Arane niđe veze niti smo bezobrazni niti uobrazeni bilo je i ovo za očekivati posebno zbog zadnje linije koja je danas igrala vjerovatno i na treningu jučer nisu ova četvorica nista vježbali ,a i razlog da je titula osvojena tako ekipa koja je igrala nije imala nikakav motiv. MISLI SU NA JEDINSTVU čitave ekipe gdje ćemo opet pokazati kako Bayo igra :violina:BavaracZenica je napisao/la: i nemojte bit ttoliko bezzobrazni i uobrazeni...![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- 10DelPiero
- Kontakt:
Meni nije jasno sto Martineza gura na stopera jer je on u odbrani prelos od pozicioniranja do brzine, oba beka losa, napad Augsburga prije gola Sallah pogrijesi, kad je pao gol Wieser pogrijesi, Pizzaro svaki napad usporio, nepokretan al' razumljivo s obzirom na godine. Nije mi jasno sto se toliko uzbudujete ovo nije cak niti druga postava Bayerna a da ne govorim znacaju same tekme.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bavaracmujo
- Kontakt:
Jednostavno ovo se nije smjelo desiti al nikako, po meni glavni krivac pep jer sa tri djeteta dvojicom deda i sacirom koji je vam bilo kakve forme isto kao i kros, nije smio izaci ni protiv zepca, a pitanje za sve vas, sta ce biti ako manco pri da go, zanimaju me misljenja jer ja mislim da imamo problem kad neko povede i zatvori se mi onda veze nemamo kako bi igrali!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto?bavaracmujo je napisao/la:Jednostavno ovo se nije smjelo desiti al nikako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Treba se sada naviknuti na ovakav pristup u Bundesligi. Titulu smo uzeli i logicno je da ce sada priliku dobijati igraci koji se nisu naigrali ove sezone. Jedino je lose zbog sjajnog niza koji smo imali bez poraza, ali sta je tu je. Najvaznije je da odigramo dobro u LP i prodjemo dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sta reci,sto se tice poraza nisam ni malo ljut zaista nema motivacije vise igrati na nekome vecem nivou Bl ,ostaje samo zal sto je prekinut taj kontinuitet nepobjedivosti
,ako je vec morao da se desi poraz onda ,a moralo se jednom, neka bi to bilo protiv bvb jedine iole malo jace ekipe od svih do sada sa kojima smo igral,ali eto pep je bas krenuo da se zajebava
moze mu se
, dobro 6 igraca iz prvog meca sa sotonama ,baltazarima
nam nije igralo odnosno momci koji su standardni u prvih 11 samo da to i na njih ne ostavi taga na psiholoskoj bazi ipak smo izgubili nakon toliko dugo vremena .Iskeno pep me je iznenadio sa onom nasom djecom ,weiser potencijal dobro odradjen mec ali nikako se ne mogu oteti dojmu da mali igra ko ukocen tako mi djeluje kada trci i ganja loptu koda je na iglama
,salahi soldino nista posebno,hojbjerg od ovoga trojca on se vec lagano inkorporira u ovaj sustav ,solidan takodje ,ali jos pure dosta moraju pokusati da bi zasluzili cesce igranje.
U sredu je tekam sa sotonama,sve izuzev prolaska dalje bi bilo ogromno ali ogromno razocarenje .Nadam se da ce nas malo i nafaka krenuti ako gdje zapne ako prodjemo dalje u polufinalu ,ako je iko zasluzio da ponovi ono sto je milan uradio pre 23,24 godine onda je to mincenski bayern
.
p.s:ocigledno je jasno da martinez nema sta raditi na poz stopera, on je najvise izgubio pepovim dolaskom ,pep ga ponajvise stavlja na tu poziciju jer ne moze dopuustiti da mu igrac koji je 40 mil.placen sjedio na klupi koji je proslu sezonu maestralno odradio ,da bi svi u kuci bili zadovoljni .

U sredu je tekam sa sotonama,sve izuzev prolaska dalje bi bilo ogromno ali ogromno razocarenje .Nadam se da ce nas malo i nafaka krenuti ako gdje zapne ako prodjemo dalje u polufinalu ,ako je iko zasluzio da ponovi ono sto je milan uradio pre 23,24 godine onda je to mincenski bayern

p.s:ocigledno je jasno da martinez nema sta raditi na poz stopera, on je najvise izgubio pepovim dolaskom ,pep ga ponajvise stavlja na tu poziciju jer ne moze dopuustiti da mu igrac koji je 40 mil.placen sjedio na klupi koji je proslu sezonu maestralno odradio ,da bi svi u kuci bili zadovoljni .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 05 apr 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- bavaracmujo
- Kontakt:
I prosle godine je isto titula rano obezbjedjena al se nismo brukali kao danas, cak je protiv bvb-a i jup izveo djecu al smo odigrali 1-1, bajern nije tim za experimente i kad se titula osigura puno nama taj dres znaci da bi se brukali protiv neke prosjecne ekipe, ETO ZASTO
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ljud mozeli neko napisati kakva dojam su ostavili nasi mladi igrac Weiser, Salahi i Hojberg? Drago mi je da us dobili priliku, u nastavku sezone se nadam da ce i drugi maldi potencijali dobijati prilike prije svih Green, Schopf, Wein i Frisenbichler, jedini prbolem je borba nase druge ekipe za prvo mjesto u reionaligi Bayerna a onta iz baraz za plasman druge ekipe u trecu ligu.
Ccccc, protiv Bvb izveo djecu, ako su ti Rafinha i Gomez djeca onda sam ja Mandingo,a trebao je covjek izvesti prvi sastav pa da se neko povrijedi pa bi protiv MUda bez pola ekipe igrali. Sjeti se malo kako je bilo protv njih na jesen u kupu, na koji nacin je Robben izasao iz igre.....Malo pogledaj u historiju pa vidi da Bayern od 01' devet godina nije prosao u polufinale LP, a titula se redovno osvajala, a sad je prilika treci put zaredom da se to ostvari. Ako ce oni proci u 1/2 finala sto se mene tice mogli su danas i 3:0 izgubiti. ETO ZATObavaracmujo je napisao/la:I prosle godine je isto titula rano obezbjedjena al se nismo brukali kao danas, cak je protiv bvb-a i jup izveo djecu al smo odigrali 1-1, bajern nije tim za experimente i kad se titula osigura puno nama taj dres znaci da bi se brukali protiv neke prosjecne ekipe, ETO ZASTO
potpisAstren je napisao/la:Ccccc, protiv Bvb izveo djecu, ako su ti Rafinha i Gomez djeca onda sam ja Mandingo,a trebao je covjek izvesti prvi sastav pa da se neko povrijedi pa bi protiv MUda bez pola ekipe igrali. Sjeti se malo kako je bilo protv njih na jesen u kupu, na koji nacin je Robben izasao iz igre.....Malo pogledaj u historiju pa vidi da Bayern od 01' devet godina nije prosao u polufinale LP, a titula se redovno osvajala, a sad je prilika treci put zaredom da se to stvari. Ako ce oni proci u 1/2 finala sto se mene tice mogli su danas i 3:0 izgubiti. ETO ZATObavaracmujo je napisao/la:I prosle godine je isto titula rano obezbjedjena al se nismo brukali kao danas, cak je protiv bvb-a i jup izveo djecu al smo odigrali 1-1, bajern nije tim za experimente i kad se titula osigura puno nama taj dres znaci da bi se brukali protiv neke prosjecne ekipe, ETO ZASTO

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 05 apr 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Mujo: nije istina da smo prosle godine protiv BvB-a igrali sa djecom. Navodim ti primjer samo ove utakmice, jer si je i ti spomenuo a ako zelis naci cu ti postave i za ostale utakmice.
Dakle, ekipa je izgledala ovako: Neuer-Contento, Boateng, Buyten, Rafinha-Gustavo, Tymo-Alaba, Shaqiri-Pizzaro i Gomez.
Dakle, u ekipi nije bilo skarta tipa Sallahi, Weiser pa i Hojbjerg iako je momak pokazao da se na njega moze itekako racunati. Nadalje, nije bilo eksperimentisanja sa Hojbjergom na krilu nego su svi igrali na onim pozicijama koje njima odgovaraju.
Da smo mi danas igrali protiv BvB-a na terenu bi se svi drugacije ponasali, jer ipak je to derbi. Ovako su svi izasli samo da odrade utakmicu.
Hocu da ti kazem da ovaj danasnji poraz nista lose nece donijeti, sve je odavno rijeseno i evidentno je da su misli uprte ka Unitedu. Bayernu ce ovaj poraz goditi, jer nece vise biti toliko pritiska od strane medija oko tog rekorda i nabijanja statistike a i za nadati se da ce se protivnici malo otvoriti i pokusati nesto napraviti jer to Bayernu itekako odgovara.
Dakle, ekipa je izgledala ovako: Neuer-Contento, Boateng, Buyten, Rafinha-Gustavo, Tymo-Alaba, Shaqiri-Pizzaro i Gomez.
Dakle, u ekipi nije bilo skarta tipa Sallahi, Weiser pa i Hojbjerg iako je momak pokazao da se na njega moze itekako racunati. Nadalje, nije bilo eksperimentisanja sa Hojbjergom na krilu nego su svi igrali na onim pozicijama koje njima odgovaraju.
Da smo mi danas igrali protiv BvB-a na terenu bi se svi drugacije ponasali, jer ipak je to derbi. Ovako su svi izasli samo da odrade utakmicu.
Hocu da ti kazem da ovaj danasnji poraz nista lose nece donijeti, sve je odavno rijeseno i evidentno je da su misli uprte ka Unitedu. Bayernu ce ovaj poraz goditi, jer nece vise biti toliko pritiska od strane medija oko tog rekorda i nabijanja statistike a i za nadati se da ce se protivnici malo otvoriti i pokusati nesto napraviti jer to Bayernu itekako odgovara.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Bitno je da se niko nije povrijedio pred mec sa sejtanima, a Pep kad rotira onda ga bas zarotira ko tanjir od satelita, kad ti izmjenis 7-8 igraca vec gubis na kvaliteti i to je tako, bitno je proci u polufinale, zasto se bezze zamarat porazom.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema potrebe trazit' problem tamo gdje ga nema.
Dovoljno je pogledat' kakvu je ekipu Pep izveo, i sve ce bit' jasno, ova utakmica za nas nije imala nikakvog znacaja osim mozda tih nekih rekorda, nista vise.
Napaljeni protivnik imao vise zelje za pobjedom, borili su se do zadnjeg atoma snage, i njihova pobjeda je zasluzena. Poslije osvajanje BL. znalo se da ce Pep rotirati i dati sansu onima koji nisu igrali gotovo nikako.
Okrenut se u potpunosti utakmici protv MU. ovo je vec zaboravljeno.
Dovoljno je pogledat' kakvu je ekipu Pep izveo, i sve ce bit' jasno, ova utakmica za nas nije imala nikakvog znacaja osim mozda tih nekih rekorda, nista vise.
Napaljeni protivnik imao vise zelje za pobjedom, borili su se do zadnjeg atoma snage, i njihova pobjeda je zasluzena. Poslije osvajanje BL. znalo se da ce Pep rotirati i dati sansu onima koji nisu igrali gotovo nikako.
Okrenut se u potpunosti utakmici protv MU. ovo je vec zaboravljeno.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Razumijem Omere al pogledaj ko je bio od tih starter u nekoj jacoj utakmici, to su bile rezerve, nebitno nebi da neko misli da ja osporavam pepa ili nekog igraca posebno, vidim pojedini pisu kako nema motivacije il zelje, ja to ovako gledam ako ti nije najveca motivacija to sto obuces crveni dres i okrugli znak na njemu sa cetri zvjezdice i znas kakve uspjehe i historiju to nosi sa sobom, onda ja stvarno neznam sta je to motivacija, a da nepricam o tim milionima koji lijezu na racun! Nije bitno ko je sa druge strane!
Ako je ono najbolje sto Bayernova skola ima ponuditi, kukava nam majka.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Slazem se, nista posebno vrijeme ce pokazati da li prvenstvno trojac weiser,hojbjerg,salahi nareovati do sada nista posbeno ,a ruku na srce i nisu dobijali previs eprili tacnije skoro nikako.guber_90 je napisao/la:Ako je ono najbolje sto Bayernova skola ima ponuditi, kukava nam majka.
Ne mozemo ocekivati da svake tri cetiri godine imamo novog alabu ,produzni kabal holgera

- gerdmuller
- Kontakt:
Hojbjerg,Schopf i Green su 3 najveca talenta u nasoj skoli.Prvi je to danas i demonstrirao dok druga dvojica imaju sutra bitniju utakmicu(amateri,cilj je povratak u 3 ligu).guber_90 je napisao/la:Ako je ono najbolje sto Bayernova skola ima ponuditi, kukava nam majka.
Cestitke Augsburgu na zasluzenoj pobjedi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Upravo tako i zapravo je danas od naših pravih talenata samo Hojbjerg igrao. U pojedinm utakmicama i prije kada je dobivao priliku u prvom timu on je znao pokazat kvalitet. Definitivno pravi potencijal.gerdmuller je napisao/la:
Hojbjerg,Schopf i Green su 3 najveca talenta u nasoj skoli.Prvi je to danas i demonstrirao dok druga dvojica imaju sutra bitniju utakmicu(amateri,cilj je povratak u 3 ligu).
A neki odmah uzeli talente nakon današnje utakmice procjenjivat. Pa šta ti momci i mogu ako ih se danas baci u vatru. Naravno da se moglo desiti da odigraju sjajno, ali danas ni oni koji su standardniji i koji su prvotimci nisu bolje odigrali...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
mene brine goce...
istina da je imao par briljantnih partija, ali je takodjer istina da je u velikoj vcini utakmica izgledao gore od sakirija.
al manu nojer
tito, king i sah reza u jednom.
da su ga platili 100 miliona, dosad bi se otplatio.

istina da je imao par briljantnih partija, ali je takodjer istina da je u velikoj vcini utakmica izgledao gore od sakirija.
al manu nojer

tito, king i sah reza u jednom.
da su ga platili 100 miliona, dosad bi se otplatio.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Fantastične je partije pružao i moram reći jeste da sam od njega puno očekivao, ali je u jednom trenutku stvarno i premašio očekivanja koliko je bio dobar. E sada unazad mjesec-dva došlo je do nekog pada i krize forme. Što je najgore još neki igrači su u krizi forme ili se to možda samo čini. Zato očekujem težak susret u srijedu, ali teško je zamislit da možemo ispasti ako se pruži bar neka normalna igra u skladu sa mogućnostima.sekerbay je napisao/la:mene brine goce...![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.