Slazemo se. Ali ga prije svjetskog zakaparit. Znaci otic do covjeka. Ispricat se sa njim. A eto kao ne mozemo ga pozvat ali poslje svjetskog DA. Da ne zaigra za HRV. Isto bi uradio i sa M.Vrancicem. Isto tako mogu da razumjem da nije na spisku 23 , ali da nemoze uci ni na spisak 30 ???? ( za M. Vrancica koji vjerovatno prelazi u Bundesligu jos manje ).Rios je napisao/la:Nakon SP-a ok,pozvati ga na neku prijateljsku i vidjeti o cemu se radi i zeli li igrati za nas uopste..Slazem se da bi recimo trebalo prije njega zvati iz HNL nego Kvrzica ili TSS..Ajax je napisao/la: To se slazem za nasu ligu. Ali ja bi prije pozvao Maglicu nego neke druge igrace iz HNL. A ne probu sigurno. Vidis dali je dovoljno kvalitetan. Ako nije zdrao. Bar si ga isprobao znas na cemu si.
Ko ce nam k**** samo Sunjic ili Kvrzic.
Maglica > Sunjic, Kvrzic, itd..... ( po meni )
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ja sam gledao Hajduk par puta i nije mi nesto zapao za oko..Ne vjerujem da se tu radi o reprezentativnom kalibru igraca,bar ne za repku kao sto smo mi..Ali eto,ako se mogao probati Kvrzic,S. Vranjes,TSS, mozda probati i njega nakon SP-a..Ajax je napisao/la: Slazemo se. Ali ga prije svjetskog zakaparit. Znaci otic do covjeka. Ispricat se sa njim. A eto kao ne mozemo ga pozvat ali poslje svjetskog DA. Da ne zaigra za HRV. Isto bi uradio i sa M.Vrancicem. Isto tako mogu da razumjem da nije na spisku 23 , ali da nemoze uci ni na spisak 30 ???? ( za M. Vrancica koji vjerovatno prelazi u Bundesligu jos manje ).
Sad je vaznije pitanje 3 napdaca za Brazil..Da li zvati Muslimovica,Zeca ili nekog od ovh mladjih iz PL ( Hodzic,Bilbija ili Mesanovic ).. Ili mozda Safet nece zvati nikoga..To mene vise brine pravo da ti kazem
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Od tih tvojih nabrojanih. Ako se mora izabrat jedan za svjetsko. Ja bih birao Ili Muslimovica ili Zeca. Prije Zeca vjerovatno. Znaci onaj koji je vise standardan ili u boljoj formi. Igracki su oni tu negdje. Rekao sam sta bi ja licno uradio. Pozvao 30 igraca u kamp. Mjesec prije svjetskog. I zadrzao njaboljih 23. Koliko sam upoznat tako vecina reprezentacija radi. I one najbolje na svijetu.Rios je napisao/la:Ja sam gledao Hajduk par puta i nije mi nesto zapao za oko..Ne vjerujem da se tu radi o reprezentativnom kalibru igraca,bar ne za repku kao sto smo mi..Ali eto,ako se mogao probati Kvrzic,S. Vranjes,TSS, mozda probati i njega nakon SP-a..Ajax je napisao/la: Slazemo se. Ali ga prije svjetskog zakaparit. Znaci otic do covjeka. Ispricat se sa njim. A eto kao ne mozemo ga pozvat ali poslje svjetskog DA. Da ne zaigra za HRV. Isto bi uradio i sa M.Vrancicem. Isto tako mogu da razumjem da nije na spisku 23 , ali da nemoze uci ni na spisak 30 ???? ( za M. Vrancica koji vjerovatno prelazi u Bundesligu jos manje ).
Sad je vaznije pitanje 3 napdaca za Brazil..Da li zvati Muslimovica,Zeca ili nekog od ovh mladjih iz PL ( Hodzic,Bilbija ili Mesanovic ).. Ili mozda Safet nece zvati nikoga..To mene vise brine pravo da ti kazem
Mene isto tako brine da ce pozvat samo dvojicu napadaca od 23 igraca. Cak kad je momak prije rekao za Viscu i taj spisak. Tada sam pomislio da mozda na zapsiniku za utakmicu moras od 23 igraca imat bar trojicu napadaca ( forwards ). Pa se zato stavlja Visca ili neki drugi igraci kao napadac ??
Nije ti losa ideja za taj kamp,ali..Slicno radi kosarkaska repka,pozove veci broj igraca i onda polahko suzava krug..Medjutim tesko da ce se to desiti..Ajax je napisao/la:[
Od tih tvojih nabrojanih. Ako se mora izabrat jedan za svjetsko. Ja bih birao Ili Muslimovica ili Zeca. Prije Zeca vjerovatno. Znaci onaj koji je vise standardan ili u boljoj formi. Igracki su oni tu negdje. Rekao sam sta bi ja licno uradio. Pozvao 30 igraca u kamp. Mjesec prije svjetskog. I zadrzao njaboljih 23. Koliko sam upoznat tako vecina reprezentacija radi. I one najbolje na svijetu.
Mene isto tako brine da ce pozvat samo dvojicu napadaca od 23 igraca. Cak kad je momak prije rekao za Viscu i taj spisak. Tada sam pomislio da mozda na zapsiniku za utakmicu moras od 23 igraca imat bar trojicu napadaca ( forwards ). Pa se zato stavlja Visca ili neki drugi igraci kao napadac ??
Ja bih vise volio vidjeti nekog od ovih mladjih..Naravno,Hodzic mi je najblizi iz subjektivnih razloga..Jer vidi ovo..Vedo i Dzeko su nezamjenjivi i tesko da ih ko moze ugroziti..Posebno taj 3 ne bi imao sanse ako bi se neka tekma igrala sa jednim napadacem..U takvim uslovima najmanje bi se ljutio sto ne igra neki od ovih.. :gore: Jbg,kad su Englezi mogli povesti Volkota sa 16 godina cini mi se,sto mi ne bi mogli nekog od ovih..Sad ce neko reci pa nisu oni ko Volkot..Tacno,ali nismo ni mi Engleska..Tim mladicima bi to bio veliki podstrek,skrenula bi se i paznja na njih..Al eto..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Slazem se. Da treci napadac nebi igrao nista osim u slucaju povrede jednog od dvojca ili kartona, suspenzije. Ako bi slucajno doslo do toga. U tom slucau bi nam trebao treci napadac koji iskusan i moze da uskoci i odigra koliko toliko. Znaci kao treci napadac puni prije Zec. Ali ako bude zvao i cetrvtog napadaca ( sto ce mnoge reprezentacije uraditi ) onda bi pozvao Hodzica ili Maglicu. Jednog od njih dvojice.Rios je napisao/la:
Ja bih vise volio vidjeti nekog od ovih mladjih..Naravno,Hodzic mi je najblizi iz subjektivnih razloga..Jer vidi ovo..Vedo i Dzeko su nezamjenjivi i tesko da ih ko moze ugroziti..Posebno taj 3 ne bi imao sanse ako bi se neka tekma igrala sa jednim napadacem..
Ma ja..Svakako da su i Zec i Muslimovic dobre opcije..Vidjet cemo na kraju sta je Pape odluciti,njegova se ipak pika zadnja..Ajax je napisao/la:Slazem se. Da treci napadac nebi igrao nista osim u slucaju povrede jednog od dvojca ili kartona, suspenzije. Ako bi slucajno doslo do toga. U tom slucau bi nam trebao treci napadac koji iskusan i moze da uskoci i odigra koliko toliko. Znaci kao treci napadac puni prije Zec. Ali ako bude zvao i cetrvtog napadaca ( sto ce mnoge reprezentacije uraditi ) onda bi pozvao Hodzica ili Maglicu. Jednog od njih dvojice.Rios je napisao/la:
Ja bih vise volio vidjeti nekog od ovih mladjih..Naravno,Hodzic mi je najblizi iz subjektivnih razloga..Jer vidi ovo..Vedo i Dzeko su nezamjenjivi i tesko da ih ko moze ugroziti..Posebno taj 3 ne bi imao sanse ako bi se neka tekma igrala sa jednim napadacem..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Maglica je jako dobar napadac koji ima potencijal za vecu nogometnu karijeru i veci klub nego sto je u ovom trenutku Hajduk. S obzirom da smo "siromasni" s napadacima on bi itekako dobro dosao nasoj reprezentaciji kao ta treca spica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bunite se da je puno igrača iz Hajduka i srali ste dva mjeseca a sada sami prizivate jos njih.... 
Sent from my iPhone using Tapatalk
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Pape je nama iz Hajduka i Germanije u repku doveo Tinky Winkiya i Vrsajevica koji veze o fudbalu neamju a nije Maglicu i Bencuna koji bi nam stvarno bili od koristi.Batko je napisao/la:Bunite se da je puno igrača iz Hajduka i srali ste dva mjeseca a sada sami prizivate jos njih....
Scuk opet strijelac za Mladu Boleslav.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Goalgetter
- Kontakt:
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-ga ... zilie.html
Ceski mediji ''guraju'' Scuka na SP, tj. u reprezentaciju BiH. Kritikuju Susica, jer poziva igrace iz Hrvatske lige, a nema mjesta za jednog od najboljih njihove lige.
Dodatno govori i Scuk o tome, nisam mogao dobro prevesti, kaze da zeli na SP, i da misli da zasluzuje poziv u repku, jer neki igraci ne igraju u svojim klubovima (tako nekako). Ima i video intervju sa njim, gdje govori o reprezentaciji. Samo steta sto je Ceski.
Ceski mediji ''guraju'' Scuka na SP, tj. u reprezentaciju BiH. Kritikuju Susica, jer poziva igrace iz Hrvatske lige, a nema mjesta za jednog od najboljih njihove lige.
Dodatno govori i Scuk o tome, nisam mogao dobro prevesti, kaze da zeli na SP, i da misli da zasluzuje poziv u repku, jer neki igraci ne igraju u svojim klubovima (tako nekako). Ima i video intervju sa njim, gdje govori o reprezentaciji. Samo steta sto je Ceski.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne znam po meni ovaj daje previse golova i previse je standardan u svom timu da bi dobio poziv. Bojim se i da mu je klub previse los imenom i prezimenom da bi bio interesantan, mozda kada predje u Chelsea ili tako nesto.Goalgetter je napisao/la:http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-ga ... zilie.html
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nadam se da nece biti problem dati Scuku sansu prije SP, cak ne mora mjenjati drzavljanstvo. Pa ako lik ne zadovolji, nikom nista.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"ne radi to, dobro ti ide..."

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mislis mozda kad pređe u Hajduk.DonCorleone je napisao/la:Ne znam po meni ovaj daje previse golova i previse je standardan u svom timu da bi dobio poziv. Bojim se i da mu je klub previse los imenom i prezimenom da bi bio interesantan, mozda kada predje u Chelsea ili tako nesto.Goalgetter je napisao/la:http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-ga ... zilie.html
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje ce on pored Tinki Vinkija i Hadzica uozbiljite se.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
i opet scuk strijelac jedinog gola na utakmici. igrao do 67. minute.
Nema teoretske sanse da neko novi dobije poziv jer bi ugrozio mjesto Stinkiju i Hadzicu. Ovima koje nema nase drzavljanstvo nas strucnjak obecava poziv sada kada zna da nece stici (a prije par mjeseci kad je bilo vremena je govorio da mu arslanagic i ostali netrebaju) a ovi koji imaju drzavljanstvo se totalno ignorisu (Prcic, Scuk).
Vjerujte mi kad vam kazem da susic pojma nema ni ko je scuk ni gdje igra , ni poziciju koju igra... Kao sto nije znao ko je veroljub salatic ... Kao sto nezna ni ko je mario vrancic niti koliku minutazu dobija sanjin prcic... Ali neka tinkyvinkija I hadzica ,hebo scuka ,imamo vec lulica iz jablanice gdje ce jos jedan iz te selendre misli se susic...
Vrancic bi nam lego ko budali samar. I to vec sada. Vidjet ces kad covjek vjerovatno postane Bundesligas i kad zaigra za Hrvatsku. A javno govori u medijima da bi mu bila velika cast i zelja da zaigra za BiH. Vidjet ces tada kada ga Hrvati pozovu. Onda ce biti ista ova prica. Kao pokazao je pravo lice. Ko je on da mu se ide na noge. On je nas prvi odbio bla, bla.gruezi je napisao/la:Vjerujte mi kad vam kazem da susic pojma nema ni ko je scuk ni gdje igra , ni poziciju koju igra... Kao sto nije znao ko je veroljub salatic ... Kao sto nezna ni ko je mario vrancic niti koliku minutazu dobija sanjin prcic... Ali neka tinkyvinkija I hadzica ,hebo scuka ,imamo vec lulica iz jablanice gdje ce jos jedan iz te selendre misli se susic...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DzaniMehmet, hurem, jasmin10, JavierBosnia i 58 gostiju.