Sarajlijc@ je napisao/la:Ja koliko sam upucen pored Duljevica i Hebibovic je nas.
To kao neka pojacanja ?! Iako mislim da vecina vas na forumu smatra da su ova dva igraca pojacanja za nas,
ja sam potpuno drugacijeg misljenja. Nista necemo dobiti dolaskom ova dva igraca.
Necu reci da su losi igraci, ali smatram da nisu ni dovoljno dobro da bi, pogotovo sada, igrali u bordo dresu.
Igraci, koji u zadnje vrijeme cesto zauzimaju medijski prostor, al fakat ne znam zasto. Cisti prosjek.
Ponavljam, po ko zna koji put u ove tri godine; Ako zelimo, a zelimo, da napravimo iskorak i da nam klub
u rezultatskom smislu krene uzlaznom putanjom, moramo u timu imati najmanje dva igraca sa prostora
Juzne Amerike i eventualno nekog iz Afrike...Naravno, podrazumjeva se da ti igraci trebaju biti kvalitetni
fudbaleri, kako tehnicki tako i fizicki, a ne samo da su crnci, kao sto je do sada bio slucaj...
Pored toga, mi moramo sprijeciti odlazak kvalitetnih igraca kao sto su to Husejinovic i Komazec.
Meni samo nije jasno kako to da se recimo Komazec nije pronasao u tom nekom novom, evropskom Sarajevu.
Da li je prepoznao ambicije kluba, ili da li mu je neko sapnuo, ej slusaj neka te ovde, zelimo to i to, a ti mozes ici
kada za tebe dodje neka ekstra ponuda, sto ne sumnjamo da ce se uskoro desiti.
Valjda je logicno da ce prije iz Sarajeva, koje bi u medjuvremenu napravilo neki znacajniji evropski rezultat,
otisao u neki veci evropski klub, nego recimo iz J. Koreje. Ali kako stvari stoje...(necu dalje)