NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 03 apr 2014, 01:46

Ko je citavu sezonu prvi, to ti dovoljno govori...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 apr 2014, 01:47

Jedinstvo ima kvalitetan tim ali nema klupu po meni. Dovodi napadaca ili veznjaka a odbrana tanka totalno. Kova povrijedjen, Mimi suspenzija i sad se krpi.

Sloboda, po meni, ne igra nista bolje od nas ali imaju brze igrace i igraju fudbal "Nabi' naprijed, neko ce stici". A Mimi se moze klesti da je igrao odlicno sve i jednu utakmicu kad mi znamo da je operisan od nogometa.

Bit ce i crveni karton u subotu :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2014, 02:26

Chinaglia je napisao/la:Sloboda ostala u cvajti ili ne, naša priča ide dalje, za vas već ne znam :D
Institucija pomazali smo sta smo ko smo pa taman I da ostanemo ovdje...oni ns mogu da ne kupe tekmu vidjeli smo po ovoj utakmici to je definitivno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 apr 2014, 04:26

SaltCityAttack je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Sloboda ostala u cvajti ili ne, naša priča ide dalje, za vas već ne znam :D
Institucija pomazali smo sta smo ko smo pa taman I da ostanemo ovdje...oni ns mogu da ne kupe tekmu vidjeli smo po ovoj utakmici to je definitivno
imaju gostovanja u Banovicima, Gracanici, Capljini, Kaknju, Mostaru ja znam odma dva gdje ce zijaniti :lol: al neka, nek se nadaju
Sloboda Tuzla

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 apr 2014, 09:35

Realno ni vi u utakmici niste pokazali neku ljepotu igre niti da ste toliko jaki koliko pricate da nas trener nije postavio onako lose i pickasto ekipu durgacije bi bilo

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 apr 2014, 10:41

Interista je napisao/la:
Realno ni vi u utakmici niste pokazali neku ljepotu igre niti da ste toliko jaki koliko pricate da nas trener nije postavio onako lose i pickasto ekipu durgacije bi bilo
Vidjecete sa Radnickim koliko ste jaki. Mislim da ih necete dobiti ako budu igrali kao protiv Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 10:57

Radnički ima problema sa sastavom, zbog kartona i povreda nažalost, a i ovi mogu igrati što imaju 2 žuta kartona, ali ako dobiju u Bihaću karton nema ih na jako bitnoj domaćoj utakmici za nas protiv Bratstva, tako da mislim da je Jedinstvo bliže pobjedi, dok će Radnički sigurno istrčati na teren u kombinovanom sastavu ;)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 apr 2014, 13:05

Probisvjet je napisao/la: Vidjecete sa Radnickim koliko ste jaki. Mislim da ih necete dobiti ako budu igrali kao protiv Slobode.
Da se igra u gostima ok al kod kuce nam realno tesko da mogu ista jer do kraja mi moramo odigrati perfektno

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 apr 2014, 00:45

Sto se tice ovog sastanka sto je bio,nije ga Tigar sazvao nego predsjednik kluba Emir Mujadzic.Hamdo je bio pozvan na taj sastan kao i mnogi biznismeni u Bihacu,novinari itd,da pomognu Jedinstvu sto se tice financija,medijske paznje,i da se privuku ljudi na stadion.Svaki od njih ima svoj zadatak koji ce radit u narednom periodu.Zasto se odmah pise Jedinstvo ide u kupovinu utakmica,jer je to jedino sto znaju,ja necu reci da se nece kupit ni jedna utakmica do kraja sezone,ako cemo iskreno nemoguce je izici iz ove lige a da ne kupis,pa koliko god neki pisali o postenju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2014, 02:15

Bihac96 je napisao/la:ja necu reci da se nece kupit ni jedna utakmica do kraja sezone,ako cemo iskreno nemoguce je izici iz ove lige a da ne kupis,pa koliko god neki pisali o postenju.
pa sad, nije nemoguće, zavisi od jačine ekipe, odnosno, da l' je samo jedan kandidat' za ulazak u PL :D recimo, da smo mi imali ovu ekipu i Ćiru otpočetka, vi biste u ovom trenutku bili 5+ bodova iza nas i ne biste nas stigli :D ovako kako stvari sada stoje, ovo je mrtva trka i po meni je logično i sasvim realno očekivati da će biti kupovine tekmi, znači da se ništa ne prepusti slučaju :D podržavam kupovinu, pa ako Sloboda ili Jedinstvo uđu u PL, a neke tekme su dogovorene, Bože moj, cilj opravdava sredstvo, pružiti ruku, čestitati onom ko završi prvi i idemo dalje :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 apr 2014, 02:19

Chinaglia je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:ja necu reci da se nece kupit ni jedna utakmica do kraja sezone,ako cemo iskreno nemoguce je izici iz ove lige a da ne kupis,pa koliko god neki pisali o postenju.
pa sad, nije nemoguće, zavisi od jačine ekipe, odnosno, da l' je samo jedan kandidat' za ulazak u PL :D recimo, da smo mi imali ovu ekipu i Ćiru otpočetka, vi biste u ovom trenutku bili 5+ bodova iza nas i ne biste nas stigli :D ovako kako stvari sada stoje, ovo je mrtva trka i po meni je logično i sasvim realno očekivati da će biti kupovine tekmi, znači da se ništa ne prepusti slučaju :D podržavam kupovinu, pa ako Sloboda ili Jedinstvo uđu u PL, a neke tekme su dogovorene, Bože moj, cilj opravdava sredstvo, pružiti ruku, čestitati onom ko završi prvi i idemo dalje :D
A da je kod nas Janjos ostao,mi bi vec bili prvaci :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2014, 02:26

prilično sam siguran da smo mi izgubili više sa Smajilom i njegovim vedetama, nego vi odlaskom Janjoša, no dobro .. ne biste ni vi s Janjošem dobili sve tekme do sad, bilo bi tu kikseva i s njim na klupi, itd

ako ćemo biti objektivni, vaša ekipa s Janjošem ne bi se mogla nositi s ovom našom, isto kao što se naša na polusezoni nije mogla nositi s vašom

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 apr 2014, 11:00

Chinaglia je napisao/la:prilično sam siguran da smo mi izgubili više sa Smajilom i njegovim vedetama, nego vi odlaskom Janjoša, no dobro .. ne biste ni vi s Janjošem dobili sve tekme do sad, bilo bi tu kikseva i s njim na klupi, itd

ako ćemo biti objektivni, vaša ekipa s Janjošem ne bi se mogla nositi s ovom našom, isto kao što se naša na polusezoni nije mogla nositi s vašom
:roll:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 apr 2014, 11:08

Chinaglia je napisao/la:prilično sam siguran da smo mi izgubili više sa Smajilom i njegovim vedetama, nego vi odlaskom Janjoša, no dobro .. ne biste ni vi s Janjošem dobili sve tekme do sad, bilo bi tu kikseva i s njim na klupi, itd

Daj molim te ako cemo objektivno imamo igrace 2x kvalitetnije od vasih, jedina prednos vam je bila sto igrate na domacem terenu i sto nasi igraci nisu igrali pred tolikom publikom... :)

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 apr 2014, 11:16

Onda ti vasi igraci i ne trebaju ulazit u PL jer ce se sigurno cesce desavat da igraju pred vecim brojem publike a oni kako vi kazete nemaju daMu za to :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 apr 2014, 11:19

TzBulevar87 je napisao/la:Onda ti vasi igraci i ne trebaju ulazit u PL jer ce se sigurno cesce desavat da igraju pred vecim brojem publike a oni kako vi kazete nemaju daMu za to :D
Ma sigurno da se desavaju. Stadioni pucaju od toga koliko su puni. A i ta mentalna snaga dođe sa iskustvom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 apr 2014, 11:30

nerkolfc je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Onda ti vasi igraci i ne trebaju ulazit u PL jer ce se sigurno cesce desavat da igraju pred vecim brojem publike a oni kako vi kazete nemaju daMu za to :D
Ma sigurno da se desavaju. Stadioni pucaju od toga koliko su puni. A i ta mentalna snaga dođe sa iskustvom.
Pa barem bi u Bihacu cesce bio pun stadion :ugeek: a bezveze mi je ova prica ovog malca sto je zakasnio na prvi cas ne bi l' jos koju glupost napisao ovdje... cuj 2x vasi igraci kvalitetniji :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 apr 2014, 11:58

Na forumu nema objektivnih tako da ga razumijem.

Realno je da nisu kvalitetniji te da su ekipe tu negdje ali ako nasi igrači vjeruju da jesu i do kraja sezone budu igrali sa tim uvjerenjem to ce nam sigurno puno pomoci.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 13:49

nerkolfc je napisao/la:Na forumu nema objektivnih tako da ga razumijem.

Realno je da nisu kvalitetniji te da su ekipe tu negdje ali ako nasi igrači vjeruju da jesu i do kraja sezone budu igrali sa tim uvjerenjem to ce nam sigurno puno pomoci.
Realno je da su nasi igraci kvalitetniji bar duplo, sto ne mora da nesto previse znaci. O treneru da ne pricam. O rukovodstvu kluba i finasijama isto se ne moze porediti. O stadionu i terenu nema poredjenja.
O navijacima je bezveze raspravljati jer se zna koji su na vrhu trenutno.
Vi jedino sto imate, a mi nemamo je covjek koji prijeti. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 04 apr 2014, 14:32

Probisvjet je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Na forumu nema objektivnih tako da ga razumijem.

Realno je da su nasi igraci kvalitetniji bar duplo, sto ne mora da nesto previse znaci. O treneru da ne pricam. O rukovodstvu kluba i finasijama isto se ne moze porediti. O stadionu i terenu nema poredjenja.
O navijacima je bezveze raspravljati jer se zna koji su na vrhu trenutno.
Vi jedino sto imate, a mi nemamo je covjek koji prijeti. :mrgreen:
Sve si ti to lijepo naveo ali si zaboravio nekoliko cinjenica i ono sto mi imamo a vi nemate. Mi smo prvi na tabeli , Jedinstvo ne ovisi o rezultatima Slobode nego Sloboda ovisi o rezultatima Jedinstva , mi smo vas pobjedili 3:0 vi nas 2:0 i tu smo u prednosti jer se gleda medjusobni , mi smo prvaci ako dobijemo sve utakmice do kraja i tu se vi ne pitate. Tako da dzaba vama i Ciro i Azmir i 8 000 ljudi i stadion i stolice i BSO i Tuzlanska pivovara i Vugdalic , ako mi dobijemo sve do kraja mi smo premijerligasi. Znaci sve je u nasim rukama i to je nasa najveca prednost :) poz

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.