FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ja isto eo bas da vidim sta ce to biti..nista nema.. 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Treba vam VLC player, samo ne znam je li ovo kraj ili pocetak konferencije
NO PYRO NO PARTY
Pa na koju foru to s VLC playerom? Instaliran mi je, al' jednako mi vrti samo Đuru.Buu je napisao/la:Treba vam VLC player, samo ne znam je li ovo kraj ili pocetak konferencije
"No plug-in available to display this content"
javlja li još nekome ovo?
javlja li još nekome ovo?
DRUG NEBI TI PUNCA
Vidi je li ti aktiviran na mozilli, vidi tamo na add-oni. Treba dugo da ucita i zna lediti.voltron30 je napisao/la:Pa na koju foru to s VLC playerom? Instaliran mi je, al' jednako mi vrti samo Đuru.Buu je napisao/la:Treba vam VLC player, samo ne znam je li ovo kraj ili pocetak konferencije
http://www.zeljo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 04 apr 2014, 11:26, ukupno mijenjano 2 puta.
NO PYRO NO PARTY
Ma ništa od ovoga, isfurali nas za ovaj press... Mogli su testirati pa onda obećati. Jao jao.
Osim - drugo ime za Želju !
Aktiviran je. Sada više nema Đure, samo zamračen prozor sa VLC znakom.
Gledaš li ti? Meni samo stoji logo VLC-a u sredini i ništa se ne dešava!Buu je napisao/la:Vidi je li ti aktiviran na mozilli, vidi tamo na add-oni. Treba dugo da ucita i zna lediti.voltron30 je napisao/la:Pa na koju foru to s VLC playerom? Instaliran mi je, al' jednako mi vrti samo Đuru.Buu je napisao/la:Treba vam VLC player, samo ne znam je li ovo kraj ili pocetak konferencije
www.željo.tv
http://zeljo.tv/ceze je napisao/la:Može link za Željo TV?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
testna faza
test broj 1 -> failed
test broj 1 -> failed

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
to vam je samo za van BiH,mi koji smo u BiH ne mozemo gledati
na ovom kanalu ce se od sada prenositi svaka nasa domaca utakmica
na ovom kanalu ce se od sada prenositi svaka nasa domaca utakmica
Mozda se ucita, ako nisu prekinuli. Meni je zaledilo, i ton se izgubio. I dalje mi stoje Zolozic i Adis.voltron30 je napisao/la:Aktiviran je. Sada više nema Đure, samo zamračen prozor sa VLC znakom.
Smao izgleda da su se ukljucili na kraju konferencije.
Samo su utakmice za van regiona, ostalo je i za raju u regionu
NO PYRO NO PARTY
Do 9. maja moramo da platimo naknadu za treniranje Emraha Hasanhodzica ili cemo biti suspendovani !
A jos smo kaznjeni sa 3.000 KM radi pirotehnike.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Mi da platimo naknadu sto smo ga trenirali?Elegant je napisao/la:Do 9. maja moramo da platimo naknadu za treniranje Emraha Hasanhodzica ili cemo biti suspendovani !
Mozda nama da se plati naknada? :-$
EDIT : Sad vidim, svasta jbt, zar on nije nas junior?
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Nije on odmah krenuo kod nas trenirati... Prvo je kod Paje u Bubi pa je onda tek nama dosao... Al' opet ovdje ima mi malo nelogicnosti s obzirom da Buba nije bila profesionalni klub, tj nije se vodila kao takav, a i ta skola fudbala je zvanicno ugasena.... Pa ne znam ko moze potrazivati te pare... Jedino Paja licno, kao tvorac Bubamare, al to mi onda smrdi na kuhinju malenih i na Dinu Feninga.... Zasto se ranije nisu sjetili da treba Zeljo platiti tu naknadu
.... Pitanje je lako i kratko, a nelogicnosti dosta..

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- moustapha
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Za sve je kriv Dino Selimovic.
Bog je na njegovoj strani, nista vise nije kao prije...
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Ništa. Sad u subotu svi na Grbavicu i ponijeti sto vise pirotehnike. Kakvi smo mi navijaci, samo 3000KM kazne. Šaša. Mozemo mi i bolje. Kad "pomazemo" klubu da im onda bas pomognemo! I po mogucnosti iscupati koju stolicu da ugodjaj bude potpun.Elegant je napisao/la:Do 9. maja moramo da platimo naknadu za treniranje Emraha Hasanhodzica ili cemo biti suspendovani !
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Evo ga, opet ove cvijećke kreću u pljuvanje po navijačima. Ove godine se najmanje pirotehnike palilo, prema tome nemojte ništa da pričate navijačima.
Vrh grupe se fino izjasnio pred utakmice sa Širokim i Zrinjskim, protiv Širokog su bili ispoštovani dok su protiv Zrinje nadandarena djeca ubacivala petarde i zbog toga je bila kazna od 1000km.
Na derbiju se jednostavno moralo paliti, tako je uvijek bilo tako će uvijek i biti. Ne kontam kako ne možete shvatiti tu ultra groznicu koja trese cijeli Balkan, a kako vidim i Evropu, pogotovo Njemce.
Uredu, kazne jesu velike, ali probajte vi kontrolisati masu od 3 hiljade ljudi na jugu, kao što je bio slučaj protiv Zrinjskog, jednostavno ne može. Prema tome
Ova zabrana je nešto najsmešnije, kako koja godina ova naša liga sve više i više blesavija, ali ne na simpatičan, nego na žalostan način, čuj Željo dobio kaznu zbog svojih navijača na utakmici na Koševu, a zabranjen dolazak gostujućih navijača damn Isti slučaj i u prvoj utakmici kada je Sarajevo dobilo kaznu
Vrh grupe se fino izjasnio pred utakmice sa Širokim i Zrinjskim, protiv Širokog su bili ispoštovani dok su protiv Zrinje nadandarena djeca ubacivala petarde i zbog toga je bila kazna od 1000km.
Na derbiju se jednostavno moralo paliti, tako je uvijek bilo tako će uvijek i biti. Ne kontam kako ne možete shvatiti tu ultra groznicu koja trese cijeli Balkan, a kako vidim i Evropu, pogotovo Njemce.
Uredu, kazne jesu velike, ali probajte vi kontrolisati masu od 3 hiljade ljudi na jugu, kao što je bio slučaj protiv Zrinjskog, jednostavno ne može. Prema tome

Ova zabrana je nešto najsmešnije, kako koja godina ova naša liga sve više i više blesavija, ali ne na simpatičan, nego na žalostan način, čuj Željo dobio kaznu zbog svojih navijača na utakmici na Koševu, a zabranjen dolazak gostujućih navijača damn Isti slučaj i u prvoj utakmici kada je Sarajevo dobilo kaznu

Ja te volim, volim Željo..
@gio10 uze mi rijec iz usta
Derbi ne bi bio derbi,bez koreografije,bakljade,mislim da je svima jasno da su svi uz Klub svom snagom,pirotehnika se ne pali na manjim utakmicama,prema tome se bezveze ulazi u tu raspravu.. SUTRA SVI U DOLINU, SVAKI OD NAS JE POTREBAN ZELJI !!

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, zeljovolimte i 38 gostiju.