Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Bas ko sto neko napisa, misli da je iznad svih ostalih 
čim se puste u prodaju, zna se čiji se dres uzima, seova 5-ica 
Ma cisti genericni dres iz kataloga. Jedino sto je unikatno je grb. Mozes sad preko kataloga narucit takav dres, za neku 10-tu ekipu u tvom gradu. Doduse glavna krivica je na onom sto je potpisao maestralni ugovor sa Legeom do svjetskog. Ali svejedno se je trebalo bar nesto bolje izdogovarat od ovakvih dresova. Isto tako bijeli dres je jako providan.zicer je napisao/la:Dobro je neko napisao, ovako je kad si zadnja rupa na svirali.. Nisu se iz adidasa previse trudili, povukli par crta preko bijele i plave varijante u fotošopu i eto vam raja drestotalno bezlično. Mada generalno, najmanje 10 reprezentacija ima dresove na ovaj fazon što mi je nevjerovatno. Možda su radili više na lakoći dresa, i poboljšanima materijala, ali estetika je bila bolja 2002.
Za Euro kvalifikacije se nosi isti/identican dres kao na proslom SP. Tako da ce se ovaj nosti do EP ili sljedecih kvalifikacija. Znaci jos cjele kvalifikacije. Ako se kvalifikujemo za EP. Tek onda se moze ocekivati unikatni dres.AzRimiRzA je napisao/la:
Razumijem ja to sve, ima tu mana. Ali meni trenutno je drago da smo ikakav korak uradili naprijed i da konacno rijesimo ovaj problem. Vjerujem u adidas da ce srediti momacki dres za Euro kvalifikacije. Ako tad bude ovako, ondah bi se bunio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je slučaj sa normalnim reprezentacijama.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji god dres padne bice na ledjima prezimenjak, Spaha 
Bijela 9-ka lagano 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ispade sad niko neće Džeku 
'ta će DžekoDonnie Darko je napisao/la:Ispade sad niko neće Džeku
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Seo, Mujdžoni, Lulić, Bešić ( ako bude pozvan ) options.Donnie Darko je napisao/la:Ispade sad niko neće Džeku
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trebali su napraviti nesto u ovom stilu

Plavi od Misketa il od Mujdže 
Al uzet Avdijin i za 10 godina moćeš vel'ke pare za to dobiti
Al uzet Avdijin i za 10 godina moćeš vel'ke pare za to dobiti
Bijeli dres sa brojem 2 a iznad Svrško.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba biti zahvalan sto smo potpisali adidasom. Dobivacemo vise novca (inace bi ostala LEGEA, da je do novca). Vidim neki prizivaju nazad LEGEU, a kladim se da bi se 95% zalilo sto se potpisao novi ugovor Legeom, da nema smisla, da gledaju na dzep, da je bagra u savezu, itd.
Ne igraju dresovi, igraju igraci. Adidas ima odlican kroj, sto se tice dizajna, nekom ce se svidjeti, nekome ne, sve je stvar ukusa. Meni su dresovi solidni, priznajem da nije neki specijalni dizajn, ali sam sve u svemu zadovoljan.
Ne igraju dresovi, igraju igraci. Adidas ima odlican kroj, sto se tice dizajna, nekom ce se svidjeti, nekome ne, sve je stvar ukusa. Meni su dresovi solidni, priznajem da nije neki specijalni dizajn, ali sam sve u svemu zadovoljan.
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Jer Đeko je bolji od RonaldaDonnie Darko je napisao/la:Ispade sad niko neće Džeku
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja cu kupit sebi dva dresa od Avdije. Jedan za sebe, a jedan za sina kada ga dobijem za jedno 10-15 godina da ima i on uspomenu na ovog majstora desne strane terena.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Consigliere
- Kontakt:
Typo... Trebalo je Spahic 10%DonCorleone je napisao/la:Slaba ti matematika jaraneConsigliere je napisao/la:Uzima se desetka i Misimovic, naravno![]()
Kad odem na reprezentaciju, ovakav imam osjecaj da su procenti dresova na trbinama: 80% Dzeko, 5% Spahic, 5% Pjanic i 5% ostali![]()
.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma Džekina 11-ka, plava, slične smo konstitucije, em željovci. 
bijeli dres providan ko nasa taktika
jedino mi se svidja boja plavog dresa, a inace i nisu neki dresovi 
Goalgetter je napisao/la:Treba biti zahvalan sto smo potpisali adidasom. Dobivacemo vise novca (inace bi ostala LEGEA, da je do novca). Vidim neki prizivaju nazad LEGEU, a kladim se da bi se 95% zalilo sto se potpisao novi ugovor Legeom, da nema smisla, da gledaju na dzep, da je bagra u savezu, itd.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Brix, Chevalier, denza, Edincapitano, FerdinandF, HZbec, Konzerva, Laudrup, Mana, prisonbreak, Rimes87, THEC, travuljasSs, Venom, Zglavkar i 113 gostiju.