Hvalaxinxee je napisao/la:Ne ulazi u rank,ovo je čisto igra za državu...FaraonTM je napisao/la:Svaka čast!
Pošto nisam skroz siguran, da li ove pobjede u Davis Cupu ulaze u ATP rank, mislim hoće li Mirza dobiti šta bodova zato što je dobio Nieminena?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Po meni Mirza sutra nebi trebao igrat dubl jer ovdje je daleko od gotovog,a Mirza nam treba za nedjelju,nakon ovakvog meca neznam kolik bi sutra mogao izdrzatt a pogotovo u nedjelju
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- legenda reala
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:danas naš tenis piše historiju, 2:0 vodimo nakon prvog dana
nije da nisam rekao, aaaaa Virtu4l
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I sta ako pobijedimo koliko jos kola treba proci da bi se prešlo u onu bolju grupu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Još jedno kolo, protivnik je pobjednik meča Litvanija - Južna Afrika, trenutno je 1:1.xxh2o je napisao/la:I sta ako pobijedimo koliko jos kola treba proci da bi se prešlo u onu bolju grupu
Re: Odg: BiH Tenis
Vide se pravi navijači legendo hahahhalegenda reala je napisao/la:legenda reala je napisao/la:danas naš tenis piše historiju, 2:0 vodimo nakon prvog dana
nije da nisam rekao, aaaaa Virtu4l![]()
![]()
Fali Aldin ovdje da odmori Mirzu sutra sa Tomom i da Fincima napravi probleme.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vidi ove dvojice starih perverznjaka što likuju, budite dobri pa mi recite šta će biti sutra u dublu, da uzmemo kintu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze li mi neko napisati igrace i ranking litvanije i j.Afrike ? i po vasem misljenju koga bi ste vi htjeli,ja iskreno litvaniiju. 
FK Sarajevo !
Imaš ovdje:badel62 je napisao/la:Moze li mi neko napisati igrace i ranking litvanije i j.Afrike ? i po vasem misljenju koga bi ste vi htjeli,ja iskreno litvaniiju.
http://www.daviscup.com/en/draws-result ... =100021347" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali uzmi u obzir da za JAR ne igra Kevin Anderson, trenutno 18. igrač svijeta, zato mislim da ih Litvanija može dobiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
lucif3R666
- Kontakt:
ko ce biti slijedecu domacin ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Mi, tamo nekad u septembru.lucif3R666 je napisao/la:ko ce biti slijedecu domacin ??
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaš ovdje:Virtu4l je napisao/la:badel62 je napisao/la:Moze li mi neko napisati igrace i ranking litvanije i j.Afrike ? i po vasem misljenju koga bi ste vi htjeli,ja iskreno litvaniiju.
http://www.daviscup.com/en/draws-result ... =100021347" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali uzmi u obzir da za JAR ne igra Kevin Anderson, trenutno 18. igrač svijeta, zato mislim da ih Litvanija može dobiti.[/quo
Ako ne bude igrao andersen (kad bi znao da ne igra protiv nas ) vise bi htio juznu afriku,jer berankis i grigelis su izuzetno dobri igracii,i vodili bi ravnopravnu borbu s njima ,i u dublu i u singlu al JA bez andersona je za nas idealna,moje misljenje naravno
FK Sarajevo !
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 04 apr 2014, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- legenda reala
- Kontakt:
šta hoćeš konačan rezultat ili rezultat po setovimaVirtu4l je napisao/la:Vidi ove dvojice starih perverznjaka što likuju, budite dobri pa mi recite šta će biti sutra u dublu, da uzmemo kintu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Konačan rezultat. Nemam specijalna klađenja kada su dublovi u pitanju. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bit ce teško, Mirza je umoran i ne očekujem da sutra riješimo ovo. U nedjelju je u petom meču odluka. Mirza dobija i to je to. Sta kažeš ti legendo?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sutra naša pobjeda 3:1, Finci su u nokdaunu treba ih sutra dotući

Ulazilo bi u rank, ali samo ako je Svjetska dizivija (1 pobjeda = 40 - 75 ATP poena, ovisno u kojem je kolu). Za nize divizije nema ATP bodova.xinxee je napisao/la:Ne ulazi u rank,ovo je čisto igra za državu...FaraonTM je napisao/la:Svaka čast!
Pošto nisam skroz siguran, da li ove pobjede u Davis Cupu ulaze u ATP rank, mislim hoće li Mirza dobiti šta bodova zato što je dobio Nieminena?
http://www.daviscup.com/en/rankings/atp ... oints.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno, postoji i ranking reprezancija, to je neovisno o igracima i boduje se samo reprezentacija,
a tu se boduju i nize divizije tako da ce ova pobjeda znaciti jos bodova:
http://www.daviscup.com/en/rankings/cur ... kings.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH je trenutno 52. repreztentacija svijeta
Uletiše na teren haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.