Zna li se tacno ko je postigao gol za nas? Negdje pise Rizvanovic, a negdje Gojak
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Brzo smo primili 2 gola i onda se bilo tesko vratiti. Vitez takodjer nije naivna ekipa i prema izvjestajima imali su jos nekoliko dobrih prilika za gol. Nama ovaj poraz definitivno nije trebao, ali sta da se radi. Sa ovime smo sebi sanse za Evropu doveli na minimum, ali ne treba odustajati.
Zna li se tacno ko je postigao gol za nas? Negdje pise Rizvanovic, a negdje Gojak
Šta da se radi?Da se rastjeraju nesposobni plaćenici.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 apr 2014, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hamzić krivac kod oba gola.Kod prvog gola indirektan a kod drugog direktan krivac.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
kaskader52
- Kontakt:
moj rodjo nije samo Hamzic krivac moras znati da mi najvise golova postizemo iz prekida a vi ste dobro i prosli kako je moglo biti 5 komada ste trebali dobiti u prvih pola sata sve u svemu rastjerajte one staronje Zeba trazio samo incident i da ti kazem posteno jedan vas zbog namjernog udaranja laktom je trebao biti iskljucen ali eto vidi se da ste iskusna ekipa ali bez srcanosti.Lipp pozz.Mancini je napisao/la:Hamzić krivac kod oba gola.Kod prvog gola indirektan a kod drugog direktan krivac.
Da.Vi ste kao Bayern.
Vala sam se nadao da nisam u pravu ali eto.Mokroguz je napisao/la:Valja se paziti Rudara, nisu oni naivna ekipa. Za Slaviju, Radnika, Zvijezdu i Travnika nisam bas toliko zabrinut, iako treba se u sve i jednu utakmicu uci ozbiljno k'o da ce nas svako namlatiti majstorski. I Vitez je dosta naporan.
Sad koncentrisati na Sirokog, puni gas, svim silama, najboljim sastavom, i aBd napustamo pecaru sa idealnom pobjedom od 0-2. Vazno ce nam u gostima biti sto vise golova dati.
Da smo pobijedili protiv Travnika i sada Viteza, evo i Borac i Sarajevo kiksaju i daju nam sansu, pa cak i Siroki zapeo protiv Zrinjskog iako je nesretno, sve sansa nakon sanse nama da se izvucemo do dobrog mjesta, a mi sjeli na peto mjesto i ne mrdamo odatle.
Borac i Sarajevo imaju sad oboje sansu da nas zakopaju, ako se snadju ostalih 15 minuta.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako ove starije klemponje ne znaju ili nece,djeca nam idu dobro.Danas akademci zaplatise.Kadeti Olimpic-Sarajevo 3:1,juniori Olimpic-Sarajevo 2:1 
Lijepo od njih što su pobijedili akademce kada oni plaćenici ne znaju.Onaj Ristić nije 3 utakmice odigrao i jedan od većih promašaja u dovođenju igrača.I njemu dužni 19 hiljada. 
Obecavajuce!
Znam da je Husic doveden iz juniora, podpisao ugovor na godinu dana.

Cudi me da ga nisu pozvali u mladjim reprezentacijama.
I Harba opet uradio gol!
0:13 - 0:20
A asistirao za drugi gol
I Jasmin Scuk je bio blizu da uradi gol na pocetku, ali nije iz Olimpica pa me ne zanima makar na ovoj temi
Znam da je Husic doveden iz juniora, podpisao ugovor na godinu dana.

Cudi me da ga nisu pozvali u mladjim reprezentacijama.
I Harba opet uradio gol!
0:13 - 0:20
A asistirao za drugi gol
I Jasmin Scuk je bio blizu da uradi gol na pocetku, ali nije iz Olimpica pa me ne zanima makar na ovoj temi
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zna li iko je li Hadzikadunic igrao ijednu utakmicu sad kad je bio ovaj turnir Josip Katalinski Skija?
Imaju sve utakmice snimljene, ali ne pise sastav pa ne znam koji da gledam, bas hocu da vidim kako je igrao.
Imaju sve utakmice snimljene, ali ne pise sastav pa ne znam koji da gledam, bas hocu da vidim kako je igrao.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Možeš li postaviti linkove tih utakmica?Mokroguz je napisao/la:Zna li iko je li Hadzikadunic igrao ijednu utakmicu sad kad je bio ovaj turnir Josip Katalinski Skija?
DRUG NEBI TI PUNCA
Hdzikadunic je povrijedjen.
Moze li neko napisati ko nema pravo nastupa sljedecu utakmicu?
Sto zbog kartona,što zbog povreda(ako ih je bilo u skorijem periodu)...
Sto zbog kartona,što zbog povreda(ako ih je bilo u skorijem periodu)...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
https://www.youtube.com/watch?v=2bLGhDykZQobagrcavi je napisao/la:Možeš li postaviti linkove tih utakmica?Mokroguz je napisao/la:Zna li iko je li Hadzikadunic igrao ijednu utakmicu sad kad je bio ovaj turnir Josip Katalinski Skija?
https://www.youtube.com/watch?v=yp31-_GOHhQ
https://www.youtube.com/watch?v=Oax5yzMboYY
https://www.youtube.com/watch?v=PjA-dR6PhTY
https://www.youtube.com/watch?v=_gpeS6sG7tw
https://www.youtube.com/watch?v=1Gs2HpnDgYU
https://www.youtube.com/watch?v=3cfYdzu4gNo
Mislio sam da se oporavio do sada.lupus je napisao/la:Hdzikadunic je povrijedjen.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eto i Handzic dobio pravo nastupa konacno.
Mislim da imamo i dalje dobru sansu prestici Sarajevo uz malo srece i pomoci od Zeljeznicara, mnogo ocekujem i od Viteza.
Ovo da mijenjaju trenera ovako kasno ce ih poremetiti ja mislim. A mi smo toliko bodova prosuli, cudo je da smo uopste ostali u top 5.
Licno mislim da uzimamo sve bodove protiv Zelje, Slavije i Radnika, a gubimo protiv Zrinjskog i Sirokog.
Mislim da imamo i dalje dobru sansu prestici Sarajevo uz malo srece i pomoci od Zeljeznicara, mnogo ocekujem i od Viteza.
Ovo da mijenjaju trenera ovako kasno ce ih poremetiti ja mislim. A mi smo toliko bodova prosuli, cudo je da smo uopste ostali u top 5.
Licno mislim da uzimamo sve bodove protiv Zelje, Slavije i Radnika, a gubimo protiv Zrinjskog i Sirokog.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hellas je napisao/la:Ma ja kontam da bi i Muslin i Rajevic dosli za ne previse para odakle bi sigurno svake godine igrali Evropu. Bolje da rade ista nego nista. I Faruk Hadzibegic bi se sigurno dao dovesti s obzirom da se razmisljao da preuzme Travnik u Januaru. Mozda i Kodro.
Eto kad sam spominjo ovo, sad su u opticaju dvojica od ovih za Sarajevo
Svaka cast na uviduHellas je napisao/la:Hellas je napisao/la:Ma ja kontam da bi i Muslin i Rajevic dosli za ne previse para odakle bi sigurno svake godine igrali Evropu. Bolje da rade ista nego nista. I Faruk Hadzibegic bi se sigurno dao dovesti s obzirom da se razmisljao da preuzme Travnik u Januaru. Mozda i Kodro.
Eto kad sam spominjo ovo, sad su u opticaju dvojica od ovih za Sarajevo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Malo me cudi da smo imali na zadnja dva vezna protiv Travnika Bogicevica i Duraka. Dobro je sad da imamo Handzica da pokrije tu jednu poziciju, Durak mi nesta nije za zadnjeg veznog iako bi isao naprijed cesto, a da imamo jos jednog Rizvanovica bio bi dobar tu pored Handzica jer hem je brz, hem snazan. A Lede vec duze vremena povrijedjen.
Jedino me Kokot podsjeca malo na Rizvu, samo ne znam dali bi bio sposoban za tu poziciju, ali znam da je brz i vrlo snazan.
Zafrkna situacija, ali smo ocito bolje igrali tada nego protiv Viteza.
Samo neka nije samopouzdanje Hamzica sruseno sada, to bi bilo katastrofa nakon onih golova.
I mislim da je Merajic bolji za lijevog bocnog, Sivsic mozda moze biti poput Handzica zadnji vezni jer je brz i dobar tehnikom. Trebali bi jednu prijateljsku protiv nizeligasa odigrati kad bude revans kupa, da proba Fajo neke neocekivane kombinacije sastava ovako bez stresa. Dobro bi bilo skupiti nekoliko strategija i probati ih u poluvremenima.
Zafrkna situacija, ali smo ocito bolje igrali tada nego protiv Viteza.
Samo neka nije samopouzdanje Hamzica sruseno sada, to bi bilo katastrofa nakon onih golova.
I mislim da je Merajic bolji za lijevog bocnog, Sivsic mozda moze biti poput Handzica zadnji vezni jer je brz i dobar tehnikom. Trebali bi jednu prijateljsku protiv nizeligasa odigrati kad bude revans kupa, da proba Fajo neke neocekivane kombinacije sastava ovako bez stresa. Dobro bi bilo skupiti nekoliko strategija i probati ih u poluvremenima.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic je trenutno skup dobrih igraca ali ne i dobar tim.Treba jos vremena da se to uigra i bude kako se ocekuje od njih.Trenutno je van pogona pet standardnih igraca Lede,Pandja,Sesar,Duljevic i Arezina tako da nam je klupa veoma tanka.Na njih se ne racuna do kraja prvenstva.
Zar Arežina nije bivši igrač Olimpica?A za Ledeta je pisalo da je van terena mjesec dana a ne do kraja sezone.On će nedostajati ekipi.Duljević je također bivši igrač ovog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.