apsolutno s tim sto bi opet prednost,koliko god i meni samom smetalo al hajde takav nam kloc sjedi na klupi i diriguje, Besic bi morao biti prioritetniji u odnosu na treceg napadaca jer ruku na srce tesko da se mozemo postaviti ofanzivno pogotovo ako bi prosli grupu. I jos Arslanagic kad bi uletio mogo bi istolerisat Susica do kraja SP bez naprezanja naprezanja.Goalgetter je napisao/la:Ja za Svjetsko Prvenstvo ocekujem samo poziv Besica od novih. Obecao ga je Pape pozvati kad se pomiri Vladom, ne vidim nijedan argument da se Mume ne zove. On je institucija za neke u repci.
Begovic,Fejzic,Avdukic,Spahic,Bicakcic,Pandza,Zukanovic,Vranjes,Mujdza,Kolasinac,Besic,Salihovic,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Misimovic,Visca,Hajrovic,Dzeko,Ibisevic.
Za mene ovi momci zasluzuju SP, to je 20 igraca. Znaci jos 3 preostala mjesta.
Rahimic,Zahirovic -> Zbog situacije u klubu otpadaju nazalost za spiska, nema koristi (iako bi volio da Zaha ide)
Tino Sven, Hadzic -> Ne vidim nijedan argument da ova obojica idu na SP, pogotovo Tino Sven.
Ostala 3 mjesta, pozvati jednog napadaca [Zec ili Muslimovic], preostala 2 mjesta se bore Avdija, Ibricic, Stevanovic, Kvrzic, u igri su Susic i Hadzic jer Pape racuna izgleda na ovu 2.
Po mom misljenju, jos Stevanovic, ako bi bio fit, a drugo mjesto Avdija ili Ibricic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.