New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 05 apr 2014, 04:05

Kako loše. Opet smo izgubili jedan razlike protiv Wizardsa i opet je Beal pogodio zadnji šut. Mnogo turnovera, ali šta je, tu je. Must-win protiv Miamija u nedjelju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2014, 19:00

Must-win.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 19:21

Carlo je napisao/la:Must-win.
Neka utakmica bude zanimljiva... :clap:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2014, 21:15

Nadam se da Phil gleda ovu utakmicu i da vidi Chandlera koji ne igra odbranu. Cijelu sezonu je u vecini slucajeva tako bilo. Neka njega negdje u 76ersima ili Bucksima, svakako je expiring u 2015.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2014, 21:52

Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.

Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Knicksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 06 apr 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 21:53

Carlo je napisao/la:Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.

Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Kniksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.

Mozda je rekord ali je SRAMOTA opucati 22 trice. Pa to je strasno!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 apr 2014, 21:54

bruka i sramota
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2014, 21:55

BernardBarnjak je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Na kraju poraz. Zadnja šansa je da pobjedimo sve četiri preostale utakmice.

Svaka čast JRu na oborenih par rekorda. Deset pogođenih trica, novi rekord Kniksa i 22 pokušaja, NBA rekord. Naš najbolji igrač u zadnje dvije sedmice.

Sramota? Ne znam zašto. Pogotovo ako pogodiš 10 od tih 22.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 22:06

Carlo je napisao/la:

Sramota? Ne znam zašto. Pogotovo ako pogodiš 10 od tih 22.
Zato sto nije normalo opucati 22 trice na jednoj zvanicnoj utakmic! Ne igras sam jarane igra tim. Evo molim te carlo da ne bude da pricam suplju.
Pogledaj izvjesta sa utamice protiv WW, koju su, naravno Knicksi izgubili zbog debila JR-a!
Pritisni pause na 02:27, do kraja utakmice je nesto vise od 2 sekunde a Knicksi imaju -1. Debil, umjesto da doda, Stoudamireu koji je SAM kao duh i da zakuca za pobjedu, dize se i puca nerezonsku tricu! Naravno gube Knicksi!
Debil samo 2 dana poslije opuca 22 trojke. Po meni je to nebuloza i mislim da kod imalo ozbiljnijeg trenera JR ne bi vise bio na parketu kada se utakmica odlucje u zadnjim sekundama...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 06 apr 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 apr 2014, 22:09

da su Knicksi normalna franšiza 22 pokusaja za 3-icu bi bilo sramotno, ovako to je "just another day in the office" za JR-a :zviz:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 apr 2014, 22:17

Taj sut na 2:27 je opravdavajuci, jer je veoma malo vremena, tacnije 2 sekunde ostalo do isteka napada/utakmice.

22 suta u igri je malo pretjerano. 22 suta za 3 poena je izivljavanje. Bez obzira sto je 10 pogodio.
Postovanje treba zaraditi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 22:20

kad_kako je napisao/la:Taj sut na 2:27 je opravdavajuci, jer je veoma malo vremena, tacnije 2 sekunde ostalo do isteka napada/utakmice.

22 suta u igri je malo pretjerano. 22 suta za 3 poena je izivljavanje. Bez obzira sto je 10 pogodio.

Nemoj zezati! Stoudamire je bio sam pod kosem. Pa vise je izgubio vremena u samom namjestanju i izbacaju nego da je imao PRAVOVREMENI PASS!
Po meni je MORAO dodati slobonom igracu a nikako se dizati i sutirati preko odbrane. Osnova kosarke, mislim da ne trebam dalje objasnjavati! Dakle, JR nije bio sam na sutu vec je sutirao na postavljenu odbranu...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 apr 2014, 23:16

kad_kako je napisao/la:Taj sut na 2:27 je opravdavajuci, jer je veoma malo vremena, tacnije 2 sekunde ostalo do isteka napada/utakmice.

Nemoj zezati! Stoudamire je bio sam pod kosem. Pa vise je izgubio vremena u samom namjestanju i izbacaju nego da je imao PRAVOVREMENI PASS!
Po meni je MORAO dodati slobonom igracu a nikako se dizati i sutirati preko odbrane. Osnova kosarke, mislim da ne trebam dalje objasnjavati! Dakle, JR nije bio sam na sutu vec je sutirao na postavljenu odbranu...
Po meni, to je opravdan sut. Malo vremena da se o takvim stvarima oducuje u toku igre. Naravno da bi iolae bolji play to lako asistirao, ali nemaju svi taj osjecaj. Amare jeste bio otvoren, ali Smith, je ispred sebe imao 3-icu igraca koji su isli na loptu. Nisam gledao utakmicu, pa pitanje za one koji jesu: da li je Woodson-u bilo preostalo time out-a?
Postovanje treba zaraditi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 apr 2014, 07:53

@kad_kako

Lopta koja se dodaje je brza od lopte koja se sutira!
Zavrsio sam sa ovom raspravom. Ne mogu da vjerujem da moram i ovo objasnjavati

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 11 apr 2014, 19:55

Ima li ista od naseg PO-a ove sezone? :crazy:
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 12 apr 2014, 01:29

Ostale su još po četri utakmice do kraja sezone,da bi Knicksi otišli u PO moraju dobiti sve utakmice (dvije u gostima Raptorsi i Netsi i dvije kući Raptorsi i Bullsi) a da Atlanta izgubi barem dvije (Netsi i Bucksi kući a Heat i Bobcatsi u gostima).
Teško da Knicksi mogu do PO ove godine ali ostaje još malo da vidimo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 apr 2014, 03:17

ako veceras ovo zavrsimo sa pobjedom vrlo lako bi mogli 4/4 do kraja, al nadati se da altanta vecetas izgubi kao i od heta.
=\_1921_/=

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 13 apr 2014, 03:42

Mislim da je PO za ekipu Knicksa večeras 95% završen, naravno u negativnom smislu. Hawksi vode 11 protiv Heata na 2 i pol minute do kraja.

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 13 apr 2014, 13:10

Nista od naseg PO. :( :( Kako smo startali na pocetku sezone nismo ni zasluzili. Jedina dva igraca koja su zasluzila PO su Anthony i THJ. A nekako sam ocekivao da ce Atlanta pobijediti, jer je Miamiu lakse igrati protiv Atlante u PO-u nego protiv nas. :oops: :oops:
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2014, 18:33

Nova sezona, nova nafaka :)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.