Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

brazzo
Kontakt:

Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la brazzo » 04 apr 2014, 15:30

Goalgetter je napisao/la:Ja za Svjetsko Prvenstvo ocekujem samo poziv Besica od novih. Obecao ga je Pape pozvati kad se pomiri Vladom, ne vidim nijedan argument da se Mume ne zove. On je institucija za neke u repci.

Begovic,Fejzic,Avdukic,Spahic,Bicakcic,Pandza,Zukanovic,Vranjes,Mujdza,Kolasinac,Besic,Salihovic,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Misimovic,Visca,Hajrovic,Dzeko,Ibisevic.

Za mene ovi momci zasluzuju SP, to je 20 igraca. Znaci jos 3 preostala mjesta.

Rahimic,Zahirovic -> Zbog situacije u klubu otpadaju nazalost za spiska, nema koristi (iako bi volio da Zaha ide)
Tino Sven, Hadzic -> Ne vidim nijedan argument da ova obojica idu na SP, pogotovo Tino Sven.

Ostala 3 mjesta, pozvati jednog napadaca [Zec ili Muslimovic], preostala 2 mjesta se bore Avdija, Ibricic, Stevanovic, Kvrzic, u igri su Susic i Hadzic jer Pape racuna izgleda na ovu 2.

Po mom misljenju, jos Stevanovic, ako bi bio fit, a drugo mjesto Avdija ili Ibricic.
apsolutno s tim sto bi opet prednost,koliko god i meni samom smetalo al hajde takav nam kloc sjedi na klupi i diriguje, Besic bi morao biti prioritetniji u odnosu na treceg napadaca jer ruku na srce tesko da se mozemo postaviti ofanzivno pogotovo ako bi prosli grupu. I jos Arslanagic kad bi uletio mogo bi istolerisat Susica do kraja SP bez naprezanja naprezanja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

PapeSusic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2014, 15:36

Goalgetter je napisao/la:Ja za Svjetsko Prvenstvo ocekujem samo poziv Besica od novih. Obecao ga je Pape pozvati kad se pomiri Vladom, ne vidim nijedan argument da se Mume ne zove. On je institucija za neke u repci.

Begovic,Fejzic,Avdukic,Spahic,Bicakcic,Pandza,Zukanovic,Vranjes,Mujdza,Kolasinac,Besic,Salihovic,Medunjanin,
Pjanic,Lulic,Misimovic,Visca,Hajrovic,Dzeko,Ibisevic.

Rahimic,Zahirovic -> Zbog situacije u klubu otpadaju nazalost za spiska, nema koristi (iako bi volio da Zaha ide)
Tino Sven, Hadzic -> Ne vidim nijedan argument da ova obojica idu na SP, pogotovo Tino Sven.

Ostala 3 mjesta, pozvati jednog napadaca [Zec ili Muslimovic], preostala 2 mjesta se bore Avdija, Ibricic, Stevanovic, Kvrzic, u igri su Susic i Hadzic jer Pape racuna izgleda na ovu 2.

Po mom misljenju, jos Stevanovic, ako bi bio fit, a drugo mjesto Avdija ili Ibricic.
Avdija ide 100%, vec je to potvrdio a nevjerujem da je Pandza siguran. Znaci 19 igraca (gore nabrojani samo umjesto Besica Vrso kao siguran putnik) i jos 4 preostala mjesta. Jedno mjesto je rezervisano Pandzi ili Sunjicu zbog kljuca a volio bi da Pandza ide jer je zasluzio.

Znaci 3 preostala mjesta a kandidati su Besic, Sven Tanki, Hadzic, Ibricic, i Stevanovic. Mislim da ce Ibricic ici zbog mira u kuci (za ovo nije kriv Susic) a Sven Tanki je vec najavljen kao moguci prvotimac.

Zadnje mjesto: Besic, Stevanovic ili Hadzic. Hadzic je realno najgori ali ga zato gura Sead pa cemo vidjeti.

edit: tu je i Zahirovski mada je on usro i sefa i stanicu.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 04 apr 2014, 16:43

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Adilovic nema kvaliteta da igra za novinarsku reprezentaciju, a kamoli da se nadje na sirem spisku za Brazil. Hadzic je mladji od Adilovica, veci potencijal, igra u boljoj ligi i igra jako dobro. Da li je slabija verzija Visce, vrijeme ce pokazati. Btw. ko je Fadil? Od koga ce dobiti batina? Od tebe i gringa? O cemu pricamo ovdje :lol: .

Ko je bolesnik, jasno se vidi iz mnogo postova, tako da mi imponuje sto me smatras bolesnikom, jer to pokazuje koliko smo razliciti i fakat mi je drago to. Uzivam biti bolesnik u tvojim ocima :D .
Cuj od mene ce dobiti batine :lol: :lol: :lol:
Gdje bih ja digao ruku na mentalno ogranicenu osobu???? :cool:
Ima ovdje onih sto prijete pa pokucaj na drugoj adresi ;)
:roll: :roll: :opaopa: :clap:@gringo idol :salut:

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 04 apr 2014, 17:43

Kada je Ciroguz zvao Zrnanovica Sadovica i Mikelinija niko se nije ovoliko bunio a sada napadate susica radi Hadzica i Tine miste realni

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2014, 17:52

Tulln1 je napisao/la:Kada je Ciroguz zvao Zrnanovica Sadovica i Mikelinija niko se nije ovoliko bunio a sada napadate susica radi Hadzica i Tine miste realni
Mikelini je doboio 45 minuta, pokazo koliko i Vrsajevic i Tincek, i napustio je reprezentaciju.

Ogromna razlika.

A ni Sadovic ni Zrnanovic nisu upisali ni minutu, neznam koga lazes.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 04 apr 2014, 17:55

Dali su upisali ili ne to nema veze a pozvani su bili a ako Imas oca Kuci njemu reci da laze

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 18:09

gringobih je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pozvat će koga ON hoće, jer ON je selektor, i ON se pita. Pod NJEGOVIM vodstvom smo se plasirali na SP, samim tim će biti kako ON kaže.

Vidim da su se aktivirala razna pogdna imena i nivo uvreda je malo veći, što je dokaz da su frustracije na najvišem mogućem nivou. To me raduje, jer nemoć dostiže vrhunac...
Lako je tebi pricati jer ti si Crnogorac, BiH ti je sto i gastarbajterima Njemacka ;)
O čemu ti majke ti?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 apr 2014, 18:11

@Tulln1
Ne mozes porediti cirinu eru i safetovu...razlika je nebo i zemlja...sad imas 15,16 izuzetno kvalitetnih igraca...tada samo 5,6...u tadasnjoj reprezentaciji bi ti visca bio novi messi, kao i izet hajrovic,a ogi bi ti bio novi vidic...a danas su tek zamjena s klupe...
Tada nisi mogao pronaci debitanta(eto sam spominjes mikelinija,spominjao se i milosevic,navijaci neki zeljeli torlaka,i sl., tada jednostavno nije bilo boljih)...a danas ih ima bar 10...
Malo realnije treba gledati stvari...
Ciro bi s ovom repkom pobijedio Argentinu,ubijedjen sam,ako nista,makar ne bi izgubio,osim nesretno...
S njim haman ni finale SP ne bi bilo naucna fantastika..
A sa Safetom svi molimo Boga da prodjemo grupu...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 04 apr 2014, 18:13

I Ciro je zvao razne diletante i indijance u repku... Al ti bi dobili neku mrvicu minutazu i kad bi pokazali nista.. Odmah bi ih ovaj prekrizio i nikad ne bi vise dobili poziv a pogotovo ne sansu da nastupe.. Dijametralno suprotna situacija... Avdija, Zahirovski, Kvrle, Sunka i sl. poluigraci (pogotovo Avdistan) su jos i bili nagradjeni dodatnim pozivima bez obzira sto su pruzali konstantno kriminalne partije.. Partije za Haga.... (Zahirovski je malo bolji od ove dvojice)... Ako Tinki Vinki i Hadzic dobiju poziv znati cemo sta je posrijedi... A budite ubijedjeni da hoce....

EDIT
I dovoljno je pogledati repku u Cirino vrijeme.. Stoperi su nam bili Jahic (svaka cast njemu i ja ga danas prizeljkujem al za klupu jer je bolji i od Pandze i od Sunke i sl.) i Nadarevic... Spahu ne racunam.. Imamo ga i danas... Veza Muratovic.. bekovi Ibricic i nerijetko Vladavic.... Dakle pricamo o mnogo slabijem i oskudnijem fondu igraca.... Da je Ciri danasnja baza igraca.... Pravio bi djecu... Kad je sa onom ekipom Portugalu bio itekako konkurentan...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 04 apr 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2014, 18:14

Ciro je nikakav strucnjak, ali je za Susica Ferguson.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 18:14

PapeSusic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakve veze SDA ima veze sa ovom temom ?
Nema nikakve, samo da pokazem virtualu da su mu argumenti ravni nuli. Sta bi bilo da bilo koji politicar tako izjavi? Kao ja sam glavni i radim sta hocu :roll:
Ono što sam ja napisao nisu argumenti, već činjenice. Drugo, to nije Pape izjavio, već sam ja konstatovao i iznio činjenice. Treće, miješaš babe i žabe i koristiš loše primjere.
MrMuscle je napisao/la:Avdija, Zahirovski, Kvrle, Sunka i sl. poluigraci (pogotovo Avdistan) su jos i bili nagradjeni dodatnim pozivima bez obzira sto su pruzali konstantno kriminalne partije..
Zahirović pružao kriminalne partije ? Ne mogu da vjerujem :clap:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2014, 18:25

Tulln1 je napisao/la:Dali su upisali ili ne to nema veze a pozvani su bili a ako Imas oca Kuci njemu reci da laze
Cuj nema veze jel 0 minuta ili 13 nastupa (and counting). Dobili poziv, pokazalo se da nisu reprezentativni kalibar i dobili zahvalnicu. OGROMNA RAZLIKA. Nas Safvet gura propalitete Germanije po svakoj cijeni i laze narod da su dobro odigrali a da nezna ko im je menadzer.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 04 apr 2014, 18:26

Virtu4l je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakve veze SDA ima veze sa ovom temom ?
Nema nikakve, samo da pokazem virtualu da su mu argumenti ravni nuli. Sta bi bilo da bilo koji politicar tako izjavi? Kao ja sam glavni i radim sta hocu :roll:
Ono što sam ja napisao nisu argumenti, već činjenice. Drugo, to nije Pape izjavio, već sam ja konstatovao i iznio činjenice. Treće, miješaš babe i žabe i koristiš loše primjere.
MrMuscle je napisao/la:Avdija, Zahirovski, Kvrle, Sunka i sl. poluigraci (pogotovo Avdistan) su jos i bili nagradjeni dodatnim pozivima bez obzira sto su pruzali konstantno kriminalne partije..
Zahirović pružao kriminalne partije ? Ne mogu da vjerujem :clap:
Pa realno ko se imalo razumije u fudbal i ko ga prati malo decidnije (msm na fudbal), on osim tekme u Slovackoj i donekle u Zenici sa Grcima, nije pruzio dobru partiju.. Osim ako se bezglavo trcanje naziva dobrom partijom... Konstantna opasnost po nas gol... Dodavanje prvom do sebe da mu lopta nije u nogama, ofanzivna igra strasno limitirana.... Strah od protivnika su cesto prouzrokovalo da grijesi, msm ima tu i neznanja itd.. Dakle na skali od 0 do 10.. Vise od 2 ne treba dobiti za svoje partije... Al da je bolji od Sunke, Avdije i sl. to jest bez dileme...
Pa ebeni Svraka je vise pruzio za ovo sto je igrao.. Jos plus se i nadavao golova (konkretno 2 za oko 70-tak min igre)... Sto je odlican ucinak cak i za napadaca.... Da mu se dalo vise sanse jos bi bio bolji.... Al nije da i Muamer treba igrati...

I zato podhitno zovnuti Besica koji je nevjerovatan upgrade u odnosu na Zahira.... Kad vec Suli nece da zove Veroljuba na tu poziciju, a on bi bio rjesenje za sve probleme...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 18:32

Ma daj o čemu ti. Zahirović je bio odličan u reprezentaciji, radio je ono što jedino zna da radi, igrao zadnjeg veznog i bio odličan u destrukciji igre. Čuj loš u igri prema naprijed i daje loptu prvom do sebe, to se očekuje od njega jel? Posebno u ekipi kao što je naša, koja vrvi od ofanzivno orjentisanih igrača. Uostalom, dobro se vidi šta nam se dešava od kako Zahirović ne igra, tu ne treba biti puno pametan.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 apr 2014, 18:34

MrMuscle je napisao/la: Pa realno ko se imalo razumije u fudbal i ko ga prati malo decidnije (msm na fudbal), on osim tekme u Slovackoj i donekle u Zenici sa Grcima, nije pruzio dobru partiju.. Osim ako se bezglavo trcanje naziva dobrom partijom... Konstantna opasnost po nas gol... Dodavanje prvom do sebe da mu lopta nije u nogama, ofanzivna igra strasno limitirana.... Strah od protivnika su cesto prouzrokovalo da grijesi, msm ima tu i neznanja itd.. Dakle na skali od 0 do 10.. Vise od 2 ne treba dobiti za svoje partije... Al da je bolji od Sunke, Avdije i sl. to jest bez dileme...
Pa ebeni Svraka je vise pruzio za ovo sto je igrao.. Jos plus se i nadavao golova (konkretno 2 za oko 70-tak min igre)... Sto je odlican ucinak cak i za napadaca.... Da mu se dalo vise sanse jos bi bio bolji.... Al nije da i Muamer treba igrati...

I zato podhitno zovnuti Besica koji je nevjerovatan upgrade u odnosu na Zahira.... Kad vec Suli nece da zove Veroljuba na tu poziciju, a on bi bio rjesenje za sve probleme...
Sto se Zahe tice ni ja se ne slazem s tobom..Momak nikad nije podbacio u repki,nikad nije skrivo neki gol koliko se ja sjecam..Jbg,igra takvu poziciju da ne moze iskociti u prvi plan nikad..Trcanje i dodavanje prvom do sebe i jeste glavni zadatak def. veznog..To su radili i Gatuso i Davids..Na kraju krajeva takav je i Rahimic..
Zahin problem je sto nije uspio iskorititi vjetar u ledja koji mu da dala repka..Umjesto da napreduje on je nazadovao..Sad ga nema na mapi u Njemackoj..
Za Besica se slazem,on je trenutno najbolje rjesenje koje imamo za def. veznog..Ovaj Salatic se kasno sjetio da moze igrati i za BiH.. :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2014, 18:37

Sretan rodjendan Rahimicu :bih:

38

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 18:39

Niko normalan neće reći ništa loše o Zahiroviću, momak je svoje odradio pošteno i bez greške, a protiv Slovačke je pokazao i neke druge vrijednosti.

Bešić možda jeste bolja opcija, ali o tome ćemo kad ga vidimo na djelu.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 04 apr 2014, 18:40

PapeSusic nije tvoj otac kriv sto mu zena umjesto sina ozdrebila mag@rca

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2014, 18:49

Tulln1 je napisao/la:PapeSusic nije tvoj otac kriv sto mu zena umjesto sina ozdrebila mag@rca
Evo drugi put vrijedjas roditelje, sada mater. Svaka cast, civilizovan si nema sta sto zelis i dokazati. Sta je sledeci korak, spominovanje spolni organa moje blize i sire rodbine?

Intelektualno si na nivou curke. :clap:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 apr 2014, 19:13

Begovic,Fejzic,Avdukic,Spahic,Bicakcic,Pandza,Zukanovic,Vranjes,Mujdza,Kolasinac,Besic,Salihovic,Medunjanin,
Pjanic,Lulic,Misimovic,Visca,Hajrovic,Dzeko,Ibisevic.

Slazem se u potpunosti. Jedino bi ja prije poveo Ibricica nego Avdiju. Ako budu i Mujdza i Ogi zdravi, 100%. Jedino mozda bi ja ubacio M. Vrancica da se bori za preostala 3 mjesta. Jer on to itekako zasluzuje. A i igra na najdeficitarnijoj poziciji. Da ne kazem da ga moze HR pozvat na ljeto. Treba i na to itekako razmisliti. Ako se gleda na buducnost repke. A ne samo na SP.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, dedo26, Google Adsense [Bot], klasik, RacioEmocionalan, random11 i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []