NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Haha cuj ovo oni imaju kvalitetnije igrace od nas (Jaranovic- najbolji igrac 1 FBiH, Malbasic- najbolji igrac RS...), a vi ste doveli padavičare koji su bili smece u Sarajevu, Zelji, Olimpiku... 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la:Haha cuj ovo oni imaju kvalitetnije igrace od nas (Jaranovic- najbolji igrac 1 FBiH, Malbasic- najbolji igrac RS...), a vi ste doveli padavičare koji su bili smece u Sarajevu, Zelji, Olimpiku...
i padavicari ti ga metnuse dva puta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la: i padavicari ti ga metnuse dva puta
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- sigurnoable
- Kontakt:
Tebi ako je on dobra igra bila Slobode onda vjeruj mi druze bolje da i ne ulazite u Premier Ligu. Ja sam siguran a i tacno je da ono Jedinstvo u Tuzli nije bilo pravo Jedinstvo i nije bas realno kritikovati Jedinstvo nakon jedne lose odigrane utakmice. Vasa ekipa Slobode jeste jedna od boljih u Prvoj Ligi ali sigurno nije kvalitetnija od Jedinstva. Problem je samo sto je vas pukla euforija zbog dolaska takozvanog "trenera svih trenera" mda mi je smijesno ovo trener svih trenera.harry_90 je napisao/la:Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat
Jablanica je uz Jedinstvo....Samo naprijed abd Premier LigaLloriS je napisao/la:Kova je veliki borac i igrac a isto tako veoma dobar covjek, vole ga navijaci punoadnan6595 je napisao/la:jedinstvo ima dosta navijaca u jablanici zbog njihovog igraca Kovacevica,koji je iz Jablanice.samo naprijed Jedinstvo
Ja makar idem na fakultet, a ti sjedi u kuci kako kava baba i heklajTzBulevar87 je napisao/la:Tačno se zna kad mali ode a kad se vrati iz škole
Iceplayer je napisao/la: Ja makar idem na fakultet, a ti sjedi u kuci kako kava baba i heklaj
Bez uvrede i ako je istina to što kažeš,zbog takvih kao ti država nam i propada
ti kao budući akademski građanin ne treba da se ponašaš/pričaš/tipkaš tako i fazonu je*em ti mater,oke,je*em i ja tebi
akBd i ove godine insAllah...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Hahaha ja se ne sjecam kad sam nekome opsovo mater, i ako jesam to je zato sto vi provocirate i vrijedate...Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Ja makar idem na fakultet, a ti sjedi u kuci kako kava baba i heklaj
Bez uvrede i ako je istina to što kažeš,zbog takvih kao ti država nam i propada![]()
![]()
ti kao budući akademski građanin ne treba da se ponašaš/pričaš/tipkaš tako i fazonu je*em ti mater,oke,je*em i ja tebi
uhhh...ovo vam necu zaboraviti nikadMirzoni89 je napisao/la:akBd i ove godine insAllah...
Ali onda je dosao djavo po svoje
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Iceplayer je napisao/la: Hahaha ja se ne sjecam kad sam nekome opsovo mater, i ako jesam to je zato sto vi provocirate i vrijedate...
damn
Na osnovu čega si zaključio da je bolje da i ne ulazimo u PL, ne pratiš PL ? Ako smo mi loši za PL, kakvi ste tek vi jbg, obzirom da ste rasuti na Tušnju. Vi izvlačite bod u zadnjoj minuti protiv novajlije Konjica i to kući. A spominješ nešto našu igru. Upravu si za to da nas je pukla euforija, i jest, ipak 5 uzastopnih pobjeda sa 14-0 gol razlikom sigurno opravdana euforija, a vi ste mi bili euforični jesenas, jesenji prvak, pa ste se nešto utihnuli ?sigurnoable je napisao/la:Tebi ako je on dobra igra bila Slobode onda vjeruj mi druze bolje da i ne ulazite u Premier Ligu. Ja sam siguran a i tacno je da ono Jedinstvo u Tuzli nije bilo pravo Jedinstvo i nije bas realno kritikovati Jedinstvo nakon jedne lose odigrane utakmice. Vasa ekipa Slobode jeste jedna od boljih u Prvoj Ligi ali sigurno nije kvalitetnija od Jedinstva. Problem je samo sto je vas pukla euforija zbog dolaska takozvanog "trenera svih trenera" mda mi je smijesno ovo trener svih trenera.harry_90 je napisao/la:Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat
Trener svih trenera nije bez razloga, koji to trener sa ovih prostora ima bolje rezultate od Ćire ? I ako ima neko, Ćiro je sigurno u top 3.
Mirzoni kako si mlad na ovoj slici kraj ovog cupe desnoMirzoni89 je napisao/la:akBd i ove godine insAllah...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
E moji Tuzlaci preostalo vam je samo da se tjesite...Coraco je napisao/la:Na osnovu čega si zaključio da je bolje da i ne ulazimo u PL, ne pratiš PL ? Ako smo mi loši za PL, kakvi ste tek vi jbg, obzirom da ste rasuti na Tušnju. Vi izvlačite bod u zadnjoj minuti protiv novajlije Konjica i to kući. A spominješ nešto našu igru. Upravu si za to da nas je pukla euforija, i jest, ipak 5 uzastopnih pobjeda sa 14-0 gol razlikom sigurno opravdana euforija, a vi ste mi bili euforični jesenas, jesenji prvak, pa ste se nešto utihnuli ?sigurnoable je napisao/la:Tebi ako je on dobra igra bila Slobode onda vjeruj mi druze bolje da i ne ulazite u Premier Ligu. Ja sam siguran a i tacno je da ono Jedinstvo u Tuzli nije bilo pravo Jedinstvo i nije bas realno kritikovati Jedinstvo nakon jedne lose odigrane utakmice. Vasa ekipa Slobode jeste jedna od boljih u Prvoj Ligi ali sigurno nije kvalitetnija od Jedinstva. Problem je samo sto je vas pukla euforija zbog dolaska takozvanog "trenera svih trenera" mda mi je smijesno ovo trener svih trenera.harry_90 je napisao/la:Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat
Trener svih trenera nije bez razloga, koji to trener sa ovih prostora ima bolje rezultate od Ćire ? I ako ima neko, Ćiro je sigurno u top 3.
- Goalgetter
- Kontakt:
1:0 za Jedinstvo. Strijelac u 5' minuti Stojanov.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu! 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Goalgetter
- Kontakt:
KRAJ: NK Jedinstvo - FK Radnicki 1:0 [5' Stojanov]
Bravo momci. Vazna pobjeda.
Bravo momci. Vazna pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.