Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Bundesliga
[youtube][/youtube] 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://www.telekomfussball.de/telekom-c ... 3306/index
T-Home Cup ce se ove godine odrzati u Hamburgu 26. i 27. Jula...
Mozda bi bilo dobro kada bi Telekom pored svoje tri standardne ekipe doveo jednu ekipu iz inostranstva, a ne jos jednog Bundesligasa.
T-Home Cup ce se ove godine odrzati u Hamburgu 26. i 27. Jula...
Mozda bi bilo dobro kada bi Telekom pored svoje tri standardne ekipe doveo jednu ekipu iz inostranstva, a ne jos jednog Bundesligasa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim

Boris Vukčević prvi put nakon nesreće posjetio svoje staro društvo u Hoffi
Agieren statt reagieren
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Ako si ikada bio u Salzburgu, onda znas da to i nije pretjerano velik grad (meni se ucinilo da ga pjeske mozes obici za nekoliko sati), tako da je i logicno da nemaju puno navijaca. Ko zna ako nastave sa uspjesima, mozda postanu fora u Austriji pa raja pocne navijati za njihgerdmuller je napisao/la:Mogu bit i glavna atrakcije Europe kad su klub takav kakav su.Isto kao i recimo RB Salzburg koji je slavio naslov pred 7000 svojih "navijaca"Blaszczykowski je napisao/la:i netko priča kontra njih, a ljudi glavna atrakcija lige. :}
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Šta je sa Red Bull Leipzigom? Hoće li odmah iduće sezone napadati bundesku? Baš me zanima na koji način misle funkcionisati? Prebaciti najbolje igrače iz Salzburga kad uđu u bundesligu,trošiti ogromne pare na pojačanja ili svega pomalo.. 
it's football day
- samo_lijevo
- Kontakt:
imas odgovor na upit u trecem postu prije tvog.Baboon je napisao/la:Šta je sa Red Bull Leipzigom? Hoće li odmah iduće sezone napadati bundesku? Baš me zanima na koji način misle funkcionisati? Prebaciti najbolje igrače iz Salzburga kad uđu u bundesligu,trošiti ogromne pare na pojačanja ili svega pomalo..
kako god ja im zelim brz raspad sistema.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Blaszczykowski
- Kontakt:

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Imamo i par promjena na TM:
Mandžo 30m
Rodriguez 20m
M. Meyer 12m
Ramos 11m
Drminho 10m
Rafinha 10m
Lasogga 9m
Kolaš 5m
...
Mandžo 30m
Rodriguez 20m
M. Meyer 12m
Ramos 11m
Drminho 10m
Rafinha 10m
Lasogga 9m
Kolaš 5m
...
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ignjovski u Eintracht F
Igrači u Werderu pomalo dižu sidro odnosno napuštaju brod koji polako ali sigurno tone ...
I kod Eintrachta će biti dosta posla jer velikom broju igrača ugovor ističe ovoga ljeta...
Igrači u Werderu pomalo dižu sidro odnosno napuštaju brod koji polako ali sigurno tone ...
I kod Eintrachta će biti dosta posla jer velikom broju igrača ugovor ističe ovoga ljeta...
Agieren statt reagieren
- gerdmuller
- Kontakt:
"Seronje, podavit ćemo vas u nedjelju", poručili su nogometašima Hannovera navijači lokalnog rivala.Blaszczykowski je napisao/la:
Lokalni je rival Eintracht iz Braunschweiga, povratnik u Bundesligu i njemački prvak iz 1967. godine.
U najnovijemu sramotnom činu navijači kluba kojem prijeti ponovno ispadanje u 2. Bundesligu zaklali su jarca, premazali ga klupskim bojama Hannovera 96 te ga objesili uz ogradu Hannoverova trening-igrališta, odmah do transparenta na kojem je bila ispisana prijeteća poruka.
Klub-suosnivač Bundeslige prije 60 sezona od ranije ima ozbiljnih problema sa svojim ultrasima, radikalnim desničarima profašističkih i rasističkih usmjerenja. Ona barbarska kao da se podrazumijevaju.
Za očekivati je da će slučaj rezultirati istragom, a potom i kaznenim postupkom protiv počinitelja.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Neka neka, da se malo podgrije atmosfera pred derbi.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
- samo_lijevo
- Kontakt:
mozda nekog zanima kako izgleda RB Leipzig.Mec pocinje u 14:00 h.
http://www.mdr.de/mediathek/livestreams ... us100.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mdr.de/mediathek/livestreams ... us100.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- gerdmuller
- Kontakt:
Napokon sam docekao i taj dan(pad sramote Bundeslige s 4 pozicije) 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bundesliga ima jedan jak klub I to je to ! Ostali se rotiraju I ganjaju drugo mjesto. BVB je bio jak u 1996 I 1997 I eto zadnje dvije sezone ,sad opet prodase sve I opet ispocetka.HSV I Stuttgart se bore za opstanak .Leverskusen otpusta trenera 6 kola prije kraja ,Werder truba zesca a Schalke srednja zalost.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj ko iz vedra neba.
Padobranac je sletio na pistu, ne bi li koji post vise nabio. :taps:
Padobranac je sletio na pistu, ne bi li koji post vise nabio. :taps:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čovjek napisao sve tačno u fening i on je padobranac, a ti koji ga častiš nekim smiješnim kvalifikacijama si kao konstruktivan.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da je napisao nesto novo a ne nesto sto se ponavlja mozda bih mu i oprostio, ovako jeste padobranac, upravo kao i ti.DukeOfWellington je napisao/la:Čovjek napisao sve tačno u fening i on je padobranac, a ti koji ga častiš nekim smiješnim kvalifikacijama si kao konstruktivan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A ti si ovdje neka mjera, dijeliš dozvole za pisanje? Koga briga šta ti misliš.Omerbavarac je napisao/la:Da je napisao nesto novo a ne nesto sto se ponavlja mozda bih mu i oprostio, ovako jeste padobranac, upravo kao i ti.DukeOfWellington je napisao/la:Čovjek napisao sve tačno u fening i on je padobranac, a ti koji ga častiš nekim smiješnim kvalifikacijama si kao konstruktivan.
Osim toga, nekim ljudima ovo treba ponavljati 10 puta dnevno da bi toga postali svjesni, mada ni tad nisam siguran da bi dalo efekta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne, ja sam obican forumas kao i svi mi ostali ali sam tebi kao padobrancu morao baciti jednu bombu na koju ces se zakaciti.
Do citanja i do srijede, kada cemo se citirati.
Do citanja i do srijede, kada cemo se citirati.
Njemačko finale usred Wembleya. Lijep pozdrav i doviđenja.....DukeOfWellington je napisao/la:
Osim toga, nekim ljudima ovo treba ponavljati 10 puta dnevno da bi toga postali svjesni, mada ni tad nisam siguran da bi dalo efekta.
P.S.: Samo je pitanje vremena kada će opet jedna njemačka ekipa proslavit veliki trofej ili ostvarit veliku pobjedu na Wembleyu. Ja ne znam što taj stadion ne nazovu po nekom Nijemcu.....Bilo bi krajnje pošteno.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.