FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 05 apr 2014, 12:12

NKJ je napisao/la:Pa logično da bi savez vas, da hoce nas, misliš da bi ovoliko godina bili ovdje?
Zato ja **** i osima, i begica, i usanovica, ma sve te i koji su bili i koji će biti, jer uvijek **** do ****.
Al meni nikako nece biti jasno zasto vi uvijek cekate nekog poput Veleza i Slobode da bi se plasirali u PL jel to neki dodatni motiv ili nesto drugo ja ne znam, znaci vi ako sad udjete u PL a mi ostanemo zadrzat cete se barem jednu ili dvije sezone i onda cete ispasti i opet cete cekati 6 godina da neko ispadne od velikih klubova pa da se borite za PL, al kako god nek nam je sa srecom. :thumbup:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 apr 2014, 12:24

Tuzlaci nadam se danas lijepo vremenu , dobroj tekmi i jednoj lijepoj atmosferi... Nadam se da cete iz Gracanice otici sa lijepim dojmovima ali bez bodova , pozdrav :wave:
www.nkbratstvogracanica.com

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 apr 2014, 12:26

Omerbavarac je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Sve ostale utakmice ce se dosad kupovati i nase i vase, puno je para ulozeno da se nastavi posteno
I prethodne utakmice su kupljenje, Sloboda je to odradila na majstorski nacin. Cak smo i Jedinstvo kupili. :roll:
gracanicu, banovice i srebrenik jeste 100%

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 05 apr 2014, 12:37

fukara87 je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Ovdje ce svega biti do kraja. vi danas dobijete li bratstvo, mi cemo kupiti bodove, vi ako izgubite, onda bratstvo ima neke sanse, onda cemo najvjerovatnije i mi gubiti, sve ostale utakmice ce se dosad kupovati i nase i vase, puno je para ulozeno da se nastavi posteno
Tako je, a neko ce ostati kratkih rukava na kraju i djepova da se razumijemo, ja se ne sikiram za nas jer cemo opet imati vise navijaca od vas i naravno para a vi ako ste naumili da trosite bogami mogli bi vi fasovat onda pravo pa da se ne vratite ni sledece sezone, moras isto tako da razumijes da je Sloboda vece ime od Jedinstva i da bi vise Savez volio Slobodu da se vrati nego li Jedinstvo koje jedva sabere 3000 gledalaca na tribini a da ne govorim za Silu Nebesku i ako imate respect od mene.
Znas ti onu poslovicu ko visoko leti nisko pada. Sta ste se vazdigli toliko i potcjenjivacki kazes jedva se sabere 3000 ljudi. Pa u prvom dijelu sezonu nas je bilo 3000 na svakoj utakmici a vas 500 i sad jednom napune 8000 protiv nas i odmah potcjenjivanja. Mi sa ponosom kazemo da Jedinstvo u prosjeku prati 3000 ljudi , to je posjeta koju mnoge premijerligaske ekipe nemaju i nama kazes skupi se jedva 3000. Pa fuj

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 apr 2014, 13:04

fukara87 je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Pa logično da bi savez vas, da hoce nas, misliš da bi ovoliko godina bili ovdje?
Zato ja **** i osima, i begica, i usanovica, ma sve te i koji su bili i koji će biti, jer uvijek **** do ****.
Al meni nikako nece biti jasno zasto vi uvijek cekate nekog poput Veleza i Slobode da bi se plasirali u PL jel to neki dodatni motiv ili nesto drugo ja ne znam, znaci vi ako sad udjete u PL a mi ostanemo zadrzat cete se barem jednu ili dvije sezone i onda cete ispasti i opet cete cekati 6 godina da neko ispadne od velikih klubova pa da se borite za PL, al kako god nek nam je sa srecom. :thumbup:
Halo djecace sta ti pricas, ti znas ko ce kad uci kad ce ispasti iz PL, mi nismo mogli biti konkurenti za PL proslih sezona jer nismo imali ljude u upravi sad se je potrefilo kad je Sloboda ovdje da su nam dosli pravi ljudi u upravu i sad zelimo u PL uci

PS: koliko je vas bilo prosle polusezone na tribinama, ne pricaj gluposti doveli ciru podigla se gledanost, pa i nas stadion bi bio pun sa takvim trenerom, zalosno je samo sto zaboravljas kakva je atmosfera vladala na tusnju u prvom dijelu sezone, pod boricima bilo 5 puta vise ljudi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 apr 2014, 13:05

Gledajuci po igri koju sam vidio na Tusnju, realno i objektivno, Sloboda vise zasluzuje, pa Jedinstvo nije oplucalo prema golu, a rezultat realan je trebao biti 3:0. Zao mi je da Jedinstvo ispasta, drag mi je klub, a i navijaci, al Boze moj... :roll: Nadajmo se da ce Olimpik il Borac, pa cak i Zeljo ispastat zbog dugova, pa da udju i Sloboda i Jedinstvo :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 05 apr 2014, 13:21

Sretno našoj Slobodi danas, očekujem 3 boda :D
Forza Milan!

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 05 apr 2014, 13:37

terabajt je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Sve ostale utakmice ce se dosad kupovati i nase i vase, puno je para ulozeno da se nastavi posteno
I prethodne utakmice su kupljenje, Sloboda je to odradila na majstorski nacin. Cak smo i Jedinstvo kupili. :roll:
gracanicu, banovice i srebrenik jeste 100%
Srebrenik nema potrebe da se kupuje jer je odron mrtvi

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 14:04

sad sam napisao na našoj temi, znači velika, dugačka, ogromna - kako god hoćete kolona automobila prolazi pored moje kuće, puna auta sve po 4-5 osoba, sviraju, mašu, galame, zastave, šalovi - Tuzla dolazi u Gračanicu ali u velikom stilu

bujrum
Undici stelle - ACM 1899

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 05 apr 2014, 14:18

Čitava bosanskohercegovačka javnost je vidjela putem tv ekrana da je Sloboda bolja od Jedinstva.I trener bišćana Smailagić je to rekao javno nakon utakmice.Prema tome,ne znam zašto pojedini navijači Jedinstva gaje iluzije da lošija ekipa može ući u viši rang :crazy:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 14:25

Realist je napisao/la:Čitava bosanskohercegovačka javnost je vidjela putem tv ekrana da je Sloboda bolja od Jedinstva.I trener bišćana Smailagić je to rekao javno nakon utakmice.Prema tome,ne znam zašto pojedini navijači Jedinstva gaje iluzije da lošija ekipa može ući u viši rang :crazy:
Zato sto nam i dalje gledate u ledja :opaopa:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2014, 14:50

haman je danas moj red da apdejtujem ovdje :(

bice gusto, bice je.eno :D ..sto se tice nastavka sezone velika prednost Jedinstva je sto svima ide nakon nas, pa ako mi pobjedimo i izbacimo nekog iz trke oni ce kupit, jer realno ona ekipa od subote koga moze posteno dobiti- slabo koga...

imao sam do neki dan jako veliko misljenje o njima iako su nas vec jednom izradili za proslu sezonu, al sta ces kontas idu ljudi u PL jbg ne bi bili prvi da izrade i opet nisam mijenjao misljenje...medjutim u danima prije derbija kao i u ovoj sedmici poslije su uradili toliko primitivnih stvari i pokazali pravo lice da jednostavno covjek nema drugog izbora nego da promijeni misljenje sto su vjerujem i oni primjetili...jednostavno u i oko kluba se radi o skupini toliko poganih ljudi pa cak i kriminalaca koji nece prezati ni od cega da ostvare svoj cilj..sreca pa smo i mi relativno na vrijeme skontali o kome se radi i o kakvim primitivcima..u stanju su sve osim nekome iskreno pruziti ruku i cestitati da je bio bolji i za takvu pogan jednostavno nema postovanja ..a svi znaju odlicno kako sam uvijek pisao pohvalno i o ekipi i o organizaciji i sve, ali jednostavno preko nekih stvari i izjava neko ne moze preci..znaju odlicno ko je upucen o cem se radi ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 05 apr 2014, 15:10

Bišćani javno kreću u kupovinu svih utakmica do kraja.No,i to im neće pomoći jer koliko god da oni ponude Rudaru,Bratstvu i Branitelju da im prodaju mi ćemo više ponuditi protivnicima da ih pobijede :lol:

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 05 apr 2014, 15:11

U Koliko je utakmica ?
FK Sarajevo !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 apr 2014, 15:14

@ultrasstyle_tz, 100 % tacno, zato ih je Janjos i napustio. Jednostavno ljudi koje vode Jedinstvo nisu dorasli situaciji.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 15:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:haman je danas moj red da apdejtujem ovdje :(

bice gusto, bice je.eno :D ..sto se tice nastavka sezone velika prednost Jedinstva je sto svima ide nakon nas, pa ako mi pobjedimo i izbacimo nekog iz trke oni ce kupit, jer realno ona ekipa od subote koga moze posteno dobiti- slabo koga...

imao sam do neki dan jako veliko misljenje o njima iako su nas vec jednom izradili za proslu sezonu, al sta ces kontas idu ljudi u PL jbg ne bi bili prvi da izrade i opet nisam mijenjao misljenje...medjutim u danima prije derbija kao i u ovoj sedmici poslije su uradili toliko primitivnih stvari i pokazali pravo lice da jednostavno covjek nema drugog izbora nego da promijeni misljenje sto su vjerujem i oni primjetili...jednostavno u i oko kluba se radi o skupini toliko poganih ljudi pa cak i kriminalaca koji nece prezati ni od cega da ostvare svoj cilj..sreca pa smo i mi relativno na vrijeme skontali o kome se radi i o kakvim primitivcima..u stanju su sve osim nekome iskreno pruziti ruku i cestitati da je bio bolji i za takvu pogan jednostavno nema postovanja ..a svi znaju odlicno kako sam uvijek pisao pohvalno i o ekipi i o organizaciji i sve, ali jednostavno preko nekih stvari i izjava neko ne moze preci..znaju odlicno ko je upucen o cem se radi ;)
Al samo neznam na osnovu cega vi zakljucujete da mi nemamo kvaliteta na jednoj utakmici,poslije koje je cak nekoliko forumasa reklo da su znali da ce te dobit kad su vidjeli nase igrace u kakvom su stanju izasli na teren,kad su pogledali pred kakvim ambijentom ce igrat,jer niko od nasih nije navikao igrat pred punim tribinama(ja mislim da je jedini Durakovic igrao takve utakmice ali nije dobio priliku),i zasto mislite da cemo mi kupovat.Samo jos da napomenem da je Sila Nebeska bila jos u prvoj polusezoni kod nase uprave i rekli su predsjedniku da ih ne zanima kupljena titula,ako bude mutnji radnji da oni nece pratit utakmice.Al mene sto najvise nervira je sto se sad svi prave posteni,a svi smo svjesni da u ovoj drzavi nema postenog.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 15:19

Skver je napisao/la:@ultrasstyle_tz, 100 % tacno, zato ih je Janjos i napustio. Jednostavno ljudi koje vode Jedinstvo nisu dorasli situaciji.
Nemoj pricati nesto sto neznas

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 apr 2014, 15:22

@Bihac96, zasto vas je Janjos napustio ?

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 apr 2014, 15:39

Bihac96 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:haman je danas moj red da apdejtujem ovdje :(

Al samo neznam na osnovu cega vi zakljucujete da mi nemamo kvaliteta na jednoj utakmici,poslije koje je cak nekoliko forumasa reklo da su znali da ce te dobit kad su vidjeli nase igrace u kakvom su stanju izasli na teren,kad su pogledali pred kakvim ambijentom ce igrat,jer niko od nasih nije navikao igrat pred punim tribinama(ja mislim da je jedini Durakovic igrao takve utakmice ali nije dobio priliku),i zasto mislite da cemo mi kupovat.Samo jos da napomenem da je Sila Nebeska bila jos u prvoj polusezoni kod nase uprave i rekli su predsjedniku da ih ne zanima kupljena titula,ako bude mutnji radnji da oni nece pratit utakmice.Al mene sto najvise nervira je sto se sad svi prave posteni,a svi smo svjesni da u ovoj drzavi nema postenog.
NIje to poslije samo jedne utakmice... Jeste protiv Mladosti kod kuce odigrali katastrofalno i sami ste pisali da sa tom igrom nemate sta traziti u tz. U Livnu citavih 45 min ste se patili niste mogli dati gol juniorima... Od Igmana ste izgubili bodove kod kuce, sto ce reci da pocetak drugog dijela vi nemate nikakvu igru i da vas nema nigdje

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 apr 2014, 15:43

Koliko vas je u Gracanici i jesu vas pustili na tribinu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.