Dubrovnik se tome učio u zadnje vrijeme a okolica Stoca kroz povijest zato ovdje paljenje i getoiziranje nije lijepo spominjati u nikakvom kontekstu ali ajde promjenit ćeš se i ti nekad valjdaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma hajd i Dubrovnik je nazalost na to kroz povijest navikao.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema promjene dok stoka iz Zapadne Hercegovine se ne nauci nekom redu i nauci konformirati se generalnom misljenju. Getoizacija, medijski izolirati, gospodarski odsijeci, politicki izopciti, ograditi zicom.
:gore:
...Život za Široki...
Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
Vidis da ovaj Kevin kompleksas kolo vodi.delija je napisao/la:Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma to se oni malo sale nista ozbiljno I nisi losi ljudi. Malo se agresivno brane ponekad I to je sve
Ma to se oni malo sale nista ozbiljno I nisi losi ljudi. Malo se agresivno brane ponekad I to je sve
kompleksas ti je u gaćamaCartman je napisao/la:Vidis da ovaj Kevin kompleksas kolo vodi.delija je napisao/la:Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
nađi moj zadnji post..je li pišem išta osim uza Pandžu i Papca?
čuj ja kompleksaš, a vi ovdje pišete o zabranjivanju Širokom ovo, ono itd itd damn
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
mambabalkan
- Kontakt:
A i ti se Dubrovnik pališ ko fićo na guranje. Opusti se vidiš da se čovjek zezaadubrovnik je napisao/la:Dubrovnik se tome učio u zadnje vrijeme a okolica Stoca kroz povijest zato ovdje paljenje i getoiziranje nije lijepo spominjati u nikakvom kontekstu ali ajde promjenit ćeš se i ti nekad valjdaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma hajd i Dubrovnik je nazalost na to kroz povijest navikao.
Kompleksas na kvadrat.Kevin je napisao/la:kompleksas ti je u gaćamaCartman je napisao/la:Vidis da ovaj Kevin kompleksas kolo vodi.delija je napisao/la:Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
nađi moj zadnji post..je li pišem išta osim uza Pandžu i Papca?![]()
čuj ja kompleksaš, a vi ovdje pišete o zabranjivanju Širokom ovo, ono itd itd damn
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Normalno da je Sala u pitanju ali mislis da bi mu ja odgovarao da imam I trunke primisli da je ozbiljan. Ove momke iz Sirokog bi trebalo uposliti da sire ljubav prema BIH nogometnoj repki u njihovom klubu oni su ipak navijaci repke makar tajni inace ne bi ovdje dolazili. A malo sale nije na odmet.

uđem na temu da vidim ima li sta novo za nase mlade reprezentativce, a ono sto se pise nigdje veze sa temom imate PP pa raspravljajte koliko vas je volja........
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nije los novi spisak juniora kao da se I Karacic popravlja. Ili mozda cita forum.
Pa ovaj Mujagic svako kolo gol ili dva. Sta je ovo , ja ga gledao protiv Sarajevo momak 15 godina , a visok 190nesto ... strasan potencijal
Mislim da je on igrao za Borac Jelah prije Želje,ako je to taj.Dobar igrač.Buba00 je napisao/la:Pa ovaj Mujagic svako kolo gol ili dva. Sta je ovo , ja ga gledao protiv Sarajevo momak 15 godina , a visok 190nesto ... strasan potencijal
it's football day
Otkad ja pisem o Zeljinoj 98. generaciji...kpja je sastavljenja od talentovane djece iz cijele BiH... Najvise u njoj igraca sa strane... Dugo se bolja genracija nece pojaviti... pa bolja je cak i od Gojakove genetacije... samo ne znam sto Sake nije zvao Behrama ubjedljivo najboljeg igraca koji odskace vise od svojih vrsnjaka nego Gojak...
Dakle jedino Zeljo nastavlna sa svojim trendovima mladih igraa i davanje sanse istima... umjesto dovodjenja polovnjaka...kal ostali klubovi... Eto Behram ce vec od ljeta poceti trenirati sa prvim timom..
Dakle jedino Zeljo nastavlna sa svojim trendovima mladih igraa i davanje sanse istima... umjesto dovodjenja polovnjaka...kal ostali klubovi... Eto Behram ce vec od ljeta poceti trenirati sa prvim timom..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
ima li sastava 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pozvan je Behrem,igrao je danas,ušao u drugom poluvremenu umjesto momka iz HSV-a (Demirović).MrMuscle je napisao/la:Otkad ja pisem o Zeljinoj 98. generaciji...kpja je sastavljenja od talentovane djece iz cijele BiH... Najvise u njoj igraca sa strane... Dugo se bolja genracija nece pojaviti... pa bolja je cak i od Gojakove genetacije... samo ne znam sto Sake nije zvao Behrama ubjedljivo najboljeg igraca koji odskace vise od svojih vrsnjaka nego Gojak...
Bosna i Hercegovina: Jasko Keranović, Ognjen Davidović, Sandi Husić, Mato Stanić (58. Ajdin Mujagić), Mijo Miletić, Toni Nikić (73. Besim Šerbečić), Amar Suljić, Denis Žerić, Emir Bijelić (73. Alan Delić), Zinedin Mustedanagić, Ermedin Demirović (58. Said Behram). Selektor: Sakib Malkočević.legenda reala je napisao/la:ima li sastava
it's football day
- legenda reala
- Kontakt:
Znači da su se ipak ova djeca iz dijaspore odazvala tj. klubovi su im dali dopuštenje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A gdje je Mustafic dugo cekamo tog malog zna li ko sta. Je li dosao na turnir ili opet ledja ozljedjena nikako da zaigra a toliko se pisalo o njemu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, CAGarfia, Google [Bot], LeCoq, PeppermintSA, rukometubih23, Zgemboo89, Zglavkar i 73 gosta.