FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Rekao sam ja , Atleti uzima titulu i neka uzmu. Zasluzili su je vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Auh.PinkFloyd je napisao/la:Ne mice se ni na terenu pa ce stici kopitara, ironicno jele ?L-Train je napisao/la:sta se Lessi ne mice sa krecha
Upravo. A ne bi me iznenadilo da ih izbace i iz LP jer ce na Calderonu odluciti jedan gol, tamo se niko ne moze naigrati.Lillard je napisao/la:Rekao sam ja , Atleti uzima titulu i neka uzmu. Zasluzili su je vise.
Čisti penali ali igra jako loša....
sve dok ima penala,ne mora nista da brine :violina:PinkFloyd je napisao/la:Ne mice se ni na terenu pa ce stici kopitara, ironicno jele ?L-Train je napisao/la:sta se Lessi ne mice sa krecha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bas tako.L-Train je napisao/la:sve dok ima penala,ne mora nista da brine :violina:PinkFloyd je napisao/la:Ne mice se ni na terenu pa ce stici kopitara, ironicno jele ?L-Train je napisao/la:sta se Lessi ne mice sa krecha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
cuvala se barca za atletiko.
Najvise mi ide na zivce sto se svaki manji klub napali najvise na barcu a reala se kao svak boji,postuje se a malo su sta osvojili u zadnjih kolko godina.
Jbg,to ti govori na kojem je nivou Real a na kojem mali lopovski klub iz katalonije.bezze je napisao/la:Najvise mi ide na zivce sto se svaki manji klub napali najvise na barcu a reala se kao svak boji,postuje se a malo su sta osvojili u zadnjih kolko godina.
Vidim pise se penali,znaci mnozina.
CCC
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... spai-barca" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo bit ce tu presica pa ko zeli nek pogleda..
Evo bit ce tu presica pa ko zeli nek pogleda..
Real Madrid nije lopovski klubDzoni je napisao/la:Jbg,to ti govori na kojem je nivou Real a na kojem mali lopovski klub iz katalonije.bezze je napisao/la:Najvise mi ide na zivce sto se svaki manji klub napali najvise na barcu a reala se kao svak boji,postuje se a malo su sta osvojili u zadnjih kolko godina.
Vidim pise se penali,znaci mnozina.
CCC
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Naravno da nije.
Real Madrid je jedan gospodski i nadasve kraljevski klub.
...koji nemilosrdno troši milione eurića na pojačanja a slabo osvaja...Dzoni je napisao/la:Naravno da nije.
Referendum je prosao
72% glasalo ZA tj 27 tisuca, a 9 tisuca glasalo protiv. Par njih suzdrzano i to je to...
72% glasalo ZA tj 27 tisuca, a 9 tisuca glasalo protiv. Par njih suzdrzano i to je to...
Nisam skonto u vezi cega je ovo sve ?Lillard je napisao/la:Referendum je prosao![]()
U vezi obnove Camp Nou a i svasta nestobezze je napisao/la:Nisam skonto u vezi cega je ovo sve ?Lillard je napisao/la:Referendum je prosao![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RickBlaine
- Kontakt:
Ocekivano, veci troskovi u tom slucaju. Pero manipulirao glasovima :kava:Lillard je napisao/la:Referendum je prosao![]()
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Bartomeu mi se bas cini kao zayeban lik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.