Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Cholo je otac ove igre!
Cvrsto i disciplinovano kao sto se moglo i ocekivat zabili jedan gol i to je to ispunjen cilj za ovu utakmicu.Nadam se da ce u revansu iskoristit ocajnog golmana Barcelone.
Cvrsto i disciplinovano kao sto se moglo i ocekivat zabili jedan gol i to je to ispunjen cilj za ovu utakmicu.Nadam se da ce u revansu iskoristit ocajnog golmana Barcelone.
Dobro ste odigrali, cestitke, Cholo je otac za dvomece
. Ali imali ste i srece, ali i ona je sastavi dio igre.
Sretno u nastavku - prvenstva
Sretno u nastavku - prvenstva
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bravo Jorgandžije.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Cestitke za igru i zelju. Svaka cast.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Odličan rezultat, imamo velike šanse u uzvratu i ovo se mora iskoristiti
Courtoisu se za gol ne smije zamjerit, ipak je svojim odbranama spasio Atletico
Godin najbolji, u obrani odigrao perfektno
Diego
Courtoisu se za gol ne smije zamjerit, ipak je svojim odbranama spasio Atletico
Godin najbolji, u obrani odigrao perfektno
Diego
- BavaracZenica
- Kontakt:
Strasan gol Diega, veoma bitan gol i nadam se prolasku Atletica, ma da bice zanimljivo u uzvratu

FC Bayern !!!!!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Zanimljivo ce biti u uzvratu 
Kad ga Villa zabije
Kad ga Villa zabije
Sta je sa Costom? Da li je neka ozbiljnija povreda u pitanju?
Ipak nije ozbiljnije povrjeđen, propustit će utakmicu sa Villarealom, a za revans protiv Barce bi najvjerovatnije trebao biti spremanProfesor je napisao/la:Sta je sa Costom? Da li je neka ozbiljnija povreda u pitanju?
Bez Coste,Turana i Gabija Atletico vodi 1:0,Garcia zabio.
Važan gol na početku, nadam se laganoj pobjedi, Villareal je nezgodna ekipa i sigurno neće bit lako do kraja 
UHUHU provukli ste se danas pravo. 
Bili ste zreli za kiks al ste izvukli rezultat u maniru najboljih ekipa,i neka ste.
Jest da vas je Toby (cini mi se) umalo kostao 3 boda pred kraj meca.
Nesto losija partija danas,ali ruku na srce nedostajala su vam tri jako bitna igraca.
I dalje ste prvi,svaka cast.
Bili ste zreli za kiks al ste izvukli rezultat u maniru najboljih ekipa,i neka ste.
Jest da vas je Toby (cini mi se) umalo kostao 3 boda pred kraj meca.
Nesto losija partija danas,ali ruku na srce nedostajala su vam tri jako bitna igraca.
I dalje ste prvi,svaka cast.
ko sto gledam od iduce sezone na ovom forumu ce atletico imati bar 10 novih navijaca :violina:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da hoce da se i sa njima krvimo.LenBias je napisao/la:ko sto gledam od iduce sezone na ovom forumu ce atletico imati bar 10 novih navijaca :violina:
Ovako nije zanimljivo.
Teska pobjeda sa izmjenjenim sastavom,slijedi sad teska utakmica protiv Barselona koja ce odredit konacne ciljeve za ovu sezonu
.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sretno veceras, imate rezultat, Barca mora napasti, a siguran sam da ce Cholo nest smislit veoma opako 
FC Bayern !!!!!
Cholo sigurno ima taktiku kako veceras izvuci rezultat za prolaz dalje, sigurno da ce igrati defanzivna formacija vjerovatno sa Suarezom i Gabijem u sredini, a od prve minute bi mozda mogli Adrian ili Diego jer nema ni Arde zbog povrede.
Nije jos sigurno igra li Costa ali najvjerovatnije nece.
Kako got bilo i da se ispadne ne treba nista zamjerit, sjajna sezona u LP je iza Atletica, onda se treba posvetiti primeri, ali ja vjerujem Cholu i igracima i nadam se prolazu.
Nije jos sigurno igra li Costa ali najvjerovatnije nece.
Kako got bilo i da se ispadne ne treba nista zamjerit, sjajna sezona u LP je iza Atletica, onda se treba posvetiti primeri, ali ja vjerujem Cholu i igracima i nadam se prolazu.
Mora se go zabit jer Barselona ce vjerovatno dati jedan iz 3,4 sanse koje im budu dopustene.
Sretno večeras spartanci 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Niste dopustili da se trava pokosi, cc 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.