aS_Roma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Kevin je napisao/la:vi se rugate Širokom i nazivate nas seljacima..pa mi smo velegrad za vas
nisi bio ocigledno pa nisi ni vidio sto se događalo.Kevin je napisao/la:čestitke na pobjedi iako po meni nezasluženo al dobro..
samo mi nije jasno, odnosno, nisam znao da ste onakvi SELJACI...vi se rugate Širokom i nazivate nas seljacima..pa mi smo velegrad za vas
krenuti se obracunavat sa navijacima širokog koji su slavili pogodak wagnera je u najmanju ruku jadno...pa vi kod nas budete na sjeveru, galamite, slavite i nitko vam nista...
![]()
radim...krmak je napisao/la:nisi bio ocigledno pa nisi ni vidio sto se događalo.Kevin je napisao/la:čestitke na pobjedi iako po meni nezasluženo al dobro..
samo mi nije jasno, odnosno, nisam znao da ste onakvi SELJACI...vi se rugate Širokom i nazivate nas seljacima..pa mi smo velegrad za vas
krenuti se obracunavat sa navijacima širokog koji su slavili pogodak wagnera je u najmanju ruku jadno...pa vi kod nas budete na sjeveru, galamite, slavite i nitko vam nista...
![]()
ovi ostali šabani nek bace pogledat na tablicu prije bilo kakvog upisa ovdje
Nakon što je wagner zabio, par vaših idiota je počelo gestikulirati i derati se prema zapadu-odgovor je jasan. Žao mi je što je kasnije bilo, uvijek je bilo usijanih glava.Kevin je napisao/la:čestitke na pobjedi iako po meni nezasluženo al dobro..
![]()
pa i vasi se ponasaju ko majmuni na pecari..skacu, galame, svađaju se, pljuju, skacu na ogradu pa im nitko nista nista ne radi..user1 je napisao/la:Nakon što je wagner zabio, par vaših idiota je počelo gestikulirati i derati se prema zapadu-odgovor je jasan. Žao mi je što je kasnije bilo, uvijek je bilo usijanih glava.Kevin je napisao/la:čestitke na pobjedi iako po meni nezasluženo al dobro..
![]()
Pa zamisli da im uradite, valjalo bi doci u Mostar...Kevin je napisao/la:pa i vasi se ponasaju ko majmuni na pecari..skacu, galame, svađaju se, pljuju, skacu na ogradu pa im nitko nista nista ne radi..user1 je napisao/la:Nakon što je wagner zabio, par vaših idiota je počelo gestikulirati i derati se prema zapadu-odgovor je jasan. Žao mi je što je kasnije bilo, uvijek je bilo usijanih glava.Kevin je napisao/la:čestitke na pobjedi iako po meni nezasluženo al dobro..
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.