Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Pa da, prodaja Ze Roberta je po meni bila greška. Jeste on star, ali majstor je majstor. Pogledaj Javiera Zanettija u Interu, čovjek rastrčaniji nego što je bio sa 20 godina. Da je još Ze u nas, imali bi do sada jedno 10 bodova prednost nad ostalim. Usput, jesi li vidio kuću Ze Roberta, čovjek ima svoje igralište kraju kuće, umjetna trava, i majstor je malog fudbala. Tehničar, samo takav.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao jeste i vi peh ove sezone sa povredama. Na danasnjem treningu se povrijedila cetvorica igraca.
medju kojima su Boateng, Petric, Torun i Rost. Ocekuje se da bar neko od ovih zaigra, jer se radi o blazoj povredi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nemos jarane navijati kad me non stop banuju, tako i kad sam sa nickom JamaL bio uz HSV i dok sam vijesti posto, znaci posto, ne ko ovih 99% ostalih sto spamaju, i tada sam banovan! FORZA HSV!
Ma peh ekipa sto se tiče povreda, ali nema veze, nadam se da su to lakse povrede, jer nekako mi je najtuznije kad se igrac povrijedi na treningu.
banovan si jer otvaraš 100 nickova. registruješ se po 3 puta dnevno.
ne znam šta ti je, je li neka bolest u pitanju?
koristi jedan nick ko čovjek i diskutuj sa ostalima, a ne sam sa sobom.
inače, forum ne služi za postiranje vijesti. to bi bio blog. na forumu diskutuješ sa ostalima.
ne znam šta ti je, je li neka bolest u pitanju?
koristi jedan nick ko čovjek i diskutuj sa ostalima, a ne sam sa sobom.
inače, forum ne služi za postiranje vijesti. to bi bio blog. na forumu diskutuješ sa ostalima.
- majestic24
- Kontakt:
0:1. Janseeeeeeeeeeeeeeeen.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jao, vodili 1:3, i na kraju 3:3, svašta. Ovo je za mene potpuno neočekivano .
- majestic24
- Kontakt:
Nemogu vjerovati sta se ovo desilo. Vodili smo 1:0,15 minuta prije kraja je bilo 3:1,a na kraju 3:3. Stvarno nevjerovatno. Schalke kiksao,umjesto to da iskoristimo i mi kiksamo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Klocevi + retardi + bogalji + kreteni + neandartalci = HSV
Propustiti prednost od 1-3, protiv ekipe iz donjeg dijela tabele, je za Haga. Jedini igrac koji je imao odlicnu formu bio je Jansen, a ovi ostali sve treba poslati u neku stvar, pogotovo ongo kloca Rozehnala. Kako god se ova sezone zavrsila, nadam se da necemo biti u top 5 jer sam danas stvarno uvidio da Labbadia nije trener za ekipe kao sto je HSV, mislim da treba potraziti neko drugo rjesenje na toj poziciji.
Propustiti prednost od 1-3, protiv ekipe iz donjeg dijela tabele, je za Haga. Jedini igrac koji je imao odlicnu formu bio je Jansen, a ovi ostali sve treba poslati u neku stvar, pogotovo ongo kloca Rozehnala. Kako god se ova sezone zavrsila, nadam se da necemo biti u top 5 jer sam danas stvarno uvidio da Labbadia nije trener za ekipe kao sto je HSV, mislim da treba potraziti neko drugo rjesenje na toj poziciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma polahko, kako je nama bilo prošle sezone. Nada posljedna umire. I da danas mi nije jasno kako je Bayern tek tako dao Jansena HSV-u. Momak je odličan igrač. Greške se dešavaju, nama je prošle sezone Bochum stizao 2:0 i to kod kuće. Također HSV-u su nedostajali par igrača. Znaš i sam da je psiha čudo. Vodiš 1:3, već vidiš tri boda, onda primiš glup gol i 2:3. Prepadneš se u posljednih minutama tako da igraš totalno defenzivno, i tu primiš još jedan gol.
I usput, slažem se da Bruno nije trener za HSV.
I usput, slažem se da Bruno nije trener za HSV.
Nemoj tako, ne ide vam trenutno dobro a Köln se polake uzdiže. Sačekaj da Ruud zaigra, on će sigurno vratiti Hamburg na pobjedonosnu stazu.amerosm je napisao/la:Kako god se ova sezone zavrsila, nadam se da necemo biti u top 5
@ Neutral
pa drug nisi djeca da se prepadnu u tom se trenutku prepoznaje kvalitet ekipe i trenera. Kloc Labbadia vrsi izmjenu u 90.minuti kada je sve rijeseno umjesto ekipu da osvjezi na vrijeme, on jos pustio Kolen da se vrati u igru. Eh Vi ste sto se Jansena tice napravili ogromnu gresku, sada bih vam po lijevoj strani dosao kao kec na desetku, isto vrijedi i za Ze Roberta. Nekako kad gledam ove transfere HSV-a i Bayerna, sve sto ste vi proglasili nekvalitetom i poslje preslo kod nas vam je u odlucujucim trenutcima zagorcalo zivot.
Jose Paolo Guerrero - svojim golom u 80.minuti je odlucio da Bayern po prvi put od osnivanja LP nece igrati u tom takmicenju naredne sezone - bila je u pitanju sezona 06/07
Piotr Trochowski - svojim golom u 60.minuti prekinuo je niz Bayerna od 30 utakmica bez poraza, i jos samo sedam utakmica ih je dijelolo od obaranja rekodra - bila je u pitanju sezona 05/06
Ze Roberto - svojim jednim potezom u to vrijeme je prakitcki van Galla doveo pred otkaz, no Bayern je ostao pri svome da on dalje ostane trener - bila je u pitanju ova sezona
David Jarolim - odigrao je samo jednu utakmicu za bayern, pa tako da ne vrijedi i njega spominjati, no ako neki zele, prosle szone je svojim sutem namjestio Petricev gol, i poceo crnu seriju bez sest utakmica bez pobjede koja je Klinsmanna kostala otakaz
Marcell Jansen - nije jos zagorcao zivot Bayernu, no postoji mogucnost jos da to uradi.
pa drug nisi djeca da se prepadnu u tom se trenutku prepoznaje kvalitet ekipe i trenera. Kloc Labbadia vrsi izmjenu u 90.minuti kada je sve rijeseno umjesto ekipu da osvjezi na vrijeme, on jos pustio Kolen da se vrati u igru. Eh Vi ste sto se Jansena tice napravili ogromnu gresku, sada bih vam po lijevoj strani dosao kao kec na desetku, isto vrijedi i za Ze Roberta. Nekako kad gledam ove transfere HSV-a i Bayerna, sve sto ste vi proglasili nekvalitetom i poslje preslo kod nas vam je u odlucujucim trenutcima zagorcalo zivot.
Jose Paolo Guerrero - svojim golom u 80.minuti je odlucio da Bayern po prvi put od osnivanja LP nece igrati u tom takmicenju naredne sezone - bila je u pitanju sezona 06/07
Piotr Trochowski - svojim golom u 60.minuti prekinuo je niz Bayerna od 30 utakmica bez poraza, i jos samo sedam utakmica ih je dijelolo od obaranja rekodra - bila je u pitanju sezona 05/06
Ze Roberto - svojim jednim potezom u to vrijeme je prakitcki van Galla doveo pred otkaz, no Bayern je ostao pri svome da on dalje ostane trener - bila je u pitanju ova sezona
David Jarolim - odigrao je samo jednu utakmicu za bayern, pa tako da ne vrijedi i njega spominjati, no ako neki zele, prosle szone je svojim sutem namjestio Petricev gol, i poceo crnu seriju bez sest utakmica bez pobjede koja je Klinsmanna kostala otakaz
Marcell Jansen - nije jos zagorcao zivot Bayernu, no postoji mogucnost jos da to uradi.
Pa da, ali vidiš i u Milanu onda nisu igrala djeca kada su vodili sa 3:0, i na kraju zijaniše. Mislim da ih samo ovo može ojačati, te da istu grešku neće napraviti dvaput. Dobro, slažem se da je možda trebao mjenjati , ali t je njegova stvar. Mislim da će uprava HSV-a pametno ocjeniti rad Labbadije, te donjeti ispravne odluke.
Kako sam ja čitao Elia se vraća ako Bog da u ocom mjesecu, tako da možemo očekivati par urnebesnih poteza ovoga Holanđanina tj. Nizozemca.
Kako sam ja čitao Elia se vraća ako Bog da u ocom mjesecu, tako da možemo očekivati par urnebesnih poteza ovoga Holanđanina tj. Nizozemca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rozenhal je taraba. Nista drugo ne zna osim grijesiti i davati sam sebi golove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad smo vec kod ove price oko Rozehnala, ja bih rekao da sam i u ovoj situaciji malo razocaran kada je pitanju Sergej Barbarez. Kada se trazio odbranbeni igrac, mogao je tu predloziti Emira Spahica kao clan nadzornog odbora, koji je odlican igrac, uvijek ostavlja srce na terenu, ne pravi nikad greske, nego je samo klimnuo glavom kada se trebao dovoditi Rozehnal. On kao sportski clan to nadzornog odbora je mogao i dati svoj prijedlog, dostaviti dokumentaciju, pa tako vecinu privoliti da glasaju protiv dovedjenja Rozehnala za kriminalnih pet miliona eura.
I ja sam ubjeđen da bi Emir bio jedan od najboljih stopera Bundeslige, i da je daleko bolji od Rozenhala. Dobro, možda bi izgledalo da Sergej gura "svoje", pa zato nije htio da išta govori. Ipak, mislim da je to njegov posao da i dadne poneki savjet za nekog igrača.
- majestic24
- Kontakt:
U Bundesligi vjeruju samo u krkane. Ja jos nemogu doci sebi zbog ovog kiksa. 3:1-15 min fo kraja a na kraju samo bod. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Morali bi malo uloziti u obranu,ustvari malo vise.
Odbrana nije toliko slab segment igre, koliko jedan pojednica moze tu sliku da pokvari. Dosad je David Rozehnal, HSV kostao ukupno osam bodova, zbog njegovih glupih greski i pogresnih dodavanja. Boateng je bio ozliedjen (hvala Bogu nije teza povreda bit ce spreman za utakmicu protiv Stuttgarta), da je postavio tu Demela, tada bi desna strana bila slaba, jednostavno nakon ozlijede Boatenga nije bilo drugog izbora, nego da igra Rozehnal, koju Labbadiu koji je zahtjevao njegovo dodvodjenje lahko moze kostati posla u sta se ja iskreno nadam. Jedina prednost lezi u tome sto ce slijedece sedmice i Ze Roberto i van Nistelrooy biti spremni za duel protiv Stuttgarta pa ocekujem bolju igru u veznom redu i kako u odbrani tako i u napadu, i za danjasnji treci gol pored Rozehnala kriv je dovojac u veznom redu Jarolim i Rincon koji su ostavili dosta prostora, da se upiti sut prema golu. Ja se iskreno nadam da ce Ze to malo sada uzeti u svoje ruke, jer za razliku od pomenutog dvojca on zna da cita igru i zna odakle prijeti opasnost kad se krene prema nasem golu.majestic24 je napisao/la:U Bundesligi vjeruju samo u krkane. Ja jos nemogu doci sebi zbog ovog kiksa. 3:1-15 min fo kraja a na kraju samo bod. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Morali bi malo uloziti u obranu,ustvari malo vise.
Ovo sam pisao na temi o Spahicu jos dok je ovaj truhno u Rusiji. Moj drug Amer se ovog sigurno sjeca.amerosm je napisao/la:Kad smo vec kod ove price oko Rozehnala, ja bih rekao da sam i u ovoj situaciji malo razocaran kada je pitanju Sergej Barbarez. Kada se trazio odbranbeni igrac, mogao je tu predloziti Emira Spahica kao clan nadzornog odbora.
Hajmo vjerovati u to da mu prsti nisu mogli dotle pristici.
Inace, steta sto se HSV nece boriti za titulu. sto je uveliko zasluga jos neafirmisanog trenera.
Vom Jäger zum Gejagten
Drug i ti nakon dugo vremena konacno da se pojavis na forumu. To za Spahica se sjecam, govorio si da je najbolja solucija prelazak u Bundesligu u redove Wolfbuerga, kod kojih je tada bila aktuelna tema dovodjenja jos jednog stopera, i isto kod nas nakon ozlijede Alexa Silve. Naravno da je Barbarez tu mogao reagovati sto bi ostalim clanovima nadzornog odbora predlozio mapu i sve karakteristike vezano za Spahu, ali nije i pomalo sam razocarn u njega, jer kada je stigao prijedlog pod imenom kloc Roezehnal svi su klimnuli glavom znaci da u diskusiji nije bilo drugih imena. Sto se Labbadie tice nadam se da ce nakon ove sezone pakovati kofere, za njega su klubovi tipa Bochum, Hannover, ili mozda neki jaci drugologaski klub, a ne klubovi iz vrha Bundeslige. Njemu i Rozehnalu se treba zahvaliti nakon ove sezone i reci dovidjenja. Danas je imao isto par poteza za Haga, gdje nakon 2-3 ubacuje Trochowskog a i ptice na grani znaju da taj covijek ne zna igrati odbranu.geronimo je napisao/la:Ovo sam pisao na temi o Spahicu jos dok je ovaj truhno u Rusiji. Moj drug Amer se ovog sigurno sjeca.amerosm je napisao/la:Kad smo vec kod ove price oko Rozehnala, ja bih rekao da sam i u ovoj situaciji malo razocaran kada je pitanju Sergej Barbarez. Kada se trazio odbranbeni igrac, mogao je tu predloziti Emira Spahica kao clan nadzornog odbora.
Hajmo vjerovati u to da mu prsti nisu mogli dotle pristici.![]()
Inace, steta sto se HSV nece boriti za titulu. sto je uveliko zasluga jos neafirmisanog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 2 gosta.