FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 03 apr 2014, 22:52

Utakmica u Gračanici je u 16:00

A ne smijem ni zamisliti kakvu će premiju dobiti ako se plasiramo u PL :bow:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 apr 2014, 23:49

Ulaznice su tu, polako se spremamo za taj spektakl u Gracanici :sat:

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 apr 2014, 23:55

Gorki je napisao/la:Utakmica u Gračanici je u 16:00

A ne smijem ni zamisliti kakvu će premiju dobiti ako se plasiramo u PL :bow:
Zar nije u 15 sati tekma
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 apr 2014, 00:00

Pise ti na ulaznici u koliko je tekma :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 apr 2014, 00:32

AVOKADO je napisao/la:Prijatelji u sub dvica nis ne brinite provjereno sto posto, VOLIM TE SLOBODOOOOOO
Kasnis jarane to se znalo jos na jesen ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 04 apr 2014, 00:51

teska utakmica se ocekuje u subotu,mozda i ne pobjedimo al nije to kraj svijeta X u najgorem slucaju...Jedinstvo sigurno nema sta trazit u Gracanici a ni u Kaknju.Tako da ako pobjedimo u subotu prvenstvo je vec gotovo :tralala:
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 apr 2014, 10:14

Neko mi rece da je Azmir sredio onaj stadioncic u Simin Hanu pa znal neko kakva je tu kombinacija? Reko, mozda planira od Sloge (jel se tako zove klub) napravit neku filijalu za Slobodine mlade igrace ili jednostavno covjek hoce da pomogne i Slogi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2014, 10:49

Vratili smo Slobodu u prostor i vrijeme sadašnjice

slika

Kažu da granice postoje da bi se pomjerale, a u subotu ih je tuzlanska Sloboda pomjerila. Slobodu smo vratili u prostor i vrijeme sadašnjice. Vjera u Slobodu se vrača. Upravo to i jeste cilj i misija našeg udruženja.

"Vratiti vjeru u Slobodu, vratiti vjeru da stvari mogu funkcionirati."

Sa ljudima između kojih vlada apsolutno međusobno povjerenje, zajedništvo i drugarstvo sve je moguće i ostvarivo.

Velika pobjeda izvojevana na zelenom travnjaku nije ništa manja nego pobjeda tuzlanske publike i navijača koji su bili besprijekorni.

slika

UG Prijatelji FK Sloboda su i utakmicu protiv Jedinstva odradili kao suorganizatori sa 13 svojih članova volontera na čelu sa Komesarom za bezbjednost. I ovaj put kao protiv Mladosti iz Doboj Kaknja, naši članovi su sve preuzete obaveze obavili bez ikakve novčane naknade kao vid pomoći našem klubu.

O utiscima neka pričaju drugi, a kako su to sportski prijatelji sa AlJazeera Balkans zabilježili pogledajte u nastavku.

Na kraju možemo samo konstatovati da smo u subotu bili svjedoci velike pobjede svih nas. I ponosni smo.
UG Prijatelji FK Sloboda

crveno-crni.ba

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 apr 2014, 11:06

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sloboda koju poslije Bratstva volimo najviše. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 apr 2014, 11:11

neroazzuro je napisao/la:Neko mi rece da je Azmir sredio onaj stadioncic u Simin Hanu pa znal neko kakva je tu kombinacija? Reko, mozda planira od Sloge (jel se tako zove klub) napravit neku filijalu za Slobodine mlade igrace ili jednostavno covjek hoce da pomogne i Slogi.
Mislim da sam gledao na you tubu negdje njegov intervju, bilo je to na nekim portalima dok jos nije bio presjednik Slobode, gdje kritikuje opstinu Tuzla i nacelnika i govori da Tuzla nije samo uzi dio grada od Brcanske do Slatine i da je sramno sto se ove MZ van uzeg dijela grada zapostavljaju, i tu je govorio kako on jednostavno kao osoba upjesna i ima mogucnosti a zivi u SH zeli da pomogne svojoj okolini. I mislim da je jos rekoa da MZ koja ima oko 8000 stanovnika zasluzujr vecu paznju i postovanje, i da zeli da Sloga bude stabilnau federalnoj ligi i da ima za to potencijal, a da on voli Slobodu i da joj je pomagao kroz donacije to kad je Meske bio presjednik, pa kad je dao 20000 KM, i da Sloga nece biti konkurent Slobodi vec da on samo zeli u prvu federalnu Slogu, a i da mu je zao sta se desava sa Slobodom, i mislim par mjeseci poslije na nasu srecu preuze Slobodu, a i dalje upravlja i Slogom. Samo mogu reci veliki Azmir Husic. Tako da sad Sloga kad ude u 2 federalnu, Sloboda u PL, i opet poslije jedne sezone ako ovako Azmir nastavi sa Slogom ulaziti, imat ce te konkurenta Azmira, bit ce to bas zanimljivo, nema ambicija da uđe a sigurno ce biti jaka ekipa, mislim da ce se i tad Azmir indirektno se bitati mnogo puta za ulazak u PL.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 apr 2014, 11:14

Sloga bi bila dobra ko Slobodina "akademija" i gurat naše u PL BiH ;) :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

betting1902
Kontakt:

Post Postao/la betting1902 » 04 apr 2014, 11:41

Koliko se ocekuje navijaca u gracanici, jel obezbjedjen box , moze li se u subotu uzeti karta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2014, 11:58

betting1902 je napisao/la:Koliko se ocekuje navijaca u gracanici, jel obezbjedjen box , moze li se u subotu uzeti karta

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovi na presu u Gračanici su rekli oko 1500 navijača iz Tuzle.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 apr 2014, 13:05

Bgm ljudi sutra ce nam biti izuzetno tesko, sada sam se cuo sa svojim extra jaranom i kaze da imaju ogroman pritisak od nacelnika i da osim pobjede ih nista ne smije zadovoljiti, ali mislim da uz posteno sudjenje i ogromnu podrsku sa tribina mogli bi izvuci pozitivan rezultat

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 04 apr 2014, 13:13

SARS je napisao/la:Bgm ljudi sutra ce nam biti izuzetno tesko, sada sam se cuo sa svojim extra jaranom i kaze da imaju ogroman pritisak od nacelnika i da osim pobjede ih nista ne smije zadovoljiti, ali mislim da uz posteno sudjenje i ogromnu podrsku sa tribina mogli bi izvuci pozitivan rezultat
samo neka bude pošteno suđenje, na terenu će sve biti OK, tako i na tribinama a o rezultatu je teško davati prognoze
Undici stelle - ACM 1899

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 04 apr 2014, 16:19

SARS je napisao/la:Bgm ljudi sutra ce nam biti izuzetno tesko, sada sam se cuo sa svojim extra jaranom i kaze da imaju ogroman pritisak od nacelnika i da osim pobjede ih nista ne smije zadovoljiti, ali mislim da uz posteno sudjenje i ogromnu podrsku sa tribina mogli bi izvuci pozitivan rezultat
Taj covjek je njima dole sve i trener i sve zivo, on određuje kod ce igrat ko nece, trener mu je tu samo radi reda , al ne zanima me sta on prica, sutra pobjeda i nista drugo.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 04 apr 2014, 16:29

Nisam želio ništa da pišem o ovome da ne bih unio dodatni nemir među Vas navijače i sumnju u pobjedu, ali imam iste informacije. A nemojte zaboravi da dva momka iz Kalesije igraju gore.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 04 apr 2014, 16:39

Ovak imam jedno pitanje za Tuzlake nevezano za Slobodu al mi fakat treba
Gdje se sad vadi rodni list posto sam cuo da nakon protesta nije vise na istom mjestu :D :D
Nadam se da ce neko mi odg i puno srece protiv Bratstva
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 16:43

KEC je napisao/la:Ovak imam jedno pitanje za Tuzlake nevezano za Slobodu al mi fakat treba
Gdje se sad vadi rodni list posto sam cuo da nakon protesta nije vise na istom mjestu :D :D
Rodni list se vadi kod Doma za nezbrinutu djecu, u Centru za socijalni rad, u Slavinivicima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 04 apr 2014, 16:54

Probisvjet je napisao/la:
KEC je napisao/la:Ovak imam jedno pitanje za Tuzlake nevezano za Slobodu al mi fakat treba
Rodni list se vadi kod Doma za nezbrinutu djecu, u Centru za socijalni rad, u Slavinivicima.
Hvala ;)
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.