Lillard je napisao/la:Sto se tribina tice, mah... Zao mi je sto uvijek neki idioti poremete ovako dobar odaziv ljudi na utakmicu.
Mislim se u sebi, yebote daj da gledam utakmicu, pusti sad natezanje, pogotovo drugo polurijeme. Zao mi je jos jednom kazem, zbog onih idiota, ali ne mogu to promijenit, hebi ga.
@fidelis
Nikoic u odmah na pocetku imao sansu, pa onda opet 1v1, Pehar kasnije se spetljao pred golom kad je imao dobru sansu da s krila izadje sam pred Soldu. Jos onaj Stojkicev slobodnjak, stvarno ga izvadio Soldo maestralno. Slazem se da ste bili bolji drugo poluvrijeme i stvarno kontrolirali utakmicu i ubili mi zelju za gledanjem iskreno

, ali nije da ni mi nismo imali sansi. I onda onaj zavrsni dio kao da su se vasi igraci u.srali jer ono izgubit stvarno treba "znat".
I sretno dalje u prvenstvu kao i kupu pa nek bolji osvoji titulu(e)

To su osrednje sanse bile u najmanju ruku, poluprilike, realno jedino taj 1v1 je bila prava sansa Zrinjskog u prvom i promasili ste, a mi doslovno iz jedne sto postotne zabili, to je po meni rezime prvog.
Mislim, razumijem sta hoces reci, al jebga kad bi ja sada navodio koliko puta je Široki dosao do ''samo postavi nogu'' sanse, ili gurni loptu, pa sam Coric (izasao je i on sam pred golmana fakticki) i Zakaric isu jedno 7 puta izbacili svog igraca na boku i samo trebalo poslati tu zadnju loptu, tako da mogu i ja takvih nabrojati hrpu realno.
Mislim da smo zasluzili najmanje bod, mada smatram da smo zasluzili i pobjedu realno, pa makar samo zbog predstave u drugom poluvremenu i sami smo krivi sto smo kao debili na 0:2 stali umjesto da dokrajcimo protivnika, a imali smo sansi, ali eto, ja onih zadnjih 10 minuta objasniti nikako ne mogu. To se desava jednom u 100 susreta, desilo se sada. Sta je tu je, zivot ide dalje, a mi necemo odustati od titule svakako.
...Život za Široki...