Da budem iskrena moj navijački interes je ograničen samo na dešavanja na terenu- taktiku i postavku tima, učinak pojedinih igrača, karakteristike igre i to je jedino za što se osjećam kompetentnom komentarisati na osnovu višegodišnjeg iskustva (naravno iz ugla navijača- ne bih željela ni da se miješam trenerima u posaoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta djavolica vidi iz zenske perspektive
Rasprava koju vodite je jako zanimljiva, ali će kao i obično završiti bez pobjednika i konačnog mišljenja. Po meni ste svi dijelom u pravu, dijelom niste, vodi vas razum i logika, malo više emocije... Šta da kažem, raspravljajte, ali se nemojte svadjati i zakuhavati jer je ovo vrlo transparentan forum
Reći ću vam jednu stvar- Velež je stanje srca, a ne razuma. Da se kao navijač vodim razumom, navijala bih za klub koji je svake godine u evropskom i svjetskom vrhu i ne bi me bilo briga za neku 100. ligu na svijetu i jedan klub u toj ligi koji 20 godina ispravlja krive Drine, bori se sa svim i svačim, frustrira svoje navijače, balansira između očaja i prosječnosti... Ja sam spremna ići na utakmice i 2020 god. čak i kad bih sad znala da nas čeka još 6 sezona u rasponu 5.-14. mjesta bez izlaska u Evropu. Jednostavno, to je dio genetskog koda, duboko ukorijenjena ljubav i navika...