Malo kompleksi pucaju, jel?gruezi je napisao/la:imamo vec lulica iz jablanice gdje ce jos jedan iz te selendre misli se susic...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Adilovica kao 3. napadaca u repku.
12ti pogodak vec u sezoni.
Bolje ista nego nista.Goalgetter je napisao/la:Adilovica kao 3. napadaca u repku.![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prava je steta sto ne mozemo pozvati 70 igraca tako da svi budu zadovoljni!
Kakav crni adilovic..to sto je dao 12golova ne znaci nista...daje i kisling svake sezone po 15,20, pa je tek peti izbor u repci.
Adilovic je bezopasan napadac...jedino koga bi se moglo povesti jeste muslimovic..al'posto ni on ne igra zbog povrede,otpada..
Zec takodjer,jer mi i on dodje vise krilo...
I taj SCUK...taj sigurno ne igra kl.zadnjeg veznog,cim toliko zabija..
I shvatite da nema mjesta u reprezentaciji za adilovice,scuke i sl...ne vodi su u Brazil 30igraca,vec samo 23...a vi meni recite koga cete izbaciti a da umjesto njega ubacite recimo adilovica?
Ja se smijem kladiti da bi se sad i zeljo i sarajevo ravnopravno nosilo sa samsunsporom..isti je to nivo...samo dr.pare..
Mrsko mi vise pisat
Adilovic je bezopasan napadac...jedino koga bi se moglo povesti jeste muslimovic..al'posto ni on ne igra zbog povrede,otpada..
I shvatite da nema mjesta u reprezentaciji za adilovice,scuke i sl...ne vodi su u Brazil 30igraca,vec samo 23...a vi meni recite koga cete izbaciti a da umjesto njega ubacite recimo adilovica?
Ja se smijem kladiti da bi se sad i zeljo i sarajevo ravnopravno nosilo sa samsunsporom..isti je to nivo...samo dr.pare..
Mrsko mi vise pisat
-
Imperator98
- Kontakt:
Admir Seferagić čeka šansu protiv Valensije,evo Basel vodi 2-0 tako da bi mogao dobiti priliku 
I njega u reprezentaciju.
Kako se zove onaj drugi svicarac koji je na posudbi u drugoj lige gdje dere redom? Jagodic bi trebao i njega i Seferagica posjetiti.Imperator98 je napisao/la:Admir Seferagić čeka šansu protiv Valensije,evo Basel vodi 2-0 tako da bi mogao dobiti priliku
Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
u mladu jakako. I samo u svicarskoj mozes okupit pola repke (u21) al hajde ko bi se bavio timeVirtu4l je napisao/la:I njega u reprezentaciju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nikada nisam skontao zasto zovemo Viscu a ne Zeca... Igarju u istoj zemlji, istu poziciju, odprilike iste su visine... Samo sto jedan igra u prvoj a drugi u drugoj ligi.hurem je napisao/la:Kakav crni adilovic..to sto je dao 12golova ne znaci nista...daje i kisling svake sezone po 15,20, pa je tek peti izbor u repci.
Mrsko mi vise pisat
Jeli Visca pod Germanijom?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
Imperator98
- Kontakt:
Misliš na Harisa Tabakovića,u pravu si momak jest klasa,PapeSusic je napisao/la:Kako se zove onaj drugi svicarac koji je na posudbi u drugoj lige gdje dere redom? Jagodic bi trebao i njega i Seferagica posjetiti.Imperator98 je napisao/la:Admir Seferagić čeka šansu protiv Valensije,evo Basel vodi 2-0 tako da bi mogao dobiti priliku
http://www.transfermarkt.de/de/haris-ta ... 03123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Siguran sam da bi bar jedan od njih bio spreman nogirati Švicu i za nas zaigrati,ali naravno treba ciljati da obadvojicu kaparišemo
Visca je perspektivan, prodoran i brz,i prosao je u21 reprezentaciju kao jedan od najboljih,jos uvijek je mlad i vidi se da ima talenta...repka ga moze pogurat...
Zec nema nista od nabrojanog...kao ni adilovic...
Zec nema nista od nabrojanog...kao ni adilovic...
Virtual jesil ti shvatio sarkazam u mom postu...
- legenda reala
- Kontakt:
Seferagić nema zvaničnih nastupa za Švicarsku, njega bi se moglo lahko dovesti, tek mu je 19 godina, blizu je prvog sastava Basela možda nekad nešto bude od njega, ništa nas ne košta pozvati ga u mladu repku 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam, nažalost.gruezi je napisao/la:Virtual jesil ti shvatio sarkazam u mom postu...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hurem je napisao/la: I taj SCUK...taj sigurno ne igra kl.zadnjeg veznog,cim toliko zabija..
Pa da je golman, ako toliko zabija, valjda valja toliko da ga se isproba jednom poBogu..
I da, scuk igra klasicnog zadnjeg veznog, a to sto nisu svi DM-ovi k'o zahirovic recimo pa da znaju samo dodati prvom do sebe, a sut je za njih misaona imenica, to je druga stvar pajdo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
@hurem i @calcio
Zayebavam se ljudi, sto ste se odmah upecali.
I da zabije 25 on za mene nema mjesta na spisku. 
Zayebavam se ljudi, sto ste se odmah upecali.
Za mene je bolji i Adilovic ( ako nemamo nijednog boljeg,spremnijeg od njega ) nego da idemo na svjetsko sa samo 2 napadaca ???? Mislim da je minimim minimuma 3 napadaca od 23 igraca.Goalgetter je napisao/la:@hurem i @calcio
Zayebavam se ljudi, sto ste se odmah upecali.I da zabije 25 on za mene nema mjesta na spisku.
Prvo boldirano-TSS ili Kvrzica recimo..Ovaj drugi ionako nije spojio vise od 10 min i 3 dodavanja u repki..hurem je napisao/la:Kakav crni adilovic..to sto je dao 12golova ne znaci nista...daje i kisling svake sezone po 15,20, pa je tek peti izbor u repci.
Mrsko mi vise pisat
Drugo boldirano-jesu li sa Hajdukom tu negdje?
I na kraju,da ne bi bilo nesporazuma,nisam za pozivanje Adilovica u repku
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Po meni Sunjic, Kvrzic, Hadzic OUTRios je napisao/la:
Prvo boldirano-TSS ili Kvrzica recimo..Ovaj drugi ionako nije spojio vise od 10 min i 3 dodavanja u repki..
Drugo boldirano-jesu li sa Hajdukom tu negdje?
I na kraju,da ne bi bilo nesporazuma,nisam za pozivanje Adilovica u repku
M. Vrancic, Zec ili Maglica , Besic IN
/I dobije se puno optimalniji tim. Vise jedan od ove trojice nabrojanih moze pomoc ekipi nego sva trojca gornjih zajedno, I ta je velikoj vecini vas ionako poznato /.
A Avdija i TSS ostanu u ekipi, Kompromis zar ne !!!!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 apr 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, Bing [Bot], Bosna2026, denza, DzaniMehmet, ebi46, Google Adsense [Bot], hurem, izdzezveubrazil, LeCoq, Marokanci58, MiranGlasnic, NerminFatic, soccerfan i 69 gostiju.