FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 04 apr 2014, 16:26

Istina da je Bayern izgledao losije kada je izašao ali dosta i njega vise ... Mislim da je sada jasno da ce do produzenja ugovora tesko doci ...

slika
slika
slika

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 04 apr 2014, 16:48

Hvala na lijepoj dobrodoslici, pratim vec dugo bajern i mislim da nikad nismo bili jaci, uvijek smo imali dobre igrace i trenere al ovo sad izgleda savrseno i to je najbolje od kako ja pratim naseg giganta a to je jos od cuvenog elbera shola baslera efemberga hase i tako dalje, mislim da smo i dalje najveci favoriti u LP i nadam se pisanju historije krajem marta.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2014, 17:16

Sad će se vidjet koliko je dobar Kroos, u revanšu protiv ManU-a. Schweini fali, Kroos mora preuzet više odgovornosti, sada je prava prilika da pokaže da li je winner ili naginje ka looseru.....
A ne treba zaboraviti da smo većinu utakmica (bar one najbitnije) prošle sezone igrali bez Kroosa i naravno znamo kako smo ih apsolvirali. Ako će sada još da kenja, onda mu nestaju argumenti. Pa lik ne pruža toliko sjajne partije da bi mu se davala plata u rangu Riberyja, Goetzea (koji jeste sada u krizi, ali imao je dosta odlučujućih momenata ove sezone) ili Schweinija. Ako neće da potpiše, široko mu polje. Pa neće on tu pružat onakve osrednje partije, a tražit pare. RAUS!!!!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 04 apr 2014, 17:56

Augsburg :? Nije nam mogla doci nezgodnija ekipa u ovom trenutku,ekipa iz komsiluka koja je jako nabrijana bila i u onoj prvoj utakmici protiv nas,imali su nekoliko izuzetno opasnih akcija,slavili smo rezultatom 3:0 ali nije to bilo bas tako lahko.
Ne znam kakvo im je stanje sa igracima,da li su kompletni,ali jedno je sigurno,sve ce uciniti da ne upisu novi poraz!!!
Sto se nas tice,tesko je naci motiv za sutrasnju utakmicu,jedino ako se tim bude uigravao za srijedu,sve ostale varijante mi ne daju za pravo da se nadam nekom rasturanju kako smo navikli ove sezone.

Meni licno je najbitnije da sezonu zavrsimo bez poraza,kad bi sve nerijesene bile do kraja :mrgreen:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 apr 2014, 18:13

Slazem se sa Antonom, a i sa ostalima koje god sta pisao na ovoj zadnjoj stranici a Boga mi i na ostalim :)

Realno toliko je podignuta ta ljestvica od strane naseg Bayerna, da to vise tesko ko moze pratit.

Radi se o tome da se bod protiv Bayerna bilo koja da je ekipa u pitanju, da li iz Bundeslige ili Lige Prvaka, dozivljaja sa tolikom uspjehom da to se ne moze rijecima opisati.

Bayern pobjedi ekipu, to ocekuje svako, ali kazu jedva ste pobjedili tek 2-1.. znaciii gledaju ti sveee.. na koji si nacin pobjedio, zasto ti napadac nije postigao gol, nego ne znam zadnji vezni..

A iz penala dali gol, iz kornera, nisu iz igre.. Pa scena kad pobjedis nekog 5-1.. ali taj 1 komad koji si primio, je bas spektakularan gol, ne kazu svaka cast 5-1 bravo vec KAKAV STE GOL PRIMILI :D niko ne spominje ovih 5 Bayernovih :) i takve neke stvari, al to samo pokazuje koliko smo mi DOMINACIJA realno.

Anton je sve to lijepo objasnio, ja mogu samo nest pogresno reci uglavnom sa obzirom da je Pepu prva sezona, dok se upoznao sa Bayernom sa ljudima tu , igracima, on radi odlicnu stvar, a tek sta ce bit kad ostane 2-3 sezone ak Bog da :) vrhunac ja ocekujem tek sljeedece godine u napadu sa Lewandowskim :) :salut: :salut: :salut: :salut:

Sutra bi ubacio Shaqa mjesto Robbena, znajuci krvnike iz komsiluka, opet ce Robba bit prva meta ..
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2014, 19:19

Kroos sigurno neće dobiti plaću koju traži a ukoliko ne želi pristati na povećanje plaće koja mu se nudi onda neka počne pakovati kofere.Utopiti ga Utd za 40 mil i dovesti Kokea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 apr 2014, 19:31

Seaman je napisao/la:kingwazza

ma za mene kita od trenera taj guardiola,lik zna samo doći na gotove ekipe i preuzeti tuđe vrhnje.a da preuzme neku slabiju ekipu uvjeren sam da bi doživio težak debakl.za mene prevare od trenera,a plaćen masno.
valjda si svjestan da si sa ovim postom popišao komplet upravu Bayerna koja je dovela tu "kitu od trenera i ublehu" i još ga placa 13 miliona po sezoni :shock:
Pep nije sam sebe doveo u Bayern ;) to je sigurno.

a vidim na tu pricu se uveliko primaju i ovi domaci bavarci :lol: kao Pep loš trener, ogranicen, tvrdoglav, procitan bla bla bla....pa koji q ste ga dovodili onda :?: šta ce vam takav ?

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 04 apr 2014, 19:37

Ne kontam sta se vas dvojica birinete za Bajern?

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 04 apr 2014, 19:44

Dosta vise Kroosovog ponašanja. Na transfer listu bi on meni. Ima neki red kako se treba ponašati , odmah bi on meni letio.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 apr 2014, 19:54

let3 je napisao/la:valjda si svjestan da si sa ovim postom popišao komplet upravu Bayerna koja je dovela tu "kitu od trenera i ublehu" i još ga placa 13 miliona po sezoni :shock:
Pep nije sam sebe doveo u Bayern ;) to je sigurno.
Ma pusti @Seamana taj se pogubio davnih dana, ja mislim da je on ful'o temu.
let3 je napisao/la:a vidim na tu pricu se uveliko primaju i ovi domaci bavarci :lol: kao Pep loš trener, ogranicen, tvrdoglav, procitan bla bla bla....pa koji q ste ga dovodili onda :?: šta ce vam takav ?
Slazem se u potpunosti, mislim da su navijaci Bayerna najrazmazeniji na ovom forumu.
Da mi je samo znat' jedan jedini razlog zasto se kritikuje Pep, i naziva raznim imenima, kada nema ni jednog jedinog argumenta za tako nesto.
Ja sam davno rekao da smo doveli najboljeg trenera svijeta, bez ikakve dileme, i trebamo bit' ponosni na to, al ocigledno ni to nije dovoljno nekim ovde.
Jedva se ceka malo slabija partija ili kiks, odma ide pljuvacina po Guardioli.

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 04 apr 2014, 20:13

@anele pa postavili se standardi visoko. Nekada za Bayern nije bio bitan nacin na koji ce se doci do pobjede, danas itekako jeste. Mozes dobijati utakmice 2-3 razlike ali ako nema Joge Bonito, yebes rezultate. I sam sam takav. :crazy:
Eh to je prokletstvo Guardiole, zamisli, covjek je do savrsenstva izradio svoj sistem i nacin shvatanja fudbala a onda se u 60-toj utakmici ( prije toga je bilo 59 pobjeda jel ) zbog remija sa velikim Unitedom na yebenom Old traffordu, a kojeg su satjerali u 16-terac, nadje milion mana tom istom treneru. :nene:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 04 apr 2014, 20:41

let3 je napisao/la:
a vidim na tu pricu se uveliko primaju i ovi domaci bavarci :lol: kao Pep loš trener, ogranicen, tvrdoglav, procitan bla bla bla....pa koji q ste ga dovodili onda :?: šta ce vam takav ?
Kao prvo ja nisam rekao da je loš trener nego TVRDOGLAV i pretjeruje u taktiziranju ... Izmišlja toplu vodu, od jednostavne stvari pravi komplikovanu ...
Kao drugo ja ga nisam doveo nego uprava ali ev mogu pokusati odgovoriti što se doveo a što je Jupp, koji je bio spreman ostati, otišao i to su dvije riječi: 1.Marketing i 2. pokazivanje moći ...

Drugačije razmišlja uprava Bayerna i ja kao navijač-fan ... Uprava gleda profit, marketing u prvom planu a mene ne zanima hoće li Bayern imati 300 mil ili 370 mil. profita... Ja se zanimam za zanimljivost a 1000+ pasova nije mi zanimljivo i neće me zadovoljiti kada izgubimo ...

Mogu ovdje neki forumaši palamuditi koja premoć, dominacija u pasovima i posjedu lopte ali koja korist od toga kada izgubiš ? Drugim riječima, odbijam da postanem kao @romario.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 apr 2014, 20:54

Poraz Illertissena,u nedjelju rutinski pobjediti Bayern Hof i ponovo im pobjeci na +4 :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 apr 2014, 21:14

gerdmuller je napisao/la:Poraz Illertissena,u nedjelju rutinski pobjediti Bayern Hof i ponovo im pobjeci na +4 :cool:
FC. :crazy:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 apr 2014, 21:42

BadrHari je napisao/la:odbrana sigurnija
pa kako ce odbrana biti sigurnija kad protivnici svojom ultra-defanzivnom taktikom tjeraju nase stopere da igraju na po´ centra?! gledam sky i ne mogu da vjerujem... u jednom momentu nasa zadnja linija stoji na 55 metara od naeg gola... :o
BadrHari je napisao/la:Akcije bile okomitije, znaci pressing i ubijanje svih 90 minuta.
zar ti nije bilo lijepo gledati da smo jednog mancestera spustili u rang grojtera iz firta :mrgreen:
bem ti drzavu, njihovi stoperi su bili u petercu. covjece, nisu to amateri, nego se radi o dobro placenim igracima koji zaradjuju vise nego nasi. i onda se slavni mancester sakrije u peterac da ne bude izblamiran na svom terenu. :mrgreen: et´, toliko smo jaki. :cool: :kralj:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 apr 2014, 22:00

Evo ih počeli veličat posjed :opaopa:
To se čekalo :violina:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 04 apr 2014, 22:47

sekerbay je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:odbrana sigurnija
pa kako ce odbrana biti sigurnija kad protivnici svojom ultra-defanzivnom taktikom tjeraju nase stopere da igraju na po´ centra?! gledam sky i ne mogu da vjerujem... u jednom momentu nasa zadnja linija stoji na 55 metara od naeg gola... :o
ma i pod Juppom su nama stoperi bili blizu centra, samo sto Sexteiger ( kao jedini zasluzen za kreiranje igre i pocetak akcija ) pokupi loptu i komanduje gdje ce je poslat'. Znalo se uvijek da je Havi tu negdje, kad bi se zayebalo popravilo bi se u sekundi, al' s obzirom na sezonu Svinje greske su bile rijetke. :ugeek:

Pod Pepom je sve to rizicnije zbog postavke igraca. Yebo majku Neuer nece da izbije nijednu, makar to znacilo da ce ukopati vec nesigurnog Boatenga, koji ce je svakako samo vratiti nazad iz coska. United nas je citavo drugo poluvrijeme procitao, i gubili smo vrijeme na tim pokusajima iznosenja lopte.

sekerbay je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Akcije bile okomitije, znaci pressing i ubijanje svih 90 minuta.
zar ti nije bilo lijepo gledati da smo jednog mancestera spustili u rang grojtera iz firta :mrgreen:
bem ti drzavu, njihovi stoperi su bili u petercu. covjece, nisu to amateri, nego se radi o dobro placenim igracima koji zaradjuju vise nego nasi. i onda se slavni mancester sakrije u peterac da ne bude izblamiran na svom terenu. :mrgreen: et´, toliko smo jaki. :cool: :kralj:
naravno da jeste, naravno da smo mi velesila za ostatak evrope trenutno, ali mozemo mi okaciti to ckuMa o rep ako ce nam napadi biti jalovi. Ako se mora meljati lopta po sredini, a najbolji tandem krilnih igraca luta pred 16, u špicu nam uopste ne igra napadac ... Vamo nam stoperi na sredini samo cekaju da budu pretrcani iz kontre..

To je neophodan stil igre, ali od bunkera do bunkera ( zavisno od ekipe ), se neke stvari moraju unaprijediti da se to pročepi.
Biti ce i jacih ekipa od Jedinstva koje ce se zatvoriti, a na Pepu je tezak zadatak jer mora napasti sa 10 igraca a ujedno i braniti gol 180 minuta. Jos ako se primi glup gol ( tipa prekid ), onda ce stizanje rezultata biti sve teze.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 04 apr 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 04 apr 2014, 22:51

Stvarno ne razumijem zasto toliko kritikujete pepa, covjek ima dva poraza na klupi i tri cetri remija u svim takmicenjima i opet nevalja, a ako odbrani titulu LP bice svetac u svijetu fudbala, a vidjet cete kad prodju djavole opet ce vam zacepit usta, a sto se krosa tice pa ljudi moji ako zudi za parama neka ide onda mu i nije mjesto u minhenu, a i svajni je imo istu ponudu ako se nevaram 2009 da ode u man utd al je odbio i tim dokazo sta znaci ljubav prema klubu!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 04 apr 2014, 23:40

Ne znam jel' ko stavljao. Green debitovao za Amere.
[youtube][/youtube]
a ljudi kukaju nema ko Franka zamijeniti, kako nema.
[youtube][/youtube]

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 apr 2014, 23:46

Šta je sa Holgerom imal naznaka da će odigrat koju utakmicu ove sezone ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []