NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 03 apr 2014, 00:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa dobro svakave vidove primitivizma i frustracija su oni pokazali u subotu, nista ne cudi :D ...a nije ovaj nikad vidio Azmira hehe da bi Azmir "letio" treba ti kran :D
Kako neces pokazati frustraciju kad dodje Karic i pljune Stojanova, Dedic citavu utakmicu Cizmicu psuje mater (momak nema majke), i na kraju utakmice neko od vasih udari ili uhvati naseg kapitena za vrat nisam dobro vidio, a policija vadi pendrek na Hamzabegovica, i haj ti na kraju nemoj biti isfrustriran, vjeruj nisu igraci trazili alibi kod sudija toliko za poraz koliko su ih naljutile ove stvari sto sam nabrojao, sto se tice utakmice zasluzena pobjeda Slobode bili ljudi puno bolji i gotova stvar
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 apr 2014, 00:49

LloriS je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa dobro svakave vidove primitivizma i frustracija su oni pokazali u subotu, nista ne cudi :D ...a nije ovaj nikad vidio Azmira hehe da bi Azmir "letio" treba ti kran :D
Kako neces pokazati frustraciju kad dodje Karic i pljune Stojanova, Dedic citavu utakmicu Cizmicu psuje mater (momak nema majke), i na kraju utakmice neko od vasih udari ili uhvati naseg kapitena za vrat nisam dobro vidio, a policija vadi pendrek na Hamzabegovica, i haj ti na kraju nemoj biti isfrustriran, vjeruj nisu igraci trazili alibi kod sudija toliko za poraz koliko su ih naljutile ove stvari sto sam nabrojao, sto se tice utakmice zasluzena pobjeda Slobode bili ljudi puno bolji i gotova stvar
Ja stvarno ne znam kako cete iduce goodine odigrati utakmice medisobno,puno je tu varnica,nerasciscenih racuna,al moracete ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 apr 2014, 00:51

ALBOX je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Ja stvarno ne znam kako cete iduce goodine odigrati utakmice medisobno,puno je tu varnica,nerasciscenih racuna,al moracete ;)
Mislis to znaci da Bratstvo ulazi u PL jel :lolno:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 apr 2014, 00:53

ALBOX je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
cuj ovog padobranca sto ulijece :lol: :lol: :lol: tugo tuzna,budi zadovoljan bolan sto drzite bilo kakav prikljucak za velikim Jedinstvom i velikom Slobodom,aj uzdravlje ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2014, 00:56

LloriS je napisao/la:
da, Hamzabegovic je cvjecka :D veci ljakse nije usao na Tusanj ne pamtim...sto ne kazete fino da je on to sve zasro, i sa zastitarom i sa navijacima i sa ekipom nasom..pokusavao je i tokom tekme al se vazda zajebe naleti na Jahu konta mal il na Krpu pa se sjebe...dalje zastitar priveden odmah iako bih ja na njegovom mjestu onog zvalju u hitnu poslao momentalno, a policija na vase pendreke vadila-nemoj ba..sta se on ima penjat na ogradu sa navijacima...za Dedu i Kareta su sami krivi, dobro su i prosli, htjeli su frku, naletili na najpodobnije zato u drzavi i sire :D ...dalje nasi igraci su ODMAH uklonjeni svi, ovoj dvojici i doktoru ne treba niko vise za takve situacije hehe

nije bilo potrebe za onim stvarima, ali ocito momak nije u glavi dorastao velikoj utakmici i odatle se stvari samo razvijaju dalje

joj zakuha se pravo hhahahaa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 03 apr 2014, 00:56

Ljudi sad misle da ih ložim. Noćas sam sjedio sa čovjekom koji je bio tu i svjedocio tom nemilom činu. Ruglo je to i ne opravdavam to. A ako je neko primjetio da su gradonacelnik i ostali iz Bihaća stajali kod svalcionica, da nisu bili na tribinama. I rekao mi da je Hodzic plakao poslije utakmice i kleo se da nije bio penal, da ga nije ni dirnuo po nogama. Ali dobro to smo svi i vidjeli. PREVISE se ovo zaostrilo, sta ce biti tek zadnja 2-3 kola. Sreca pa ne igramo međusobno tad.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2014, 00:59

hehe ja bih volio da igramo, tu tekmu ne mozete namjestit a na terenu ste nula za nas

a to ako se Azmiru desilo tek onda dzaba vam svi ovi divani hehehe, a nije ga takao, sreca imamo snimak iz jedno 4-5 uglova , pao Mujka ko Nejmar

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 apr 2014, 01:00

Imamo bolji medjusobni duel jos smo prvi tu cemo i ostato ZDRA'OOOOO

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 apr 2014, 01:05

Ma Azmir ce da promjeni pravilnik ako bude trebalo pa da odlucuje gol razlika koja ce do tada biti uveliko na strani Slobode,Begic je nas covjek 8-)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 03 apr 2014, 01:05

Ovo bi bilo najpostenije da se odigra jedna utakmica na neutralnom terenu između Jedinstva i Slobode, da savez dovede sudije iz vana, koji nezz ni ko je SLoboda, ni ko je Jedinstvo (nekog talijana ili njemca). I ko bude bolji ide u PL. A ovako ce neko do kraja da izgori pare i pare i ostati u cwajti.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2014, 01:06

Sloboda ostala u cvajti ili ne, naša priča ide dalje, za vas već ne znam :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 apr 2014, 01:08

Rafael30 je napisao/la:Ovo bi bilo najpostenije da se odigra jedna utakmica na neutralnom terenu između Jedinstva i Slobode, da savez dovede sudije iz vana, koji nezz ni ko je SLoboda, ni ko je Jedinstvo (nekog talijana ili njemca). I ko bude bolji ide u PL. A ovako ce neko do kraja da izgori pare i pare i ostati u cwajti.
optimisticno do kraja,to bi da se za vas nova pravila uvedu....neka bolan,rasuli bi vas i za 90 min bili prvaci,ovako je zanimljivije,samo trpaj :opaopa: :clap:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 apr 2014, 01:13

Nego, de malo proslost ostavite po strani :D.

Izgleda da ce glavni sudija na utakmici Jedinstvo - Radnicki biti Danijel Zrnic.

Moglo bi biti svega pod Boricima :think:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 apr 2014, 01:15

wienultras je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Ovo bi bilo najpostenije da se odigra jedna utakmica na neutralnom terenu između Jedinstva i Slobode, da savez dovede sudije iz vana, koji nezz ni ko je SLoboda, ni ko je Jedinstvo (nekog talijana ili njemca). I ko bude bolji ide u PL. A ovako ce neko do kraja da izgori pare i pare i ostati u cwajti.
optimisticno do kraja,to bi da se za vas nova pravila uvedu....neka bolan,rasuli bi vas i za 90 min bili prvaci,ovako je zanimljivije,samo trpaj :opaopa: :clap:
Jao Tuzlaka gdje ste katalonci nismo vas prepoznali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 apr 2014, 01:21

Vaši su momci na Tušnju podlegli emocijama jer nisu ništa napravili a nisu navikli na takvu situaciju, ima na snimku čim je sudija svirao kraj odmah su se nešto počeli grupisati oko njega kao da se raspravljaju i sekjuriti se odmah skupi oko sudija, pa se jedan od njih izvlači (vjerovatno Uroš) i kreće ka klupi Slobode tj Dedicu i Karicu. Pa sad kontaj što ga je pljunuo. Dedić se na snimku pozdravi sa vašim trenerom, da je imao šta da mu kaže sigurno ne bi pružao ruku.
Dalje, vaši su se mogli pozdraviti sa navijačima i bez penjanja na ogradu, ionako su vaši momci pušteni na stadion na intervenciju naše uprave.
Hamzabegović koliko je dobar golman toliko je živčo neki, i kod penala je pravio gužvu a i poslije utakmice.
I pusti se toga psovao Dedić nekome majku, zna se da ne smije niko prozijevnut osim trenera da se odmah sankcionise, a pogotovo kod Ćire da ne smije niko pricati.

I nek ste se opet malo aktivirali na temi, bilo je k'o da ste u depresiju pali :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2014, 01:32

pa i jesu bili malo ucvikali, cak su htjeli i da odustanu do neki dan heheh...jbg mislili su da su kvalitetniji na terenu, i moram priznat da su i mene uvjerili komentarima ovdje da sam stvarno mislio da imaju bolju ekipu od nas dok nisam vidio u subotu...sad su se eto malo reorganizovali...

ja ponavljam , drago bi mi bilo kad bi skupili 3000 ljudi i vise u subotu.. podrzavam svaki vid jacanja klubova, organizacije, podrske zajednice, promocije ..to su strasno pozitivne stvari, ali i vi ste svjesni da nam na terenu ne mozete nista i vcrs ste odlucili da se okrenete nekim drugim stvarima...to nazalost nije dobro, ali ocekivano donekle obzirom ko je u klubu...ove pozitivne stvari niko ne moze osudjivati i osporavati, svako ima pravo da digne citavu zajednicu iza kluba ali stice se utisak da je nazalost kod vas je to u drugom planu.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 apr 2014, 01:37

Pa džaba kad se nisu razuvjerili još uvjek. U Srebreniku 2 kontre 2 gola, utakmica bezidejna. Al' jbg treba znati igrati i na kontru. Kući protiv Igmana kiksanje gdje su im ljudi uzeli bod na isti način kao oni u Srebreniku. Eto sad na Tušnju prilike nisu imali ali opet misle da imaju kvalitetniji tim.
Nestade poštenog Jedinstva, Hamdo rides again. :D
ps. i ja podržavam ovaj vid promocije kluba, samo mislim da je malo zakasnilo sve to. Trebali ste na polusezoni promovisati prvaka jesenjeg dijela, a ne sad kad je zagustilo.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 apr 2014, 01:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i jesu bili malo ucvikali, cak su htjeli i da odustanu do neki dan heheh...jbg mislili su da su kvalitetniji na terenu, i moram priznat da su i mene uvjerili komentarima ovdje da sam stvarno mislio da imaju bolju ekipu od nas dok nisam vidio u subotu...sad su se eto malo reorganizovali...

ja ponavljam , drago bi mi bilo kad bi skupili 3000 ljudi i vise u subotu.. podrzavam svaki vid jacanja klubova, organizacije, podrske zajednice, promocije ..to su strasno pozitivne stvari, ali i vi ste svjesni da nam na terenu ne mozete nista i vcrs ste odlucili da se okrenete nekim drugim stvarima...to nazalost nije dobro, ali ocekivano donekle obzirom ko je u klubu...ove pozitivne stvari niko ne moze osudjivati i osporavati, svako ima pravo da digne citavu zajednicu iza kluba ali stice se utisak da je nazalost kod vas je to u drugom planu.
Hahah vi sigurno niste kvalitetniji od nas to je 100% ono sto je bilo na Tusnju nije bilo ni 10% kako ovi momci igraju, jedva ste nas pobjedii 2:0 (prvi gol zato sto je Kahri pao, drugi iz ne posojeceg penala) da smo mi igrali svoju igru i da nije bio toliko pritisak na nase igrace (80% njih nije igralo pred 8000 ljudi) sigurno bi vas rasuli tamo...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2014, 01:41

i da smo igrali sa juniorima, pred praznim tribinama i napadali na manji go, rasuli bi nas 100%.. da su babi mu.da...covjece Mladost je imala jednu priliku, a u subotu je Hadzic neocjenjen bio :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 apr 2014, 01:41

Jedva, a 2-0 :D bez udarca na gol, bez ideje, taktički došli po X :D
Pa što niste igrali na 100%, vaši su ljudi morali znati šta ih očekuje i pripremiti igrače. Eto nije bilo u Bihaću 8000 pa ste bod izvukli u sudijskoj nadoknadi, protiv Konjica.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.