Ako sam zasluzio hladjenje OK - ali da se neko hvali da odbija pruzenu prijateljsku ruku i na to se ismijava i tjera me u pm bez razloga - to niko nece presutiti. Volio bih da mi se vise ne obraca.Harrison je napisao/la:Jao, jao..mene su i zbog milion puta blazih stvari moderatori poslali na hladjenje
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja psujem tamo nekom komentatoru i posalju me na odmor 7 dana

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Najbolji kad protivnik ima igrača manje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jarane ti majke mi nisi zdrav. Po čemu si ti zaključio da te šaljem u pm da mi je samo znatibparena je napisao/la:Ako sam zasluzio hladjenje OK - ali da se neko hvali da odbija pruzenu prijateljsku ruku i na to se ismijava i tjera me u pm bez razloga - to niko nece presutiti. Volio bih da mi se vise ne obraca.Harrison je napisao/la:Jao, jao..mene su i zbog milion puta blazih stvari moderatori poslali na hladjenje
naprijed rejal
Ja ne pljujem i vrijedzam i druge forumase ko ti i madridist. Koja sam ja kretencina bio kad sam pomislio da u tebi ima čovjeka. Nemas ti ni kvakice na č od čovjeka. Niko nije budala da ne zna na sta si mislio.Sveti je napisao/la:Jarane ti majke mi nisi zdrav. Po čemu si ti zaključio da te šaljem u pm da mi je samo znatibparena je napisao/la:Ako sam zasluzio hladjenje OK - ali da se neko hvali da odbija pruzenu prijateljsku ruku i na to se ismijava i tjera me u pm bez razloga - to niko nece presutiti. Volio bih da mi se vise ne obraca.Harrison je napisao/la:Jao, jao..mene su i zbog milion puta blazih stvari moderatori poslali na hladjenje![]()
![]()
Mislim, nema potrebe da ti se pravdam, ali mislio sam na banoviće, eventualno neku konkretnu argumentaciju nekog forumaša na ta sva ta tvoja silna trollovanja. Još me tip 'ladno nazva kretenom
![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Hahahahaahahaahahahaahajaahahahahaahahahaahahahaah ti si najveći od svih giganata koje poznajem majke mi hahahahaahahaahahaahahahahahajajaahajajajajajahahaahjaajahahahahaghahahahahahahhaga umrijet cu 
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
ti mozes samo sa debilima ravnom svom mentalnom sklopu - takve samo poznajes i takve samo razumijes.Sveti je napisao/la:Hahahahaahahaahahahaahajaahahahahaahahahaahahahaah ti si najveći od svih giganata koje poznajem majke mi hahahahaahahaahahaahahahahahajajaahajajajajajahahaahjaajahahahahaghahahahahahahhaga umrijet cu
E moj rerna, na jednu uvredu koju si sebi umislio, koju Uopste nisam rekao, ti si meni uputio salvu primjera svog seljačkog malogradjanskog mentaliteta. S tobom sam završio
koji si ti lik, svaka ti čast. U ova doba se cijepam od smijeha 
naprijed rejal
kluba i qrca,samo afere neke,all nema brige dok je sudija yebeš transfere..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 03 apr 2014, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
doći ce na red i sudije ,polahkomadridist je napisao/la:![]()
![]()
kluba i qrca,samo afere neke,all nema brige dok je sudija yebeš transfere..
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Ma nek ih i kazne. 3-4 god nam se ismijavaju u zelji da dovedu stopera i golmana i gledaj sad - Kazna. hahahahahahaha neka sad - ja kao da sam osjeito da ce se nesto ovako blesavo i desit. 
Da nastavimo sa slucajem Neymar i afere koja se oko toga napravila, tipa placen je vise od 57.1 miliona, tacnije mnogi tvrde da je kostao preko 100. Ko stoji iza te hajke ? 
Baba Vanga kaže da je Neymar plaćen 150 mil. ,ja vjerujem njoj!PinkFloyd je napisao/la:Da nastavimo sa slucajem Neymar i afere koja se oko toga napravila, tipa placen je vise od 57.1 miliona, tacnije mnogi tvrde da je kostao preko 100. Ko stoji iza te hajke ?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja imam sliku koja upucuje na nekog drugog, zna @raulšeset4 moj jaran na koga.Gorki je napisao/la:Baba Vanga kaže da je Neymar plaćen 150 mil. ,ja vjerujem njoj!PinkFloyd je napisao/la:Da nastavimo sa slucajem Neymar i afere koja se oko toga napravila, tipa placen je vise od 57.1 miliona, tacnije mnogi tvrde da je kostao preko 100. Ko stoji iza te hajke ?
Neymar plaćen 22 mil.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
22 mil. za Neymara je p. dimSaurman je napisao/la:Neymar plaćen 22 mil.
a toliko ce na kraju biti placen Halilović, po tvojim analizama...nagurat ces nekako na tu cifru, da yebe rak raka
A momcic sa 30 kila se dokazao vise od mlohavog Gotzea kojeg je Uli vjerovatno finansirao iz onih haram para :kavaSaurman je napisao/la:Neymar plaćen 22 mil.
Cudi me kako niko ne postavlja te slike, ono kad smo vec zakuhali ajmo i zavrsit. Da se konacno otkrije ko stoji iza svega ovoga ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja vjerujem navijačima Reala i Saurmanu. Neymar je plaćen više od klempavog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.