Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Tulln1
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Tulln1 » 04 apr 2014, 19:20

Pogledaj ko je poceo Bez razliga da vrijedja

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2014, 20:01

Tulln1 je napisao/la:Pogledaj ko je poceo Bez razliga da vrijedja
Ti

"Imas oca Kuci njemu reci da laze"

Ja ti rodbinu nisam ni spomeno a ti kad si vidio da me boli racku za tvoj komentar o ocu poceo vrijedjati mater. Trebo sam te jos pustiti pa da jos uspijes napisati sta o spolnim organima.

Nemoj mi se vise obracat seljacino, hvala unaprijed.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 apr 2014, 20:21

Zahirovic protiv slovacke nije ni igrao,osim 15ak min u drugoj tekmi...kada je napravio 5,6 pametnih prekrsaja na sredini terena,vise nego cijela ekipa do 70min.
Zahirovic je definitivno odradio posteno svoje minute koje je dobio...pogotovo ako znamo da nije imao nekih kardinalnih gresaka...a uzmimo u obzir i njegove godine i iskustvo...vise nego zahvalan igrac bio.
On je za TSSa i hadzica DeRossi...
Dzaba napadate momka.
Ja molim Boga da Susic pozove BESICA...to je igrac koji je izuzetno okretan,brz,uklizava,zna brzo iznijeti loptu...
Protiv meksika je kao 18godisnjak pokazao sta zna...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2014, 20:24

Sušić ako išta misli napraviti u Brazilu mora povesti i Zahu i Bešića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2014, 20:26

legenda reala je napisao/la:Sušić ako išta misli napraviti u Brazilu mora povesti i Zahu i Bešića
Zaha ukoliko odigra 6-7 tekmi u kontinuitetu, moze se razmisliti o pozivu. Ovako, nema sanse. Na SP voditi igraca koji od septembra nije spojio 2 utakmice. O Rahimicu da ne govorim.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 04 apr 2014, 20:47

Ti si mene nazvo lazovom kako se to moglo desiti tako finom momku

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 apr 2014, 20:58

Zahu pozvat,poseban rezim treniranja i igranje u 2 prijateljske bi ga vratile u formu,ne treba mu godinu dana ko sto neki misle,nit on ima sta drugo radit nego trcat na terenu.Tako da ga treba pozvat,mjesec dana nek trci na pripremama,i moze komotno i protiv arg zaigrat.Ovo je realnija opcija nego da strateg pozove besica
Nad tobom sunce najljepše sja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 apr 2014, 20:59

Zahirović, Stevanović, Višća će mozda ići na SP, ne znam za Besića mozda ga sad pozove za Obalu S.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2014, 21:01

Elegant je napisao/la:Zahirović, Stevanović, Višća će mozda ići na SP, ne znam za Besića mozda ga sad pozove za Obalu S.
Zasto ''mozda'' kod Visce?

Tu je cijeli kvalifikacioni ciklus, protiv Egipta je takodjer bio tu, 9 golova, 10 asistencija u 2. Turskoj, u njega apsolutno nikakve sumnje nema.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 apr 2014, 21:11

Chinaglia je napisao/la:ko to spomenu Maglicu? :lol: čuj Maglica, pa on ne paše ni navijačima Hajduka :lol:
Ma nemoj :D :D

Maglica: 'Pogodim sve baš kako zamislim, a i lakše je po dobrim terenima'

"Krenulo je Maglici ovoga proljeća, koja je tajna? Nikad nema tajne. Teren je bolji, pa mi sada ide i na Poljudu. Pogodim baš kako zamislim - odgovorio je 22-godišnji Maglica i dodao: Sretan sam zbog najboljeg ostvarenja u karijeri".
"Kako je Maglica golgeterski eksplodirao ovog proljeća? U osam utakmica postigao je šest pogodaka, dok je prošle jeseni sveukupno postigao pet. Imam veće samopouzdanje, jer uvijek je lakše kada zabiješ gol. Jedan pogodak vuče drugi".
"Toliko je dobro krenulo "devetku" Bijelih da se svaki njegov izlazak s travnjaka poprati pljeskom s tribina. Izvadio me trener prije kraja utakmice. Promijenio se život Antona Maglice u samo dva mjeseca".
I kažu suparnici, vrlo je nezgodan za čuvanje. Ide okomito prema golu, stalno je na granici zaleđa. Teško je pratiti Maglicu i očito je da je napravio golemi pomak u odnosu na prvi dio sezone - kazao nam je jedan od najiskusnijih stopera HNL-a Mato Neretljak i pritom dodao: "Čuvao sam puno velikih igrača u karijeri i neću reći da je Maglica golgeter na najvišem nivou, ali kod Tudora je postao vrlo neugodan. Konstantno je opasan za suparnički gol, ne oklijeva u šutu. Jako nezgodan igrač".

Istina, nezgodan, ali i dalje skroman u izjavama. Nema velikih očekivanja, samo gleda od utakmice do utakmice. U nedjelju je Rijeka na Kantridi, utakmica vrijedna drugog mjesta. Idemo pokazati da znamo igrati. Probati se nadigravati i uzeti sva tri boda. Dobar je teren na Kantridi, a mi možemo sa svakim igrati. To ćemo i u Rijeci pokazati.

Ne forsiram momka, da me neko ne shvati pogresno. Ali treba nam treci napadac. Minimalno jedan od ovih igraca se mora pozvati: Zec, Muslimovic, Mahmutovic, Maglica ili Hadzic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 apr 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 21:23

Iz šupljeg u prazno... uživajte u ovom velikom danu za naš sport ;)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 apr 2014, 21:32

Ajax je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ko to spomenu Maglicu? :lol: čuj Maglica, pa on ne paše ni navijačima Hajduka :lol:
Ma nemoj :D :D

Maglica: 'Pogodim sve baš kako zamislim, a i lakše je po dobrim terenima'

"Krenulo je Maglici ovoga proljeća, koja je tajna? Nikad nema tajne. Teren je bolji, pa mi sada ide i na Poljudu. Pogodim baš kako zamislim - odgovorio je 22-godišnji Maglica i dodao: Sretan sam zbog najboljeg ostvarenja u karijeri".
"Kako je Maglica golgeterski eksplodirao ovog proljeća? U osam utakmica postigao je šest pogodaka, dok je prošle jeseni sveukupno postigao pet. Imam veće samopouzdanje, jer uvijek je lakše kada zabiješ gol. Jedan pogodak vuče drugi".
"Toliko je dobro krenulo "devetku" Bijelih da se svaki njegov izlazak s travnjaka poprati pljeskom s tribina. Izvadio me trener prije kraja utakmice. Promijenio se život Antona Maglice u samo dva mjeseca".
I kažu suparnici, vrlo je nezgodan za čuvanje. Ide okomito prema golu, stalno je na granici zaleđa. Teško je pratiti Maglicu i očito je da je napravio golemi pomak u odnosu na prvi dio sezone - kazao nam je jedan od najiskusnijih stopera HNL-a Mato Neretljak i pritom dodao: "Čuvao sam puno velikih igrača u karijeri i neću reći da je Maglica golgeter na najvišem nivou, ali kod Tudora je postao vrlo neugodan. Konstantno je opasan za suparnički gol, ne oklijeva u šutu. Jako nezgodan igrač".

Istina, nezgodan, ali i dalje skroman u izjavama. Nema velikih očekivanja, samo gleda od utakmice do utakmice. U nedjelju je Rijeka na Kantridi, utakmica vrijedna drugog mjesta. Idemo pokazati da znamo igrati. Probati se nadigravati i uzeti sva tri boda. Dobar je teren na Kantridi, a mi možemo sa svakim igrati. To ćemo i u Rijeci pokazati.

Ne forsiram momka, da me neko ne shvati pogresno. Ali treba nam treci napadac. Minimalno jedan od ovih igraca se mora pozvati: Zec, Muslimovic, Mahmutovic, Maglica ili Hadzic.
Može Avdo centarfora odigrati :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 apr 2014, 21:33

Virtu4l je napisao/la:Iz šupljeg u prazno... uživajte u ovom velikom danu za naš sport ;)
Ako od 23 pozvanih budu samo 2 napadaca. A Pape preferira igru sa dvojicom napadaca. To ce biti nezapamcen potez. A ne iz supljeg u prazno. Mozda ja grijesim i sekiram se bez veze. Vjerovatno Pape to vec ima planirano koga pozvat i kada. treceg napadaca, novog zadnjeg veznog.

Sto se tice Maglice on je meni samo zanimljiv igrac nista vise. Malo zanmljiviji od Hodzica zbog godina i iskustva. Svi znamo da Muslimovic ne igra. A Zec nije u nekoj ekstra golgeterskoj formi.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 apr 2014, 23:55

Ma evo guramo vec dva ciklusa iskljucivo sa dva napadaca u kadru, bio je tu Muslimovic u proslim kvalifikacijama ali nije se nesto puno naigrao. Po meni nije toliki problem ako odemo na mundijal samo sa Dzekom i Ibisevicem od klasicnih napadaca. Ako bi vodili jos nekog onda bi mozda Zec trebao uskociti.
Hajd' mozda Zekonja bude nas Totto Schillaci, uskoci i izdominira kao sto je ovaj uradio 1990. Ali takve stvari se rijetko desavaju. :)
Vise me trenutno zabrinjava desni bek i zadnji vezni. Da se Mujdza stigne oporaviti na vrijeme. I naravno da ne bude nekih novih pov*eda. To je najvaznije.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2014, 23:58

@Calcio

Problem nastaje, kad se povrijedi jedan od njih dvojice. ;) Tad je jako kriticno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 apr 2014, 00:07

Goalgetter je napisao/la:@Calcio

Problem nastaje, kad se povrijedi jedan od njih dvojice. ;) Tad je jako kriticno.
Nije kriticno jer imamo dvojicu. :)
Da imamo sam jednog bilo bi kriticno, ovako je polukriticno.
Svakako da bi nas znatno oslabila pov*eda bilo kog kljucnog igraca ali zasto o tome razmisljati, nadajmo se da nece tako biti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2014, 00:10

Virtu4l je napisao/la:Iz šupljeg u prazno... uživajte u ovom velikom danu za naš sport ;)
Kad god kapiten igra, to je velik dan za BiH. Aferim momciluko. :cool: :salut:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 apr 2014, 00:13

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:@Calcio

Nije kriticno jer imamo dvojicu. :)
Da imamo sam jednog bilo bi kriticno, ovako je polukriticno.
Svakako da bi nas znatno oslabila pov*eda bilo kog kljucnog igraca ali zasto o tome razmisljati, nadajmo se da nece tako biti.
Zavisi kako gledas. Ja zamisljam tako, posto cemo ionako igrat 4-5-1, Dzeko igra, Vedad klupa. Ukoliko se ne daj boze jedan od njih povrijedi, nemas alternativu sa klupe, ukoliko budes gubio protiv Irana ili Nigerije, pa trebas svjezine u igri. Jedan Visca nije poluspic ili napadac, i nikad to nece biti, kao ni sto Pape pokusava krpiti to sa Ibrom. Stoga bi dobro dosao jedan Zeko, koji koliko toliko, bolje se snalazi tu.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2014, 00:18

Cartman je napisao/la:
Mislim da nije do kapitena, nego Davis Cup reprezentacije, koja je po svemu sudeci izborila 1. skupinu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2014, 00:28

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mislim da nije do kapitena, nego Davis Cup reprezentacije, koja je po svemu sudeci izborila 1. skupinu
You don't say. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, Google [Bot] i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []