New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Kako loše. Opet smo izgubili jedan razlike protiv Wizardsa i opet je Beal pogodio zadnji šut. Mnogo turnovera, ali šta je, tu je. Must-win protiv Miamija u nedjelju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Neka utakmica bude zanimljiva...Carlo je napisao/la:Must-win.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nadam se da Phil gleda ovu utakmicu i da vidi Chandlera koji ne igra odbranu. Cijelu sezonu je u vecini slucajeva tako bilo. Neka njega negdje u 76ersima ili Bucksima, svakako je expiring u 2015.
Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.
Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Knicksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.
Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Knicksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 06 apr 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.
Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Kniksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.
Mozda je rekord ali je SRAMOTA opucati 22 trice. Pa to je strasno!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sramota? Ne znam zašto. Pogotovo ako pogodiš 10 od tih 22.BernardBarnjak je napisao/la:Carlo je napisao/la:Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.
Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Kniksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zato sto nije normalo opucati 22 trice na jednoj zvanicnoj utakmic! Ne igras sam jarane igra tim. Evo molim te carlo da ne bude da pricam suplju.Carlo je napisao/la:Sramota? Ne znam zašto. Pogotovo ako pogodiš 10 od tih 22.BernardBarnjak je napisao/la:Carlo je napisao/la:Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.
Pogledaj izvjesta sa utamice protiv WW, koju su, naravno Knicksi izgubili zbog debila JR-a!
Pritisni pause na 02:27, do kraja utakmice je nesto vise od 2 sekunde a Knicksi imaju -1. Debil, umjesto da doda, Stoudamireu koji je SAM kao duh i da zakuca za pobjedu, dize se i puca nerezonsku tricu! Naravno gube Knicksi!
Debil samo 2 dana poslije opuca 22 trojke. Po meni je to nebuloza i mislim da kod imalo ozbiljnijeg trenera JR ne bi vise bio na parketu kada se utakmica odlucje u zadnjim sekundama...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 06 apr 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
da su Knicksi normalna franšiza 22 pokusaja za 3-icu bi bilo sramotno, ovako to je "just another day in the office" za JR-a 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Taj sut na 2:27 je opravdavajuci, jer je veoma malo vremena, tacnije 2 sekunde ostalo do isteka napada/utakmice.
22 suta u igri je malo pretjerano. 22 suta za 3 poena je izivljavanje. Bez obzira sto je 10 pogodio.
22 suta u igri je malo pretjerano. 22 suta za 3 poena je izivljavanje. Bez obzira sto je 10 pogodio.
Postovanje treba zaraditi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Taj sut na 2:27 je opravdavajuci, jer je veoma malo vremena, tacnije 2 sekunde ostalo do isteka napada/utakmice.
Nemoj zezati! Stoudamire je bio sam pod kosem. Pa vise je izgubio vremena u samom namjestanju i izbacaju nego da je imao PRAVOVREMENI PASS!
Po meni je MORAO dodati slobonom igracu a nikako se dizati i sutirati preko odbrane. Osnova kosarke, mislim da ne trebam dalje objasnjavati! Dakle, JR nije bio sam na sutu vec je sutirao na postavljenu odbranu...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Po meni, to je opravdan sut. Malo vremena da se o takvim stvarima oducuje u toku igre. Naravno da bi iolae bolji play to lako asistirao, ali nemaju svi taj osjecaj. Amare jeste bio otvoren, ali Smith, je ispred sebe imao 3-icu igraca koji su isli na loptu. Nisam gledao utakmicu, pa pitanje za one koji jesu: da li je Woodson-u bilo preostalo time out-a?BernardBarnjak je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Taj sut na 2:27 je opravdavajuci, jer je veoma malo vremena, tacnije 2 sekunde ostalo do isteka napada/utakmice.
Nemoj zezati! Stoudamire je bio sam pod kosem. Pa vise je izgubio vremena u samom namjestanju i izbacaju nego da je imao PRAVOVREMENI PASS!
Po meni je MORAO dodati slobonom igracu a nikako se dizati i sutirati preko odbrane. Osnova kosarke, mislim da ne trebam dalje objasnjavati! Dakle, JR nije bio sam na sutu vec je sutirao na postavljenu odbranu...
Postovanje treba zaraditi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@kad_kako
Lopta koja se dodaje je brza od lopte koja se sutira!
Zavrsio sam sa ovom raspravom. Ne mogu da vjerujem da moram i ovo objasnjavati
Lopta koja se dodaje je brza od lopte koja se sutira!
Zavrsio sam sa ovom raspravom. Ne mogu da vjerujem da moram i ovo objasnjavati
Ima li ista od naseg PO-a ove sezone? 
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Ostale su još po četri utakmice do kraja sezone,da bi Knicksi otišli u PO moraju dobiti sve utakmice (dvije u gostima Raptorsi i Netsi i dvije kući Raptorsi i Bullsi) a da Atlanta izgubi barem dvije (Netsi i Bucksi kući a Heat i Bobcatsi u gostima).
Teško da Knicksi mogu do PO ove godine ali ostaje još malo da vidimo
Teško da Knicksi mogu do PO ove godine ali ostaje još malo da vidimo
- invincible1921
- Kontakt:
ako veceras ovo zavrsimo sa pobjedom vrlo lako bi mogli 4/4 do kraja, al nadati se da altanta vecetas izgubi kao i od heta.
=\_1921_/=
Mislim da je PO za ekipu Knicksa večeras 95% završen, naravno u negativnom smislu. Hawksi vode 11 protiv Heata na 2 i pol minute do kraja.
Nista od naseg PO.
Kako smo startali na pocetku sezone nismo ni zasluzili. Jedina dva igraca koja su zasluzila PO su Anthony i THJ. A nekako sam ocekivao da ce Atlanta pobijediti, jer je Miamiu lakse igrati protiv Atlante u PO-u nego protiv nas.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.