Na ono sa istoka-zrinski...ovaj u japankama i čOrapaM,odgovara sa Mostar.
O yebote
Nebitno...idemo do kraja pošteno,sa svakim na nož.Next-Zvijezda.
Bola tepsija, nije sa čOrapaM već sa čOrapaN.tepsija je napisao/la:Znaš šta je najgolemije?
Na ono sa istoka-zrinski...ovaj u japankama i čOrapaM,odgovara sa Mostar.
O yebote![]()
Nebitno...idemo do kraja pošteno,sa svakim na nož.Next-Zvijezda.
Tako je Pastrmka, Borac je sigurno neće dobiti, vjerovatno ni Olimpic jer je ni lani nisu dobili.Željo mi je sumnjiv, neznam kako oni to riješavaju ali dosta će im tužbi od bivših igrača doći i mislim da nisu sigurni baš za licencu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:EIFA japankelafo FILA kopija divljak s tepe
![]()
Ma yebo ovo,znalo se to i prije ko koga prati nego sljedeca Zvijezda. Sto neko napisa treba igrati maximalno do kraja. Ako je neko mogao s 9-og mjesta u evropu mozemo i mi s 5-og npr ako preskocimo Borac i Olimpic. Jedino sam za Siroki siguran u vezi licence
Ako Leotar jos igra u ovoj ligi, izgleda da je sve moguce...anel81m je napisao/la:Tako je Pastrmka, Borac je sigurno neće dobiti, vjerovatno ni Olimpic jer je ni lani nisu dobili.Željo mi je sumnjiv, neznam kako oni to riješavaju ali dosta će im tužbi od bivših igrača doći i mislim da nisu sigurni baš za licencu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:EIFA japankelafo FILA kopija divljak s tepe
![]()
Ma yebo ovo,znalo se to i prije ko koga prati nego sljedeca Zvijezda. Sto neko napisa treba igrati maximalno do kraja. Ako je neko mogao s 9-og mjesta u evropu mozemo i mi s 5-og npr ako preskocimo Borac i Olimpic. Jedino sam za Siroki siguran u vezi licence

Evo menu tu sam blizuzivinaajkula je napisao/la:Gdje su sad svi oni navijaci sa Grbavice,kad ste se vratili iz prve lige federacije ?!![]()

a tek Kakanj i Kiseljak 2x... Koje je to ludilo biloNeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Necemo ovako fali 500 ljudi na slici s lijeve i desne stranejedno od boljih gostovanja RA. Jest vruce bilo u pm. Mrle gao glavom gol ako se dobro sjecam za 1:1 i ono sto mi je ostalo u sjecanju kontra Veleza u 90-oj minuti a Marko Nikolic trci ko da je prva. vm22 ma sta ce tebra ovo je za neke naucna fantastika i san snova. Crvena Armija samo spava radi losih rezultata kojih je vise svima preko qurca.
"Crvena Armija poharala Gabelu"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Yebote i ovi iz mostarski crnjaka znaju gdje ima najvise materijala za uhvatit objektivom![]()
![]()
vm22 bilo je tih gostovanja gomila ali ja bi izdvojio rusenja gabele i gruda,kosevo par puta,hadzice gdje nas je isto bilo oko 1500 ma ko ce se toga sjetit vise. Minimalno nas je po 300 islo. Ali bit ce opet samo da rezultati krenu
U Grudama je ludo bilo pravo. Ovi kalase vadili a RAja goloruka na njih isla. Upadalo se u kuce. Yebote ratno stanje bilo. Najludja generacija momaka poslje rata. Sjecam se kad smo igrali drugu ligu doticne komsije preko prozora i g vakufa isle u zenicu i sarajevo da se ne sretnemovm22 je napisao/la:"Crvena Armija poharala Gabelu"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Yebote i ovi iz mostarski crnjaka znaju gdje ima najvise materijala za uhvatit objektivom![]()
![]()
vm22 bilo je tih gostovanja gomila ali ja bi izdvojio rusenja gabele i gruda,kosevo par puta,hadzice gdje nas je isto bilo oko 1500 ma ko ce se toga sjetit vise. Minimalno nas je po 300 islo. Ali bit ce opet samo da rezultati krenu
Siguran sam da je divce japanka pun mostarskih izvala na tekmitepsija je napisao/la:Kad malo brže skrolaš letiš sa slike na sliku,od ovih divče japanki sa čarapama do ove slike RA,zamisliš se jednostavno koja razlika u univerzumu.
Jesu levati braćo draga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.