tako je međede, aj sad u sobu i revi pod jastukmodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tako je međede, aj sad u sobu i revi pod jastukmodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
Ovo su lijepi primjeri čiste, zdrave, međunavijačke mržnje, bez obzira na naciju i vjeru.krmak je napisao/la:tako je međede, aj sad u sobu i revi pod jastukmodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
RobertoBaggio je napisao/la:Ovo su lijepi primjeri čiste, zdrave, međunavijačke mržnje, bez obzira na naciju i vjeru.krmak je napisao/la:tako je međede, aj sad u sobu i revi pod jastukmodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
i nama je zao sto ste nas pobjediliRobertoBaggio je napisao/la:Ovo su lijepi primjeri čiste, zdrave, međunavijačke mržnje, bez obzira na naciju i vjeru.krmak je napisao/la:tako je međede, aj sad u sobu i revi pod jastukmodric je napisao/la:Navijac sam Sirokog i volio bi da Zeljo bude prvi samo da nebude Zrinski,jer to je nama najmrzi klub, i sad mi je zao sto smo vas pobjedili gore kada ovako gubimo utakmice.
kako ide to preko proxy-a ?Senad_tm87 je napisao/la:Dobar ovaj Zeljo.tv, moze se i iz BIH preko proxy-a
Dokaz:
http://pokit.org/get/?4a2e97574d4d87e83 ... 98b414.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam vidio ima i na areni , a i ovaj gore stream radi
probaj ovaj link(mada se moras registrovati ali samo upisi bilo sta nema email verifikacije )tplink je napisao/la:kako ide to preko proxy-a ?Senad_tm87 je napisao/la:Dobar ovaj Zeljo.tv, moze se i iz BIH preko proxy-a
Dokaz:
http://pokit.org/get/?4a2e97574d4d87e83 ... 98b414.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam vidio ima i na areni , a i ovaj gore stream radi
Ista stvar kod menedakilla je napisao/la:meni ne radi zeljo.tv. instaliran mi je vlc player i to, al opet mi pise da fali neki plug-in...
Ako si iz BIH moras preko proxy-a ici ukucaj free proxy i izbaciti ce ti listu kliknes na neki u onda uneses zeljo.tv i registracija-> vlc player-> i moras da uklonis remove scripts i remove objects i onda ides ponovo GO ili BROWSE i pojaviti ti se .dakilla je napisao/la:meni ne radi zeljo.tv. instaliran mi je vlc player i to, al opet mi pise da fali neki plug-in...
hvala senade ali nisam u bosni, sto znaci da bi trebalo raditi... ja nesto kontam da nije do chroma kojeg koristim, jer vlc ima neke firefox plugine a za chrome ih nisam vidio.Senad_tm87 je napisao/la:Ako si iz BIH moras preko proxy-a ici ukucaj free proxy i izbaciti ce ti listu kliknes na neki u onda uneses zeljo.tv i registracija-> vlc player-> i moras da uklonis remove scripts i remove objects i onda ides ponovo GO ili BROWSE i pojaviti ti se .dakilla je napisao/la:meni ne radi zeljo.tv. instaliran mi je vlc player i to, al opet mi pise da fali neki plug-in...
Ovaj stream ide prije Arene BH 10-tak sekundi
Rekao na tv-u oko 2 do 2 i po miljeAsharaK je napisao/la:Koliko ima raje otprilike?
Izmedju 1000 i 2000AsharaK je napisao/la:Koliko ima raje otprilike?
2500 ne širi dezinformacije pitarčiću.Armala je napisao/la:Izmedju 1000 i 2000AsharaK je napisao/la:Koliko ima raje otprilike?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.