FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Prvo poluvrijeme masallah. Znaci perfektno, kako u napadu tako i u odbrani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ima se još igrati polahko ljudi. Kontroliramo utakmicu ali ja želim još golova. Ipak mi je još u podsvijesti onih 5:1 . Moralo je doći i naše vrijeme, samo onaj Leverkusen zeznut, hajmo Bochum izjednačiti ili čak preokrenuti. Jedva čekam da igramo protiv Bayera, da ih malo spustimo na zemlju.

eh da hoce samo Miske i Dzeko otici iz ovog Wolfsburga pa da me taj klub vise ne zanima,s kakvim oni kantama od igraca moraju da igraju to je zalosno 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Hmm , kako ja znam ova ista ekipa je igrala i prošle sezone. Grafite i Edin u napadu, vezni red Miske, odbrana Barzagli, pa bek Schafer. Čak su se i pojačali. Trener je jedan vrlo važan faktor, ali i njih dvojica igraju loše, posebno Misimović. Edin se popravi u odnosu na prošlu sezonu, ali on sam ne može protiv Bayerna.
Usao Ribery, odma na pocetku Robben nije imao srece stativa 
Kako jednostavna akcija
0 - 3 RIBERY
Sa ovakvom igrom mozemo osvojiti Ligu Prvaka

ipak auto gol Barzalia
Sa ovakvom igrom mozemo osvojiti Ligu Prvaka
ipak auto gol Barzalia
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 06 feb 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nema potrebe vise dragocjene megabajte trositi

Nadam se da neće stati na ovome, idemo samo napadati, želim pet komada u mreži malih Vukova. 
Penal nigdje veze 
BUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Koji mu je ovo obranjeni jedanaesterac ove sezone.
Nemaju oni veze, Bayerni radi šta želi, pomalo mi je ža Vukova, ali eto. Miske je treba pucati da makar i oni dadnu jedan gol.
Ne zaboravlja se.
Nemaju oni veze, Bayerni radi šta želi, pomalo mi je ža Vukova, ali eto. Miske je treba pucati da makar i oni dadnu jedan gol.
Ne zaboravlja se.
- rob do bagro
- Kontakt:
Sta sam rekao da nece Guznu biti lahko protiv Bochuma, samo jos da ostane ovako, i vise prvu poziciju nece vidjet.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cestitke
Pogotovo na golu Arjena Robbena. Kad je zdrav uvijek zabija, ali nece dugo biti zdrav 
- bayern4ever
- Kontakt:
Vucici su na koljenima ponovo ovo im je osveta za proslu sezonu .
p.s leverkusen i schalke kiksali
p.s leverkusen i schalke kiksali
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- rob do bagro
- Kontakt:
Zapamtite ovaj datum 06.02.2010. 17:25
Bayern sjeda na prvo mjesto i tako ce ostat do kraja sezone
Bayern sjeda na prvo mjesto i tako ce ostat do kraja sezone
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- majestic24
- Kontakt:
Svaka cast. Postaje Bayern prava masinerija. Kako su igrali Dzeko i Miske???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Neutral je napisao/la:Ma lagan pobjeda Bayerna. Vukovi nemaju ikakvu šansu protiv nas. Nikad slabiji, mi nikad bolji i tako to. Da vidim ako Bog da kako stoje nove hulahopke Robbenu![]()
![]()
![]()
![]()
Očekujem pobjedu od dva gola razlike.
Eto da sebe citiram. Čak je jedan momak i pogodio rezultat.
Nismo smijeli niti trebali primiti onako jeftin pogodak. Morali smo dobiti sa 0:3. Dobro, nećemo sada tražiti dlaku u ili na jajetu
Kako god, pobjeda, tri boda, i idemo ako Bog da na sljedeću utakmicu po sljedeću pobjedu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao Boze dragi koliko smo jaki. Meljemo sve ispred sebe. Robben vanzemaljac, kako god krene i koliko god ga igraca napadne, on uvijek prodje.
Ribery polako ulazi u formu, za nekoliko utakmica ga nece nista moci zaustaviti, osim nedaj Boze povrede. Odbrana, Van Buyten je cijelu utakmicu izludjivao Grafitea, ovaj nije mogao ni jednom proci. Gomez ne bas impresivno, ali nije ni lose. Ponovo se odlicno gradi, nudi se, trazi lopte.... Sta vise reci, cijeli tim besprijekoran, iako Galonja na kraju utakmice je izjavio da nije toliko zadovoljan igrom, znaci jos to moze bolje. Napokon se docekao kiks Leverkusena. Prosle sedmice sam rekao da bi danasnja utakmica mogla biti prekretnica, i da bi L'kusen mogao kiksati, i eto dosao je i taj trenutak. S kim L'kusen igra slijedecu sedmicu???
PS: 13 stativa smo pogodili u sezoni.
PS II: Da Butka ne izostavim, fantasticna odbrana nepostojeceg penala.
Ribery polako ulazi u formu, za nekoliko utakmica ga nece nista moci zaustaviti, osim nedaj Boze povrede. Odbrana, Van Buyten je cijelu utakmicu izludjivao Grafitea, ovaj nije mogao ni jednom proci. Gomez ne bas impresivno, ali nije ni lose. Ponovo se odlicno gradi, nudi se, trazi lopte.... Sta vise reci, cijeli tim besprijekoran, iako Galonja na kraju utakmice je izjavio da nije toliko zadovoljan igrom, znaci jos to moze bolje. Napokon se docekao kiks Leverkusena. Prosle sedmice sam rekao da bi danasnja utakmica mogla biti prekretnica, i da bi L'kusen mogao kiksati, i eto dosao je i taj trenutak. S kim L'kusen igra slijedecu sedmicu???
PS: 13 stativa smo pogodili u sezoni.
PS II: Da Butka ne izostavim, fantasticna odbrana nepostojeceg penala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jao jeste jaki svaka vam cast 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.