Sad bar znamo kako će igrati kad u 29. kolu budu odlučivali ko će biti šampion.....Željo ili Širokisamoplaviii je napisao/la:Nista novo jer se dobro zna ko su najveci dusmani FK Zeljeznicar.DukeOfWellington je napisao/la:Dino Fening u elementuBaja_Zvjerka je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/pokrenu ... c-a/128390
Pa recite da nisu iskompleksirani...Bolesno... Prije bi poslali Sirokom nego Zelji... :zvijezde:
![]()
Neka se dino dobro n.....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- corleone87
- Kontakt:
Višća nastavlja tresti mreze za Istanbul. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
K'o prvo to je srpska Arena, a k'o drugo program im često nije u vinklu.worchester je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/channel
ovo je ono sto buni.............ne vjerujem da se ukljucuju u prenos
http://www.tvarenasport.com/vesti/17683 ... icar-celik
Dinooo feninžeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da mi ono od njega imamo 20 ili 25% od sljedeceg transfera? Igra za repku, mislim da se mozemo nadati i njegovoj prodaji uskoro... Ne znam samo do kada li ima ugovor u Istanbulu...corleone87 je napisao/la:Višća nastavlja tresti mreze za Istanbul.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imamo i od Sehica 20% pa ima li ista od toga? Ne mozemo ni glavnicu od njega da naplatimo kao da da je 18-ti vijek...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Transfer ide direktno preko Uefe i tu pare dobijas od onog koji placa igraca i dio para se automatski prebacuje na nas racun. Ovo je drugo, mi smo prodali Sehica a oni nas zaebali za pare... Doci ce i njihovih 5 do 12 i morace platiti preko milion KM, a ne raspadaju se, nego se bore za ulazak u 1. ligu Turske...Minhi je napisao/la:Imamo i od Sehica 20% pa ima li ista od toga? Ne mozemo ni glavnicu od njega da naplatimo kao da da je 18-ti vijek...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
E da hoce ovaj hercegovački derbi zavrsiti X bilo bi najbolje.A ako vec neko treba dobiti onda bih vise volio da Zrinjski dobije jer je lakse stici njihovu gol razliku nego od sirokog..Evo upravo Siroki povede.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nemamo ništa od njega.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da mi ono od njega imamo 20 ili 25% od sljedeceg transfera? Igra za repku, mislim da se mozemo nadati i njegovoj prodaji uskoro... Ne znam samo do kada li ima ugovor u Istanbulu...corleone87 je napisao/la:Višća nastavlja tresti mreze za Istanbul.
DRUG NEBI TI PUNCA
bas da napisem da od visce nema nista ...bagrcavi je napisao/la:Nemamo ništa od njega.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da mi ono od njega imamo 20 ili 25% od sljedeceg transfera? Igra za repku, mislim da se mozemo nadati i njegovoj prodaji uskoro... Ne znam samo do kada li ima ugovor u Istanbulu...corleone87 je napisao/la:Višća nastavlja tresti mreze za Istanbul.
Kad bi ga Zrinjo zabio do kraja.
.
.
gluposti, ovo su klubovi na koje su pozivi otišli. hladno ih mogu svi ****, a mogu i nacionalni savezi blokirati ovo. mislim da je novo prodavanje magle divova. dogovor sarajevo - budućnost je kao izetbegović - gligorov za spas jugoslavije. legitiman, al niko to ne jbe dok se bg i zg ne dogovoresamoplaviii je napisao/la:Nista novo jer se dobro zna ko su najveci dusmani FK Zeljeznicar.DukeOfWellington je napisao/la:Dino Fening u elementuBaja_Zvjerka je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/pokrenu ... c-a/128390
Pa recite da nisu iskompleksirani...Bolesno... Prije bi poslali Sirokom nego Zelji... :zvijezde:
![]()
Neka se dino dobro n.....
elem, mislio sam da ništa neće biti kao prije... očito da će i bayern biti izbačen u drugu ligu!!!
Augsburg 1 - 0 Bayern Munich
Re: Odg: FK Željezničar
ŠtetaAsharaK je napisao/la:Kad bi ga Zrinjo zabio do kraja.
.
Siroki sve koristi,znaju sta hoce,isto kao mi onu sezonu kad smo duplu uzeli..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Mi bi Sirokom bjezali 6 bodova da smo mi njih uzeli a ne oni nas. Znaci, titulu smo mozda izgubili u toj tekmi. Mozda je i nismo izgubili ali smo je i definitivno mogli dobiti tom pobjedom.
Da su babi mu.da bila bi deda.
Hajde Zrinjo zabij ga, još jedan 
To Stevo **** ti ljubim, samo da ostane ovako, boze mooooooooooooooooooolim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
e ovo je vec rezultat koji nam ide u korist...dobar Stevo 
Re: Odg: FK Željezničar
AsharaK je napisao/la:Hajde Zrinjo zabij ga, još jedan
Ehhehehehe