ako nebude niko od vas napisao izvjestaj eto ja cu vam napisati

sjećaš li se utakmice Zvijezda - Orašje?anel81m je napisao/la:@Redone
S obzirom na tvoje zavidno poznavanje fudbala mislio sam da ti otac nije imao sina pa tebe vodao na utakmice, u tom smisliu.A izgleda kod tebe nije bio taj slučaj, ti si rođena sa tim talentom.![]()
@astra1922
Vjerovatno dobivate danas, ako se sjećaš prija nekoliko sezona i rezultata 2:1 za vas, slična je situacija bila.
Neslažem se sa tim nimalo, ali tako stvari stoje u našem fudbalu nažalost i zato i jesmo tu, ispod 100tog mjesta.
Rezultat 2:1 ko da gledam.
Sjećam dobro, Zvijezda je odigrala pošteno, dobila Orašje i nije okaljala obraz, ništa više.zmaj348 je napisao/la:sjećaš li se utakmice Zvijezda - Orašje?anel81m je napisao/la:@Redone
S obzirom na tvoje zavidno poznavanje fudbala mislio sam da ti otac nije imao sina pa tebe vodao na utakmice, u tom smisliu.A izgleda kod tebe nije bio taj slučaj, ti si rođena sa tim talentom.![]()
@astra1922
Vjerovatno dobivate danas, ako se sjećaš prija nekoliko sezona i rezultata 2:1 za vas, slična je situacija bila.
Neslažem se sa tim nimalo, ali tako stvari stoje u našem fudbalu nažalost i zato i jesmo tu, ispod 100tog mjesta.
Rezultat 2:1 ko da gledam.
Nadam se i ja Pastrmka da ćemo ići na pobjedu i odigrati kao i svaku tekmu do sada a ne izgubiti 1:0 ili 2:1 od iskreno očajne Zvijezde.Ionako Rudar ispada, teško će oni i boda više uzeti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecamo zmaj nismo mi smece da to zaboravljamo. Velez je vratio to davno i necemo sada svaku tekmu se toga prisjecati. Zvijezdi svaka cast,meni jako draga ekipa ali idemo na pobjedu. Vi nema sanse da ispadnete jer je Rudar u goroj situaciji tri puta. Posteno ste nam jesenas uzeli bod i mi cemo danas akobogda tri. Bar se nadam. Pozz za zmajeve iz Gradachca
da ne bude zabune i meni se ne sviđa ovo štimanje rezultata,jbg ako nismo za pl neka ispanemo ovako više ne znam koju utakmicu da gledam,ovaj post koji sam napisao odatle je sve počelo...pozdrav za meni najljepši grad u BiH-aNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecamo zmaj nismo mi smece da to zaboravljamo. Velez je vratio to davno i necemo sada svaku tekmu se toga prisjecati. Zvijezdi svaka cast,meni jako draga ekipa ali idemo na pobjedu. Vi nema sanse da ispadnete jer je Rudar u goroj situaciji tri puta. Posteno ste nam jesenas uzeli bod i mi cemo danas akobogda tri. Bar se nadam. Pozz za zmajeve iz Gradachca
Zvijezda je jedan od najčistijih klubova u PL što se štimanja tiče, i nadam se da ćete takvi i ostati i naredne sezone biti u vrhu.Ljudi koji su uložili u stadion i travnjak a ne u sudije i kupovanje tekmi treba da budu stalni učesnici PL.Gore svako može igrati i pošteno dobiti.Nadam se poštenoj tekmi danas i neka pobjedi bolji!Pozdrav i živio!zmaj348 je napisao/la:da ne bude zabune i meni se ne sviđa ovo štimanje rezultata,jbg ako nismo za pl neka ispanemo ovako više ne znam koju utakmicu da gledam,ovaj post koji sam napisao odatle je sve počelo...pozdrav za meni najljepši grad u BiH-aNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecamo zmaj nismo mi smece da to zaboravljamo. Velez je vratio to davno i necemo sada svaku tekmu se toga prisjecati. Zvijezdi svaka cast,meni jako draga ekipa ali idemo na pobjedu. Vi nema sanse da ispadnete jer je Rudar u goroj situaciji tri puta. Posteno ste nam jesenas uzeli bod i mi cemo danas akobogda tri. Bar se nadam. Pozz za zmajeve iz Gradachca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.