Ne pitate. A znate zasto!? Zato sto smo u poziciji da ne ovisimo o rezultatima Slobode , zato sto smo na prvom mjestu , sto nam i dalje gledate u ledja i sto ne moramo gledati druge rezultate. Racunica je jasna , dobiti sve do kraja i u Premijer ligi smo. Realno izvodljivo.solar1987 je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:Znaci ipak ulazimo u Premijer ligu
valjda se i mi tu nesto pitamo ??![]()
![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sa ovom ekipom i trenerom ni blizu izvodljivo, bez kupovine utakmica, sudija itd itd..to ste i vi uvdijeli u subotu , zato se traze ovi alternativni nacini 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
auu kako opasna izjavaJedinstvo37 je napisao/la:Kaže Hamdo: "je?em im mater, sad će da vide ko smo i šta smo!"
Na koga je mislio, pojma nemam..
Kako mislite dobiti u Gračanici ? Mislite da će vam gračanlije prodati ?Pa3ot je napisao/la:Ne pitate. A znate zasto!? Zato sto smo u poziciji da ne ovisimo o rezultatima Slobode , zato sto smo na prvom mjestu , sto nam i dalje gledate u ledja i sto ne moramo gledati druge rezultate. Racunica je jasna , dobiti sve do kraja i u Premijer ligi smo. Realno izvodljivo.solar1987 je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:Znaci ipak ulazimo u Premijer ligu
valjda se i mi tu nesto pitamo ??![]()
![]()
iduće godine slobodno uđitePa3ot je napisao/la:Znaci ipak ulazimo u Premijer ligu
Jedinstvo37 je napisao/la:Kaže Hamdo: "je?em im mater, sad će da vide ko smo i šta smo!"
hahaha hamdo izgleda pokusava bit ko CIRO
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
wienultras
- Kontakt:
manite se vi tigra,nego za vikend na stadion i zagrijte dlanove...dje je bio tigar proteklu deceniju patnje po ovim livadama...konkurenti ste nam,ali zivota mi,pored celika uvjek sam simpatisao jedinstvo....zbog bihaca,zbog atifa,krajine,famelije koju imam gore..manite se suplje..reko hamdo,napisem i ja na forumu da je begic reko azmiru nama 100 000 i prvi ste,azmir im dao jos 50 000 preko...i sta sad...ma hajde bjezi,prestanimo se baviti teorijama i rekla kazala,eto hamdo reko,i svijet je prestao da se okrece,svi ce da se naguze velikom hamdi
covjek je u slobodu ulozio u ovoj polusezoni vas budjet za dvije sezone,i sigurno nece halaliti,samo zato sto je hamdo reko da ce nekom nesto ****...svasta
covjek je u slobodu ulozio u ovoj polusezoni vas budjet za dvije sezone,i sigurno nece halaliti,samo zato sto je hamdo reko da ce nekom nesto ****...svasta
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kako vi mislite dobiti u Gracanici?Realist je napisao/la: Kako mislite dobiti u Gračanici ? Mislite da će vam gračanlije prodati ?
Mi smo kupiliPa3ot je napisao/la:Kako vi mislite dobiti u Gracanici?Realist je napisao/la: Kako mislite dobiti u Gračanici ? Mislite da će vam gračanlije prodati ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
jeste al moju ******fukara87 je napisao/la:Mi smo kupiliPa3ot je napisao/la:Kako vi mislite dobiti u Gracanici?Realist je napisao/la: Kako mislite dobiti u Gračanici ? Mislite da će vam gračanlije prodati ?
ko god hoce PL ide preko Gracanice , a ko smo sta smo ...
i da li ser mi pitamo opppaaaa
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa uz posteno sudjenje i 1000-1500 navijaca mi mozemo dobiti svaku ekipu NA TERENU u ovoj ligi bilo gdje..ne kazem da se nikakav kiks ne moze desiti..mozda vec i u subotu, ali favoriti smo...dok to isto za Jedinstvo ne mogu reci.
Znamfukara87 je napisao/la:Mi smo kupiliPa3ot je napisao/la:Kako vi mislite dobiti u Gracanici?Realist je napisao/la: Kako mislite dobiti u Gračanici ? Mislite da će vam gračanlije prodati ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kome je hamdo psovao majku...inače,gospodin jedan velikiJedinstvo37 je napisao/la:Kaže Hamdo: "je?em im mater, sad će da vide ko smo i šta smo!"
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sto niko ne pise da je Azmir letio iz hotela gdje su odsjeli Biscani
. Uhvatio ga jedan frajer za prsa, *ebao mu mamu i izbacio
Bili on i Ćorohito. Ćiro se pozdravljao sa bihaćkom elitom, Azmir dobacio jesu li zasluzili da se pozdravljas sa njima.
-
wienultras
- Kontakt:
:police: znaci dramaRafael30 je napisao/la:Sto niko ne pise da je Azmir letio iz hotela gdje su odsjeli Biscani. Uhvatio ga jedan frajer za prsa, *ebao mu mamu i izbacio
Bili on i Ćorohito. Ćiro se pozdravljao sa bihaćkom elitom, Azmir dobacio jesu li zasluzili da se pozdravljas sa njima.
sta sve nece covjek procitati
znaci najjaci si veceras,klanjam ti se sinko
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
al gdje je ANONIMNI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa dobro svakave vidove primitivizma i frustracija su oni pokazali u subotu, nista ne cudi
...a nije ovaj nikad vidio Azmira hehe da bi Azmir "letio" treba ti kran 
Rafael30 je napisao/la:Sto niko ne pise da je Azmir letio iz hotela gdje su odsjeli Biscani. Uhvatio ga jedan frajer za prsa, *ebao mu mamu i izbacio
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koji kraljevi ,ova liga bi bila dosadna bez vas
.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo svi napustit forum, poslije ovog komentara definitivno je sve zaključeno ovdefukara87 je napisao/la:Rafael30 je napisao/la:Sto niko ne pise da je Azmir letio iz hotela gdje su odsjeli Biscani. Uhvatio ga jedan frajer za prsa, *ebao mu mamu i izbacio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.