Nije kupila nego prodala jer Bratstvo želi u Premier ligu vidiš, za dvije sedmice i Jedinstvo pada na Lukama u Gračanici i odoše ljudiAlucard je napisao/la:Toliko o tome da Sloboda kupuje utakmice......valjda sad pojedinci koji su tu ideju sebi od ranije ubacili u glavurdu sada mogu izbaciti iz iste...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
samolukavac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
Haman da smo ovo lose platili.
Nema veze, kupicemo sljedecu.
Nema veze, kupicemo sljedecu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma nece oni nikad uci, bar ove godine.Elegant je napisao/la:Jos 9 kola do kraja ovdje ce svega da bude.
Koji si ti ljubitelj stumfova iz Zavidovica ili Zivinica ?monsen je napisao/la:Ma nece oni nikad uci, bar ove godine.Elegant je napisao/la:Jos 9 kola do kraja ovdje ce svega da bude.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Iz onog grada koji zdusno bodrite protiv Jedinstva.TaRgEt_ je napisao/la:Koji si ti ljubitelj stumfova iz Zavidovica ili Zivinica ?monsen je napisao/la:Ma nece oni nikad uci, bar ove godine.Elegant je napisao/la:Jos 9 kola do kraja ovdje ce svega da bude.
Hejteri svršavaju u gaće što Sloboda gubi
.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ocekivano tesko bez veznog reda...samo da ne bude sranja 
bice zanimljivo pratiti poslije ove utakmice sta i kako
bice zanimljivo pratiti poslije ove utakmice sta i kako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Zadnje upozorenje tebi i ostalima koji budu htjeli pisati slične komentare, da će radi provociranja biti poslani na hlađenje maloKladiJonicar je napisao/la:![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Govorio sam da se Bratstvo ne treba otpisivat,i sto se sad ispostavlja.Isto sam rekao ako vi dobijete u Gracanici da idete 100% u PL jer bi sve do kraja sve dobili,ali sad.....
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma hajde nece ovo biti tolika tragedija ako i jedinstvo izgubi u gracanici .... 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- sigurnoable
- Kontakt:
Sta zelis reci da Jedinstvo je ovu danasnju utakmicu kupilo???...daj ne budi smijesan pa i sam znas da se Radnicki moze pobjediti. Problem je u tome sto sam vise put naglasio da je vas strasna euforija pukla nakon dolaska Cire, ne bi reko da iduce godine osvajate Premier Ligu. Sad vidite da morate jos raditi na igri kako bi bili oni pravi za ulazak u jacu ligu (ako ne bi sta Begic rijesio prije zadnjeg kola). Postujem Slobodu jeste jedan od najbolji klubova u BiH u histroiji nam drzave a i bivse ali treba biti malo realan i sagledati situaciju.SaltCityAttack je napisao/la:nema veze barem ne mogu opet pricati da smo sta kupili jer da smo dobili bilo bi kupljeno, a vidjeli smo kako je ustvari Jedinstvo izgledalo protiv Slobode
SLOBODA DO GROBA !!!!!!!!!!!!!
Da,da ..al konačni ishod tabele govori nam na kraju ko je više zaslužio ući u Premijer Ligu...SaltCityAttack je napisao/la:nema veze barem ne mogu opet pricati da smo sta kupili jer da smo dobili bilo bi kupljeno, a vidjeli smo kako je ustvari Jedinstvo izgledalo protiv Slobode
Prije utakmice sve gracanlije koje poznajem kazu da ce Sloboda pobijediti samo zato jer su davno kupili utakmicu, valjda se pokrivali od poraza.Pa sta je sad ovo, zar nije kupljena utakmica 
A mi vama, da ne kupujemo utakmice. Dobili smo, što smo dobili na pošten način, ali džabe vama govoriti. Ako vi ne uspijete, ne pravdajte se na naš račun jer se mi ne pravdamo na vašBihac96 je napisao/la:Govorio sam da se Bratstvo ne treba otpisivat,i sto se sad ispostavlja.Isto sam rekao ako vi dobijete u Gracanici da idete 100% u PL jer bi sve do kraja sve dobili,ali sad.....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bgm bice svega poslije ove tekme..bez zelje da ikog omalovazavam ali gledam onaj sastav Bratstva, posebno vezni red, i ovaj nas CAK i bez Jahe i Ome smo mi morali ovo dobiti...vidjet cemo kad dodju momci odozdo i kazu al mislim da ce pojedinci pjeske kuci, prije svega Husic koji vjerovatno nece docekati noc kao igrac Slobode..
ova utakmica posebno pred toliko nasih navijaca se NIJE SMJELA izgubiti posebno ovako ubjedljivo, je.a nas Romeo eee kad sam ja govorio golmancina je to
ova utakmica posebno pred toliko nasih navijaca se NIJE SMJELA izgubiti posebno ovako ubjedljivo, je.a nas Romeo eee kad sam ja govorio golmancina je to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
PohvalE za benju koji je jedan od najboljih moderatora jer na vrijeme prepozna i sankcionise forumske neznalice i provokatore
.
Što se tiče utakmice čestitke Bratstvu na pobjedi ,mi smo gospoda i gospodski treba podnijeti poraz i cestitati protivniku
,kuci dobiti Gosk u sledecem kolu i nadati se kiksevima konkurenata ,od ovog kola su to jos i gracanlije i Rudar Kakanj.
Necemo da cmizdrimo nego se spremati za sljedecu tekmu ,ako Sloboda ne uspije volio bih da to bude Bratstvo ,sto se tice Jedinstva neka budu zadovoljni sto uopste igraju 1 ligu fed. a ne drugu jer da nije Slobode sada bi igrali derbi sa Kljucem,Brekovicom i Vlasicem .
.
.Što se tiče utakmice čestitke Bratstvu na pobjedi ,mi smo gospoda i gospodski treba podnijeti poraz i cestitati protivniku
Necemo da cmizdrimo nego se spremati za sljedecu tekmu ,ako Sloboda ne uspije volio bih da to bude Bratstvo ,sto se tice Jedinstva neka budu zadovoljni sto uopste igraju 1 ligu fed. a ne drugu jer da nije Slobode sada bi igrali derbi sa Kljucem,Brekovicom i Vlasicem .
sigurnoable je napisao/la:Sta zelis reci da Jedinstvo je ovu danasnju utakmicu kupilo???...daj ne budi smijesan pa i sam znas da se Radnicki moze pobjediti. Problem je u tome sto sam vise put naglasio da je vas strasna euforija pukla nakon dolaska Cire, ne bi reko da iduce godine osvajate Premier Ligu. Sad vidite da morate jos raditi na igri kako bi bili oni pravi za ulazak u jacu ligu (ako ne bi sta Begic rijesio prije zadnjeg kola). Postujem Slobodu jeste jedan od najbolji klubova u BiH u histroiji nam drzave a i bivse ali treba biti malo realan i sagledati situaciju.SaltCityAttack je napisao/la:nema veze barem ne mogu opet pricati da smo sta kupili jer da smo dobili bilo bi kupljeno, a vidjeli smo kako je ustvari Jedinstvo izgledalo protiv Slobode
Kakva ironija čovječe, pa po igri smo vidjeli kakva je situacija na Tušnju prošle sedmice, šut u okvir niste imali, i hoćete s takvom igrom u PL?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobili smo i vi vas u Bihacu 3-0, pa sta? Igra Jedinstva je bila ocajna, momci su dijelom podlegli i atmosferi, a generalno igramo dosta losije pod novim trenerom, Smajlovic za mene nije za ove pozicije. A ako se proguramo nekako tako do Premier Lige, objerucke to prihvatamo, a pozicija za Jedinstvo nije losa trenutno, ali daleko od toga da je ovo gotovo.wobly92 je napisao/la: Kakva ironija čovječe, pa po igri smo vidjeli kakva je situacija na Tušnju prošle sedmice, šut u okvir niste imali, i hoćete s takvom igrom u PL?
Upravo to. Ne treba biti pickica kao pojedini i reći da su nam drugi krivi za poraz. Sami smo krivi i to je to. Čestitke Bratstvu.Zodiac je napisao/la:PohvalE za benju koji je jedan od najboljih moderatora jer na vrijeme prepozna i sankcionise forumske neznalice i provokatore.
Što se tiče utakmice čestitke Bratstvu na pobjedi ,mi smo gospoda i gospodski treba podnijeti poraz i cestitati protivniku,kuci dobiti Gosk u sledecem kolu i nadati se kiksevima konkurenata ,od ovog kola su to jos i gracanlije i Rudar Kakanj.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.