Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Psg-lorient 1harry_90 je napisao/la:Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su
svaka pomoc je dobro dosla
Ok hvala,ev odigro sam Lille X/2,odigrao poljsku kosarku Kotwice na 5 km i ova tvoja dva parademir44 je napisao/la:Psg-lorient 1harry_90 je napisao/la:Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su
Livorno-Juve 2
Real 1 hendikepharry_90 je napisao/la:Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su
Et častis ako dobijesharry_90 je napisao/la:Ok hvala,ev odigro sam Lille X/2,odigrao poljsku kosarku Kotwice na 5 km i ova tvoja dva parademir44 je napisao/la:Psg-lorient 1harry_90 je napisao/la:Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su
Livorno-Juve 2
 Odo i ja na popravni,skide me Bayer
  Odo i ja na popravni,skide me Bayer
Džeko: Volio bih Francuze dočekati na Koševu
Imamo grupu u kojoj može biti mnogo iznenađenja i tu vidim svoju šansu - kaže naš najbolji reprezentativac
Autor: A. S. (Avaz sport)
10.02.2010. 00:30
Džeko: Portugal trebamo zaboraviti
Foto: Arhiv
Edin Džeko u ponedjeljak, kada smo razgovarali nakon treninga Volfsburga, nije bio dobrog raspoloženja.
Naš najbolji napadač razočaran je slabim igrama „vukova“, koji su u ovoj sezoni imali svoj najlošiji start šampiona u historiji Bundes lige.
Izlaz iz krize
- Više nikoga ne možemo pobijediti. Idem na trening teškom mukom, srce mi se cijepa zbog loših nastupa i što je najgore ne vidim izlaz iz krize. Trudim se, zaista dajem sve od sebe, ali kako ćeš nekoga pobijediti kada primimo gol u drugoj minuti susreta. I protiv manjih ekipa se teže vratiti, a da ne govorim protiv Bajerna kaže Džeko.
Depresivno stanje u svlačionici Volfsburga donekle je u nedjelju popravilo žrijebanje grupa za Euro.
Džeko je, kao i selektor Sušić, priželjkivao da izbjegnemo Španiju i Portugal i želja mu se ostvarila.
- Na kraju je ispalo i dobro. Imamo grupu u kojoj može biti mnogo iznenađenja i tu vidim svoju šansu. U prošlim kvalifikacijama od slabih imali smo samo Estoniju i Armeniju. Nadao sam se sada i grupi sa šest selekcija i to smo dobili. Sve je otvoreno - priča Džeko.
On smatra da će mnogo toga zavisiti od starta kvalifikacija. U posljednjim u Mursiji protiv Španije upisali smo poraz (0:1). Sada bi volio da borbu za prva dva mjesta otvorimo na domaćem terenu.
- Priželjkujem Francuze na Koševu. Nakon Mundijala u JAR-u sigurno će biti uspavani i to bismo mogli iskoristiti na našem terenu. Važno je da dobro startamo, jer bi nam to donijelo dodatno samopouzdanje - kaže Džeko.
Nezgodni Bjelorusi
Francuze vidi kao prve favorite u grupi. Kada smo govorili o preostalim rivalima u grupi, više je govorio o Bjelorusiji i Albaniji, nego o Rumuniji.
- Bjelorusija zna biti jako nezgodan rival. Imaju tim koji je u usponu, možda i najvećem uz nas od svih reprezentacija u grupi. Albanija nije atraktivna, ali su opasni na svom terenu. Zatvore se i vrebaju iz kontre. Rumuni su razočaranje posljednjih kvalifikacija. Potresa ih kriza, ali će sigurno u ovim kvalifikacijama tražiti šansu za Euro. Nadam se da je pored nas neće dočekati - kazao je Džeko.

Pa tako ti je svugdje. Svi relevantni mediji u svijetu prenose kojekakva nagađanja i špekulacije. Štoviše, ovakvi naslovi i tekstovi im daju na čitanosti. Meni je, iskreno, dosadilo čitati bilo što vezano za Džeku i njegov transfer. Neka ide gdje ga sudbina odnese (ako Bog da Milan).AYAN je napisao/la:Pa hoće li se ikad prestat sa ovim naslovima, dzeku hoće ova, džeku hoće onaj..?
Što je dosta ,dosta je svakim doanom sve više i više gluposti čitam o njemu ..gringo2 je napisao/la:Majkemi me vise stid citat ovaj KURVALUK sto rade novinari sa njegovim imenom...

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.