FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2014, 23:20

Saurman je napisao/la:Nemoj tako Omere jer će nam Kroos obezbjediti 1/2. :mrgreen:
Prodana dusa. :lol:

Nek on obezbijedi sebi novi ugovor a za 1/2 se ima ko pobrinuti. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2014, 23:51

Znaci Kroos opet jede govvna :evil:
Moram priznat' da nisam vidio sta je tacno uradio, nek neko metne taj detalj,ako je ikako moguce.
Takvim ponasanjem polako al' sigurno daje seb' izlaznu kartu iz Bayerna. ;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 apr 2014, 00:17

Nakon 2 slike bio bi red da postavim i video pa makar i ovako kratak- :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 03 apr 2014, 00:23

Ma nije nista specijalno uradio, bar nista gore od bacanja rukavica.

Taj potpisuje ugovor sta vam je, a i realno ak ne potpisee ja necu zalit . Neka ide ako mu se ide, boje Bayerna ima ko da brani i uvijek ce biti.

Interesuje me kakvu ce postavu izvest Pepun protiv Augsburga, posto Svajni i Javi nece moci igrat protiv Manche, samo da nema nikakvih povreda dalje, ipak ova okosnica Lahm-Kroos moraju ostat zdravi do povratka Thiaga :)

Gledam Luiza nocas protiv PSG-a, Mou ga fura na tu poziciju zadnjeg veznog, i dobro se snalazi nema sta. Nama da dodje bilo bi odlicno, plus eto sto ima i tu mogucnost igranja u vezi, kad se zadesi da nemamo tu igraca i slicno.

Ali ipak najvise nada polazemo u Badstubera sto jest jest.. :clap: :clap:
FC Bayern !!!!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 apr 2014, 12:48

http://www.newsnow.co.uk/A/705276580?-21495:8876" onclick="window.open(this.href);return false; :wtf: :wtf:

sta mislite momci dobra lova :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2014, 13:31

Sto se mene tice ja bih odmah potpisao ovih 48 miliona eura i odmah 35 miliona proslijedio na racun Rome za Pjanica, tako da bi vjerovatno dobili nista manje kvalitetnog veznjaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 apr 2014, 13:57

" onclick="window.open(this.href);return false;
od sada samo pratim tekme sa arapskim komentatorima :cool:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 apr 2014, 15:15

Od prošlogodišnjeg Juppovog stroja,Guardiola napravio kamilicu. :crazy: Jaki ste ali ona prošlogodišnja je bila efikasnija i draža za gledati od ovog pimplanja na sredini terena.Španjolac samo zna preuzeti gotove ekipe,a volio bi ga viditi s jednom ekipom koja ne vrijedi 500 milijuna eura,mislim da bi se izblamirao pošteno.Odnos iznosa njegovog ugovora i igre koje mu momčad prezentira na terenu je sramotan.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2014, 15:22

Seaman je napisao/la:Od prošlogodišnjeg Juppovog stroja,Guardiola napravio kamilicu. :crazy: Jaki ste ali ona prošlogodišnja je bila efikasnija i draža za gledati od ovog pimplanja na sredini terena.Španjolac samo zna preuzeti gotove ekipe,a volio bi ga viditi s jednom ekipom koja ne vrijedi 500 milijuna eura,mislim da bi se izblamirao pošteno.Odnos iznosa njegovog ugovora i igre koje mu momčad prezentira na terenu je sramotan.
Da, stvarno. 25 pobjeda, 3 remija i 0 poraza u ligi dovoljno govori kako je igra losa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 03 apr 2014, 15:28

Omerbavarac je napisao/la:Sto se mene tice ja bih odmah potpisao ovih 48 miliona eura i odmah 35 miliona proslijedio na racun Rome za Pjanica, tako da bi vjerovatno dobili nista manje kvalitetnog veznjaka.
Upravo sam to isto htio napisati! Dobili bih Pjanica i za manje love negdje oko 25 miliona, a sigurno nije losiji igrac od Kroosa a Bayern bi konacno dobio majstora za slobodne udarce i kornere.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 apr 2014, 15:40

Lillard je napisao/la:
Seaman je napisao/la:Od prošlogodišnjeg Juppovog stroja,Guardiola napravio kamilicu. :crazy: Jaki ste ali ona prošlogodišnja je bila efikasnija i draža za gledati od ovog pimplanja na sredini terena.Španjolac samo zna preuzeti gotove ekipe,a volio bi ga viditi s jednom ekipom koja ne vrijedi 500 milijuna eura,mislim da bi se izblamirao pošteno.Odnos iznosa njegovog ugovora i igre koje mu momčad prezentira na terenu je sramotan.
Da, stvarno. 25 pobjeda, 3 remija i 0 poraza u ligi dovoljno govori kako je igra losa.
liga je smiješna,dortmund klasu i pol slabiji,ostale neću niti spominjati

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 apr 2014, 15:41

Morate priznati da su neki prerano napisali da je Guardiola unaprijedio Bayernovu igru, na osnovu rezultata.
Svakako da je ona ekipa od prosle godine jaca nego ova, kad se sve sagleda.
Ali gorivo za onaj atomski fudbal je bilo finale iz Minkena, glad za trofejima nevidjena u Evropi.
Zato se mljelo kako se stiglo, znaci nemilosrdno. Tesko da se moze ponoviti, i osvojiti na isti nacin.

Svakako da Bayern pod Pepom ima neke karakteristike koje su svjeza novina u igri, ali s obzirom na prvu sezonu ovo je odlicno a biti ce puno bolje. :twisted:
Samo nas bunkeri i antifudbal mogu zaustaviti, a i oni rijetko.
S Pepom nadigravanja nema.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2014, 16:26

Ako bih morao odgovoriti na pitanje, koja je najbolje odigrana bayernova utakmica ove sezone i u kojoj utakmici, gdje se sastaju dva kluba „iste reputacije“, je jedan klub najviše izdominirao drugog, moj odgovor bi bio Man City – Bayern, u kojoj je Bayern pojeo domaćina. No to je samo moje skromno mišljenje, a danas nažalost svi imaju pravo na njega. I zašto je ovo bitno? Pa u toj utakmici Bayern je startao sa istom postavom, kao što su startali protiv MUTD-a. Znači sa Mullerom u napadu, sa Lahmom u vezi.

Kada je Bayern igrao protiv Arsenala u gostima, startao je sa Manđom u špici. Nažalost Manđa je odigrao loše, biva zamijenjen oko 60. Minute, ulazi Muller koji donosi još jednu dozu eksplozivnosti i zabija gol za 0:2. Tada se piše o Mulleru kao savršenom Jokeru i kako je Pep sa svojim izmjenama savršeno pogodio i Bayernu dao prednost od 0:2. Jučer je situacija bila obrnuta. Startao je Muller, odigrao loše, ne toliko loše kao Manđa protiv Arsenala, Pep je odreagirao, ubacio Manđu i Bayern napokon dolazi do gola i rezultata 1:1. No nakon te utakmice događa se nešto čudnovato, nešto što se ove sezone cijelo vrijeme događa. Pep i Bayern moraju pobrati brutalne kritike, pitam se zašto? Pa zar nije Pep taj koji je u oba slučaja promijenio Mullera i Manđu? Što je došla neka ptičica, šapnula nešto 4.-tom sucu pa je on zbunjeno sam napravio zamjene? Ili si možda TI putem daljinskog napravio izmjene i kasnije u facu Pepu istresao, JEL SAD VIDIŠ!?!? Ne! Pep je taj koji je napravio oba puta krucijalan potez, no kako svijetu paše jer svijet je licemjeran, jedanput biva slavljen, drugi puta špotan.

Jučer sam malo pratio susret PSG-Chelsea. U jednom trenutku kod rezultata 1:1 komentator je rekao „ ovo je rezultat kojeg bi Mourinho sigurno prihvatio obje ručke prije utakmice“. Pitam se zašto? Je li stvar u tome što je 1:1 u gostima povoljan rezultat? Ne znam, meni su uvijek govorili da je pa ti vidi. Nakon što Chelsea gubi 3:1, usudim se ići tražiti naslove kontra Mourinha. Pogodite, nema ih baš previše! Možda samo tražim na krivim mjestima? A što sam našao? Na trbini.hr naslov, "JE LI PSG-u dovoljnu dva gola razlike?" Ostajem zbunjen, pa što se tu događa? Pa di je neki naslov u kojem se kritizira svemogući i nepobjedivi Mourinho, sa najboljim betonom u povjesti nogometa? Tražim ali nema toga? Di je neka tema u kojoj ćemo svi sasuti kamenje po Mourinhu? Nema je. Kada vidim naslov dvije teme za te dvije utakmice, „Je li Guardiola naučio lekciju“ i „ Da li je PSG-u dva gola prednosti dosta“, dolazim do frapantnog zaključka. Jedan je toliko kritički i negativno nastrojen, dok drugi je brutalno optimističan i zbog njega se ne gaji samo nada, neko izvrće stvarnost. Ispada da je 1:1 Bayerna u Manchesteru lošiji rezultat za Bayern, nego 3:1 za Chelsea i čovjek steće dojam da je Chelsea ostvario povoljniji rezultat za uzvrat od Bayerna! Što se to sa svijetom događa? Gdje su nestali oni pravi laici koji se razumiju nogomet i ne daju drugima da im kroji mišljenje? Pa kako je to sve palo samo tako u vodu?

Nažalost, Bayern je postao omržena momčad u Europi zbog svoje upsješnosti. Sa uspjehom se pojavljuju „Glory Hunter navijači“, a oni se pretvaraju u tzv. „hejtere“ koje podupiru svi oni „objektivci“, koji za jedne tvrde da je samo rezultat bitan, dok za druge tvrde da je bitan rezultatski dojam i rezultat. Više nije stvar u oćekivanjima, već u tome da su ljudi kada je Bayern u pitanju zaboravili na taj „osjećaj oćekivanja“. Umjesto toga danas Svi ŽELE poraze Bayerna tako da mogu reći - JESAM TI REKO! 5 godina su spremni ćekat na to, ako treba... No to nije samo mana Bayerna, tako je bilo i sa Barcelonom i svakom drugom ekipom koja će glorificirati nogomet i pokazati ono nešto više što ledi krv u žilama, dok će na proljeve od bunkera svi svršavati...Nemojte mi reći da nije tako kad vidim da se povoljan rezultat iz Manchestera kritizira više od velikog poraza Chelsia. Nakon ščeprtnaest godina koeficijent na Bayern se napokon podigao na bar 1.50 i baje ko muve na **** uletile u kladu! DAJ PARE!!! Nakon 158 tekmi sisnu na kladi, ideš Đurđa,koji je to belaj!

Kad se to dogodilo da ispunjava svoje mogućnosti samo ako dobije sa 5 golova razlike? Gdje je nestala realnost?

Bayern je bez obzira što ljudi mislili izdominirao MUTD, na najbolji mogući način u toj utakmici. Još uvijek nisam vidio onoga ko je našao savršeni način igranja protiv bunkera, u kojem bunker svaki puta puca po šavovima. Izuzev prilike Wellbecka, koji je bila slučajna, onaj korner je sve što je MUTD ofenzivno napravio. Jedna greška u bayernovoj obrani se dogodi i bude 1:0 – to nije ništa čudno to je nogomet. Nadalje nije jasna je zašto ljudi pričaju o bayernovom nedovoljnom zalaganju u napadu? Svaka momčadpa tako i Bayern se muči protiv bunkera. S sjećate tekme Bayern Chelsea, 2012? Se sjećate tekme Barca – Chelsea 2012? Što se tiće prošle godine, Jupp je imao sreći što nije naletio na momčadi koje su igrale bunker, već je igrao protiv ekipe koje su smatrale da Bayern još uvijek nije ovako jak (govorim za LP) i ne preferiraju bunkeraški nogomet.

Danas je Bayern postao toliko jak (znači napredovao), da protivnici jednostavno nemaju izbora. To je prokletsvo najjačih u povjesti, a za to nema lijeka. Bayern je protiv MUTD-a iskoristi maltene sve moguće verzije koje postoje za probijanje bunkera – bunker je ono kada ti 10 igrača stoji u 16 metara pa nema prostora niti za iglu da prođe. Ja osobno, niti sam Pep, nisam kriv što laici nisu znali da je MUTD u stanju za to odigrati, ali kao što vidite je. Nisu to znali jer ovo je prva utakmice ove sezone u kojoj su imali priliku za tako nešto. Bez obzira protiv koga oni igrali u EPL od njih se tamo ne oćekuje takva vrsta nogometa niti oni to ne pokušavaju protiv Chelsea, Citya, Arsenala i Poola igrati – razapeli bi ih navijači i mediji, a ruku na srce, tamo nema momčadi poput Bayerna koja bi ih na to prislilia.

Većinom postoje one „vjetrenjaće“ koje tvrde kako Bayern kruži loptom oko kaznenog prostora i ništa ne pokušava. Bezbroj ubacivanja napravili su bayernovi igrači iz jednog takvog rodila se akcija za gol. Pokušalo se pucati izvana ali je blok Manchestera bio toliko gusto postavljen da se lopta uvijek odbila od obrambenog igrača, s tim da nije bilo puno prilika da se puca izvana. Puno puta se išlo na povratne lopte, kao što je Kroos zabio protiv arsenala. Sve je to izgledalo jako dobro i izgledno, ali MUTD-ova obrana je opet bila pregusta. Da ne govorim koliko puta se pokušalo sa brutalnom lucidnosti Robbena i Riberya, koji su i Manđi i Mulleru nariktali prilike, ali njih dva nažalost nisu uspjeli biti na pravom mjestu. A di je u svem tome MUTD? U mišjoj rupi sakriva se…Pa što nisu malo izašli van pa da vidimo kako bi prošli i jel bi se još uvijek, „nevjerne tome“ ovako šepurile.

Ma ne znam ljudi. Ja sam i prije utakmice rekao da me remi ne bi iznenadio jer znam što znači MUTD-Bayern, al jednostavno me srce i duša boli, kada vidim na što su spali komentari običnog puka, koji je zaboravio zašto se igra nogomet. Nogomet se igra da bi se zabio gol. Kada bi se našli dva protivnika poput Bayerna postojala bi šansa da padne gol, no kada bi igrali dva bunkeraša poput MUTD-a, ne bi niti postojala šansa da gol padne. Ne znam jel to ljubomora, zavist ili jednostavno ljudi više ne vole nogomet i samo se koncentriraju na neki rezultat uz odvratnu igru…
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 apr 2014, 16:39

anto@ buraz morel to sta sazetije ,smori citajuci ovliki post :D :| :yawn,dobar post

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 apr 2014, 16:49

http://www.newsnow.co.uk/A/705342753?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false;

i jesu pravi amteri koji bi se **** za sto vecu polularnost tiraz,svaki **** peny,zasluzili su momacki smo im ga suknuli kada hoce da laju neka izvole :D

http://www.newsnow.co.uk/A/705343403?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol: :crazy: :crazy: :crazy: :problem: :shock: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :plac: :plac: :plac:
puko nam arsen ko lubenica.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 03 apr 2014, 16:53

Strašan post @anton 1983, svaka čast :clap:

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 03 apr 2014, 16:56

Seaman je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Seamen apsolutno se slazem da je proslogodisnji Bayern bio puno drazi za gledat maksuz sam nekad volio ih pogledat,posebno oni mecevi protiv Barce,te Reala godinu ranije,ovaj Pep je postgao zadivljujuce rezultate u Bundes Ligi,ali zaista nije kompetentno takmicenje,s obzirom na kvalitet iste.Peglativno je sad gledat Bayern,a isto se slazem da Pep samo zna sa vec dobro izgradjenim ekipama,preuzeo je Rajkardovu Barcu,i unio jos nesto malo svoje,te Juppovu masineriju,a volio bi ga vidjet sa minimalnim budzetom sta bi uradio,da je u sit kao recim Klopp,mislim da ne bi bio priblizno uspjesan,zapravo bio bi obrukan.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 apr 2014, 16:58

Sta ovo Sport Sport.ba pise o Schweinieu i Dzeki ? :eh:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 apr 2014, 17:01

BadrHari je napisao/la:Sta ovo Sport Sport.ba pise o Schweinieu i Dzeki ? :eh:
Dzeko ga nagovara da predje u City :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2014, 17:15

PEP je napisao/la:http://www.newsnow.co.uk/A/705276580?-21495:8876 :wtf: :wtf:

sta mislite momci dobra lova :mrgreen:
Šta dobra,odlična. :D Prodati ga za 48 mil i dovesti roke Kokea. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []