Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 apr 2014, 18:47

Racunica jasna ko dan , svaki X ,a kamoli poraz izbacuje ekipu iz borbe za titulu, mislim na ove 4 ekipe.Kakva zavrsnica covjece ovo nema ni u EPL.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 05 apr 2014, 18:48

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 05 apr 2014, 18:53

miky_hz je napisao/la:Ja i dalje Sirokom dajem najvece sanse za titulu i pored poraza,tesko ce svi ostali do kraja proci bez minimalno 2 x-a u najmanju ruku,cak vjerujem i u neke poraze ako bude sve po ps-u

Zato mi je draza pobjeda Zrinjskog danas,cisto jel da je obratno bilo sad bi mogli spustiti zavjesu sto se kaze
Svašta bi moglo biti. Zrinjski je sad u najboljoj situaciji, ali uz težak raspored. A Široki je dobro pokvario svoje šanse. Nakon ovog poraza, čak i vi imate više šansi za titulu od njih. ;)
FK Željezničar 1921

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 apr 2014, 18:59

RobertoBaggio je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ja i dalje Sirokom dajem najvece sanse za titulu i pored poraza,tesko ce svi ostali do kraja proci bez minimalno 2 x-a u najmanju ruku,cak vjerujem i u neke poraze ako bude sve po ps-u

Zato mi je draza pobjeda Zrinjskog danas,cisto jel da je obratno bilo sad bi mogli spustiti zavjesu sto se kaze
Svašta bi moglo biti. Zrinjski je sad u najboljoj situaciji, ali uz težak raspored. A Široki je dobro pokvario svoje šanse. Nakon ovog poraza, čak i vi imate više šansi za titulu od njih. ;)

da dolaze nam vitez, radnik,zvijezda idemo travniku( koji ce nadm se do nas objezbjedit opstanak) i onda na sugavicu za titulu igrat... a svinski nek jednu kiksa protiv veleza najbolji scenario i to bi moglo za nas najbolje bar se ja nadam na nama je sve sada
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 apr 2014, 18:59

Najsigurnija 2-ica naredno kolo Olimpic-Željezničar.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 05 apr 2014, 19:00

Zbog rasporeda i kvalitete ekipe, po meni je Siroki i dalje glavni kandidat za titulu. Zeljo, Siroki i Sarajevo imaju dosta teskih utakmica i zasigurno ce izgubiti vise bodova do kraja od listicana.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 apr 2014, 19:02

ne zaboravite da zrinjski u zadnjem kolu dolazi u Vrapcice,ako do tada ne obezbjede prvo mjesto tu mogu i "poginuti" ali ce ostati porazeni(pa da su i Barca).Ja ipak najvise dajem prednost Sirokom,pa Zelji (i Zeljo ima gostovanje u Vrapcicima,ako izvuku bod nek budu zadovoljni,plus derby sa Sarajevom)Sarajevo,mora sve dobiti ako misle biti prvaci.Bit ce zanimljivo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 apr 2014, 19:02

Molim se za scenario u kojem ce u zadnjem kolu sva cetiri bit u igri za naslov, a kad gledam raspored, 80% ce i bit tako, gotovo 100% sam siguran da ce bit 3. I onda nama koji smo manje-vise neutralni i necemo bit na stadionu da BHT priusti poslasticu i kombinovani prijenos :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 apr 2014, 19:05

Signore je napisao/la:Molim se za scenario u kojem ce u zadnjem kolu sva cetiri bit u igri za naslov, a kad gledam raspored, 80% ce i bit tako, gotovo 100% sam siguran da ce bit 3. I onda nama koji smo manje-vise neutralni i necemo bit na stadionu da BHT priusti poslasticu i kombinovani prijenos :mrgreen:
nemoj sanjati djaba :mrgreen:
kakvi su levati ne bi me cudilo da prenose Leotara zadnje kolo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 apr 2014, 19:10

Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion! :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 apr 2014, 19:10

Da.
Zanimljiva utakmica zadnje kolo.
Čelik-Leotar.
To moraju prenositi!!!
Šalu na stranu,za sad je jedino sigurno,i u planu VELEŽ-zrinski na BHT-u.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 apr 2014, 19:18

Barem je ovaj forum pun ljudi koji prate PL. Zasut cemo ih mailovima pa da vidimo ocel nas uvazit :lol: Al nemojmo unaprijed racunat, pa da nam netko udje u zadnje kolo kao sampion. Ova sezona ima sve predispozicije da se o njoj prica jako dugo, samo da se ne rijesi prije vremena.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 05 apr 2014, 19:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:Racunica jasna ko dan , svaki X ,a kamoli poraz izbacuje ekipu iz borbe za titulu, mislim na ove 4 ekipe.Kakva zavrsnica covjece ovo nema ni u EPL.
I borba za opstanak je zanimljiva, mozda najbolja sezona PL-a ikada..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2014, 22:26

Samo nek je interesantno.... ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 apr 2014, 23:35

u slučaju da na kraju prvenstva isto bodova imali Zrinjski, Široki i Željo bi li prvak bio Zrinjski (koji u tom trojcu ima bolji međuskor) ili bi se samo gledala ukupna gol razlika pa bi prvak bio Široki ???
#Ausilio OUT

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 05 apr 2014, 23:38

Jericho je napisao/la:u slučaju da na kraju prvenstva isto bodova imali Zrinjski, Široki i Željo bi li prvak bio Zrinjski (koji u tom trojcu ima bolji međuskor) ili bi se samo gledala ukupna gol razlika pa bi prvak bio Široki ???
Mislim da se prvo gleda međusobni skor a onda gol-razlika.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 05 apr 2014, 23:38

Jericho je napisao/la:u slučaju da na kraju prvenstva isto bodova imali Zrinjski, Široki i Željo bi li prvak bio Zrinjski (koji u tom trojcu ima bolji međuskor) ili bi se samo gledala ukupna gol razlika pa bi prvak bio Široki ???
Mislim da prvo ide međusobni skor

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 apr 2014, 23:42

Ekipa koja će najviše uticati na ishod je Olimpik.Ko s njima kiksa tu mu je kraj.Nekako iz mog vidjenja Zeljezničar je ipak najbliže tituli,zbog baš utakmice s njima.Ako to dobije ima otvoren put do kraja.Zrinjski ima sve u svojim rukama,i ako dobije na Otoci biće zadnje kolo svašta u Vrapčićima.Utakmica koja će puno uticati igra se u Travniku,gdje će Veziri igrati sa Sarajevom koji tu mora dobiti da bi se uključio u trku i tražio svoju šansu sa Željom .E to bi mogao biti jedini Željin problem do kraja.A pošto mislim da Sarajevo neće dobiti na Piroti,moglo bi ući u derbi bez motiva,a ako pak dobije jer bi Travnik sutra trebao uploviti u mirnije vode,onda treba paklen derbi očekivati.Široki istina ima najlakši na papiru raspored ali ne treba zaboraviti i 3 boda manje i oni moraju na Otoku zadnje kolo gdje bi se moglo desiti da ih čeka paklena atmosfera od navijača Željezničara.
Lično bez uvrede smatram da je Zrinjski najbolji ,ali odlučivaće nijanse...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 apr 2014, 23:45

Međusobni skor, u toj situaciji pravila bi se mini tabela međusobnih duela na kojoj bi bilo:

1. Zrinjski 7
1. Široki Brijeg 7
3. Željezničar 3

Zatim nova mini tabela međusobnih duela koja obuhvata timove sa istim brojem bodova:

1. Zrinjski 4
2. Široki Brijeg 1

Pa bi bilo:

1. Zrinjski
2. Široki Brijeg
3. Željezničar

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 apr 2014, 23:49

@Duke zahvaljujem ;)
#Ausilio OUT

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []