradnja"filip13 je napisao/la:ovde izgleda svi o komentatorima koji prenose fudbal,kao da drugi sportovi ne postoje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta je ovo rekao Vugdalić, nešto LATENTNO al šta? :violina:
Saša Vugdalić kiše u eteru

Cuj sve skupa na Ibrahimovica milijarda "obrnuta" u transferima

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Cuj sve skupa na Ibrahimovica milijarda "obrnuta" u transferima![]()
![]()
![]()
![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo, saznali smo da će put Brazila 20 momaka 
Vugdalić - Ibrahimović je trznuo mišicu, zadnja loža. kuknjava
Pa hoce li ovaj kolega Hadzic pogodit do kraja utakmice ko vodi i ko daje go

SLOBODA NAVIJAČIMA
Koji kralj..ennis je napisao/la:Pa hoce li ovaj kolega Hadzic pogodit do kraja utakmice ko vodi i ko daje go![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evo sad Sasa u studiju govori 2-1.Mise ga ispravljaRios je napisao/la:Koji kralj..ennis je napisao/la:Pa hoce li ovaj kolega Hadzic pogodit do kraja utakmice ko vodi i ko daje go![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Titova-Juga
- Kontakt:
OBN treba ugasiti (.)

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ennis je napisao/la:Evo sad Sasa u studiju govori 2-1.Mise ga ispravljaRios je napisao/la:Koji kralj..ennis je napisao/la:Pa hoce li ovaj kolega Hadzic pogodit do kraja utakmice ko vodi i ko daje go![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koji likovi
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma meni djeluja da oni puse neku pravo dobru stvar,dok prenose
nisu u vinklu nikako
nisu u vinklu nikako
SLOBODA NAVIJAČIMA
Papastopulos 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
christian umm... gareth bale. pa kolega hadzicuuuuu 
kaze gost, Guardiola je nadograadio Hitzfeldov Bayern
kaze Vuda, Guadiola je nadogradio Bayern od ovog' sto je bio prije njega

kaze Vuda, Guadiola je nadogradio Bayern od ovog' sto je bio prije njega
15.10.2013.
Latentna opasnost. O Boze. 
- alan_kardec
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam to rek'o. On jeste među najboljim našim komentatorima, ali je prosječan komentator generalno. Edin Avdić je jedini naš iznadprosječan komentator čak i u svjetskim okvirima.
Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Edina nisam spomenuo jer sam prije svega mislio na fudbalske komentatore, a da je vrhunski komentator, jeste. Malo je slabiji sa evropskom košarkom, čini se, ali za NBA i NCAA je doktor nauka.
Kad bolje razmislim, mnogi se forumaši vjerovatno ne sjećaju, ali ja se sjećam Avdića u ulozi fudbalskog komentatora, što se onako na prvi pogled čini nevjerovatnim. Bilo je to vrijeme dok je još obn bio koliko toliko normalna tv kuća, bez indijskih i turskih serija (ok, imali su tada mnogo onih reality sranja, ali su radili nba ligu, calcio, kup uefa...) 2007. ili 2008. godina, prenos polufinala kupa uefa, espanyol je igrao kod kuće sa nekim, više se i ne sjećam, Avdić je perfektno odradio prenos, iako fudbal nije njegov fah za razliku od vugdalića (i sličnih idiota koji veze o životu nemaju) kojeg će i jedan van nistelrooy pamtiti do kraja života.
Na ovom forumu sam davno pisao, ne znam jel na ovoj temi, samo bih volio da jedan prenos jake košarkaške utakmice (recimo finale ep) odrade zajedno Edin i Šarenac sa rts-a. To bi bila poezija.
Znam i na kojeg političara misliš.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.